Şimdi Ara

Turkcell'den İki Gün Bedava YENİDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell 1 Mart itibariyle sona eren İki Gün Bedava Kampanyasını yeniden düzenliyor. Ancak, kampanya iki şanslı günde aylık KDV dahil ÖİV hariç 9 TL'ye şebeke içi bedava konuşma ve mesajlaşma şeklinde olacak. İŞTE DETAYLAR.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye yine haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'li ile bedava konuşun, bedava kısa mesaj gönderin.

Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Kampanyaya katılım 2 Mart-14 Mayıs arasındadır. Kampanyaya katılanlar Haziran ayında kesilecek ilk faturalarına kadar haftanın şanslı iki gününde bedava konuşup, bedava mesajlaşacaklar.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye bu kampanyaya katılmak için ücretsiz olarak 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Aylık KDV ve ÖİV dahil fiyatı 10,91 TL'dir.
    Kampanyaya bireysel ve kurumsal faturalı hatlılar katılabilir.
    Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak züere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.
    Kampanyada aylık KDV dahil 9 TL karşılığı tüm Turkcell'lilerle yurtiçi kullanılmak üzere aylık 64 saat ve 1000 SMS tanımlanır.
    Kampanyaya katıldığınızda size gelen mesajı EVET yazıp cevapladıktan sonra size gelen "kampanyanız başladı" mesajından sonra şanslı günlerinizde bedava konuşmaya ve mesajlaşmaya başlarsınız.
    Kampanyanız başladı mesajı geldikten sonra bedava haklarınızı şanslı günlerinizde kullanmaya başlarsınız. İlk aylık ücret bir sonraki fatura kesiminizden sonra faturanıza yansıyacaktır.
    İptal ettirmediğiniz sürece kampanyanız Haziran ayı içinde kesilen faturanzıa kadar devam edecektir.
    Kampanyanızı iptal ettirmek için IPTAL yazıp 8040'a göndrebilirsiniz. İlk faturanızla birlikte kampnayanız iptal olur. Kampanyada 1 iptal hakkınız bulunmaktadır.
    Alo veya Herkesle paketiniz varsa, aldığınız bedava dakikalar, paketinizden önce kullanılacaktır ve paketinizden düşmeyecektir.
    Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.(Daha önce Ocak-Şubat 2009'da da iki gün kampanyasından faydalanıp bu kampanyaya katılırsanız aynı şanslı günlerinizde bedava konuşup mesajlaşacaksınız.)
    Söz konusu kampanyadan FCT cihazlarında kullanılan hatlar faydalanamazlar. Böyle bir kullanımın belirlenmesi durumunda bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacaktır.
    Söz konusu kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen hatların tarifeleri değiştirilecek ve geçmiş kullanımları da yeni tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacak ve bu tarifeler ilgili hatların yeni tarifeleri olarak tanımlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actually07 -- 2 Mart 2009; 18:50:16 >

• Artık devamlı olur sanırım..

Mesajlaşma olmasıda iyi olmuş.Faturalılara Sms verilmesinden ben memnun oluyorum.
  • Kaynak ? Gerçi daha belli değil ama güzel olur
  • mesajlaşmada mı sadece iki gün olacak
    yoksa sürekli mi
  • ben de merak edip sabah 8040'a bedava yazıp gönderdim daha sonra msg geldi 2GUN yazmanız lazım şeklinde, daha sonra 2GUN yazıp 8040'a gönderince arkadaşın bahsettiği şekilde şartlar geliyor..
  • Hiçte iyi değil Turkcell e buradan koca bir
  • turkcell bu bedava kampanya olayını da paralı servise çevirdi ya helal olsun...
    turkcell gerçekten para kazanmasını çok iyi bilen bir firma...gerçekten tebrik ediyorum
    bence başlığı da konuyu açan arkadaş değiştirsin iki gün bedava değil çünkü artıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 2 Mart 2009; 12:02:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell paraya döktüyse işi hiç iyi olmadı bu 2gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

Hiçte iyi değil Turkcell e buradan koca bir

+1907
  • aylık 9 ytl cok ucretsız yapması lazım ben ayda 4 saat turkcel ev ıs tlf arıyorum 26 tl oduyorum 9 tl ustune verıpte vergı dahıl 40 tl faturamı yukseltemem cok sacma olmus
  • Milleti alıştırıp sonra paralıya çevirdiler...
  • evet arkadaşımızın dediği doğru. paylaşım için teşekkürler. kampanya yeniden başlamış ama paralı. detaylar alttaki linkte.

