Şimdi Ara

Turkcell'den İpad almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları araştırdım, İpad 64gb Wifi+4G almaya karar kıldım gibi, Tarife olarak da sınırsız olarak düşünüyorum. İphone 4s kullanıyorum şu an mevcut olarak, İpad almak bir anda aklıma gelen bir fikirdi açıkçası. Her türlü öneri ve yorumunuza açığım. Alman şöyle gereksiz veya alırsan şöyle iyi olur demenizi bekliyorum. Ayrıca daha uygun bir kampanya varsa bilgi vermenizi rica ediyorum.

• iPhone kullanıyorsanız hotspot yaparak telefonunuzdaki interneti iPad'e 3G hızında akrarabilirsiniz. iPhone'lar özel olarak bu özellikle sahiptir. Ben size 64gb wifi modelini öneririm. Sonuçta telefonunuzdaki interneti aktarabileceğiniz için ekstradan 3G'li iPad almanıza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

iPhone kullanıyorsanız hotspot yaparak telefonunuzdaki interneti iPad'e 3G hızında akrarabilirsiniz. iPhone'lar özel olarak bu özellikle sahiptir. Ben size 64gb wifi modelini öneririm. Sonuçta telefonunuzdaki interneti aktarabileceğiniz için ekstradan 3G'li iPad almanıza gerek yok.

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler fakat, telefonumda 1GB internet paketi var aylık. 2 cihazı birden götürecek mi acaba 1 ay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar

quote:

iPhone kullanıyorsanız hotspot yaparak telefonunuzdaki interneti iPad'e 3G hızında akrarabilirsiniz. iPhone'lar özel olarak bu özellikle sahiptir. Ben size 64gb wifi modelini öneririm. Sonuçta telefonunuzdaki interneti aktarabileceğiniz için ekstradan 3G'li iPad almanıza gerek yok.

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler fakat, telefonumda 1GB internet paketi var aylık. 2 cihazı birden götürecek mi acaba 1 ay?

Kullanmanıza bağlı eger yetmeyecegini dusunuyor iseniz telefonunuza aldığınız internet paketini 2GB'a çıkarın eski paketinizi iptal edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar

quote:

Kullanmanıza bağlı eger yetmeyecegini dusunuyor iseniz telefonunuza aldığınız internet paketini 2GB'a çıkarın eski paketinizi iptal edin.

Bir de şöyle bir sıkıntı var, telefon operatörüm avea?

• Benim anlatmak istediğim şey Turkcell'i falan bosverin yurtdışı veya yurtiçi 3G'si olmayan bir iPad alın hem pasaport kaydı falan derdi de olmaz. Avea hatli telefonunuzdaki internet paketini hotspot yolu ile iPad'inize aktarın. Gerçi avea'da forumda açılan bazı konularda hotspot sorunu varmış diye duydum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 29 Haziran 2012; 22:15:24 >
  • quote:

Benim anlatmak istediğim şey Turkcell'i falan bosverin yurtdışı veya yurtiçi 3G'si olmayan bir iPad alın hem pasaport kaydı falan derdi de olmaz. Avea hatli telefonunuzdaki internet paketini hotspot yolu ile iPad'inize aktarın. Gerçi avea'da forumda açılan bazı konularda hotspot sorunu varmış diye duydum ama.

Anladım, peki en başa iPad alma mevzusuna dönecek olursak; ben iPad'i sadece zevk için alacağım ihtiyaçtan değil. Parayı çöpe atmak olur mu sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPad den ciddi anlamda zevk alırsınız. Oyunları oynamak, internette dolaşmak iPad de bir başkadır sizi maddi acıdan sıkıntıya zorlamayacak bir durum varsa iPad alın hatta 3G'li de alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 29 Haziran 2012; 22:20:57 >
  • quote:

iPad den ciddi anlamda zevk alırsınız. Oyunları oynamak, internette dolaşmak iPad de bir başkadır sizi maddi acıdan sıkıntıya zorlamayacak bir durum varsa iPad alın hatta 3G'li de alın

Büyük sıkıntıya gireceğimi sanmıyorum açıkçası, sanırım alacağım aleti Çok teşekkürler yardımınız için
  • Rica ederim ben görüşlerimi, olacak alternatifleri belirttim siz kendinize uygun olanı alın. Umarım sorunsuz bir sekilde keyfini süre süre kullanırsınız cihazınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 29 Haziran 2012; 22:24:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.