Şanslı günlerinizde artık hem bedava konuşuyor hem bedava mesajlaşıyorsunuz.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye yine haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'li ile bedava konuşun, bedava kısa mesaj gönderin.

Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Kampanyaya katılım 2 Mart-14 Mayıs arasındadır. Kampanyaya katılanlar Haziran ayında kesilecek ilk faturalarına kadar haftanın şanslı iki gününde bedava konuşup, bedava mesajlaşacaklar.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye bu kampanyaya katılmak için ücretsiz olarak 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Aylık KDV ve ÖİV dahil fiyatı 10,91 TL'dir.

* Kampanyaya bireysel ve kurumsal faturalı hatlılar katılabilir.
    * Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak züere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.
    * Kampanyada aylık KDV dahil 9 TL karşılığı tüm Turkcell'lilerle yurtiçi kullanılmak üzere aylık 64 saat ve 1000 SMS tanımlanır.
    * Kampanyaya katıldığınızda size gelen mesajı EVET yazıp cevapladıktan sonra size gelen "kampanyanız başladı" mesajından sonra şanslı günlerinizde bedava konuşmaya ve mesajlaşmaya başlarsınız.
    * Kampanyanız başladı mesajı geldikten sonra bedava haklarınızı şanslı günlerinizde kullanmaya başlarsınız. İlk aylık ücret bir sonraki fatura kesiminizden sonra faturanıza yansıyacaktır.
    * İptal ettirmediğiniz sürece kampanyanız Haziran ayı içinde kesilen faturanzıa kadar devam edecektir.
    * Kampanyanızı iptal ettirmek için IPTAL yazıp 8040'a göndrebilirsiniz. İlk faturanızla birlikte kampnayanız iptal olur. Kampanyada 1 iptal hakkınız bulunmaktadır.
    * Alo veya Herkesle paketiniz varsa, aldığınız bedava dakikalar, paketinizden önce kullanılacaktır ve paketinizden düşmeyecektir.
    * Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.(Daha önce Ocak-Şubat 2009'da da iki gün kampanyasından faydalanıp bu kampanyaya katılırsanız aynı şanslı günlerinizde bedava konuşup mesajlaşacaksınız.)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturalilaraikigunbedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 2 Mart 2009; 12:50:52 >

• hem 9tl dior hem bedava dior iyice saçmaladı bunlar
  • Akıllım bedavayla 2009 sonuna kadar aboneli elinde tuttu, şimdi de parayla satıyor. Bu işi biliyor Turkcell. Ama sonuçta bedava kullanıpta bu kampanya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 2 Mart 2009; 13:31:10 >
  • peki ben şimdi başvursam nsıl olsa hazirana kadar bedava değilmi?sonra iptal ettirsem ozman para gelmiyecek dimi?buda bir mantıktır çünkü sırf 2 gün için hat aldım elimde patlamasın
  • 9 lira vericez 2 gün bedava pekiii diğer günler napıcaz mesaj atmıcaz mı yada aramıcaz mı iyice saçmaladı bu turkcell
  • bari bedavanın gününü artırsalardı yok ya bu turkcell adam lmaz zorla aveaya geçritcekler milleti
  • ban
  • turkcell çok komik 2 gun bedava imiş oldu canım baska ayıp ettı turkcell bence
  • 10 ytl daha verir heryöne 60 dan 120 geçerim daha iyi.böyle saçma kampanyamı olur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.