Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son ay bedel yansıtılmaması gerek.

*124# yapıp bir bak bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10gb lisina 49 oduyorum telekomda bence turkcell icin guzel fiyat

• soylu55 kullanıcısına yanıt
    532 yi arayın sesli yanıt sistemine müşteri temsilcisi deyin bir daha soracak size tekrar müşteri temsilcisi deyin direk bağlıyor. Hayatımda bağlandığım en kolay MH diyebilirim. En fazla 3 kez müşteri temsilcisi dersiniz çok çok. Yoksa ben şunu yapmak istiyorum şuna bağla vs derseniz çok uğraşırsiniz.

• Hocam arkadaş da bunun için bayiye gitmiş geçiş sağlamış ama.şimdi iptal etmek.istiyor. İptal mümkün müdür ne yapması lazım tam geçiş olmadı
    Bayiye gitmeden iptal ettirebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 14 Haziran 2019; 8:0:30 >
  • milletvekili tarifesi olsun benimki :D
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Yeni hat mı aldı yoksa taşıma mı yaptı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yeni hat mı aldı yoksa taşıma mı yaptı?
    Taşıma.yaptı hocam

• merhaba. ben mevcut musteriydim ve 2 hafta olmadı turbo 6 tarifesine taahütlü olarak geçtim. eğer ayın 20 si son tarih ise sanıyorum bugün başka operatöre geçiş yapsam 20 sine kadar aktif olur. Yani kampanya bitmeden yetişebilir miyim sizce? Ayrıca başka operatöre geçiş yaptigimda cayma bedeli olarak ne ödemem gerekir? Ve son olarak malûm vergiyi ödememek icin hangi operatöre geçmeliyim? Yardımlarınız icin teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makwen -- 14 Haziran 2019; 10:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Taşıma.yaptı hocam

Alıntıları Göster
    Bayiye gidip akış açtırması gerek. Tabi garanti olur diye birşey yok. Büyük ihtimalle geçiş sağlanacaktır.
  • quote:

Bayiye gidip akış açtırması gerek. Tabi garanti olur diye birşey yok. Büyük ihtimalle geçiş sağlanacaktır.

Alıntıları Göster
    Kesin sağlanır.mı hocam dün 6 gibi.gitmişti bugün öğleye doğru gitse sizce durum.ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Kesin sağlanır.mı hocam dün 6 gibi.gitmişti bugün öğleye doğru gitse sizce durum.ne olur

Alıntıları Göster
    2-3 ay önce yanlışlıkla bir hattı Türk Telekom'dan Turkcell'e taşıyordum, tam işlemler tamamlandığında çıkmak üzereyken yanlış numarayı verdiğimi farkettim ve biryerleri arayıp iptal ettiler. Ama sizin durum biraz farklı, üzerinden 1 gün geçmiş. Tabi yine de denemekten zarar gelmez.
  • quote:

2-3 ay önce yanlışlıkla bir hattı Türk Telekom'dan Turkcell'e taşıyordum, tam işlemler tamamlandığında çıkmak üzereyken yanlış numarayı verdiğimi farkettim ve biryerleri arayıp iptal ettiler. Ama sizin durum biraz farklı, üzerinden 1 gün geçmiş. Tabi yine de denemekten zarar gelmez.

Alıntıları Göster
    Müşteri hizmetlerini arasam olm az mı ki

• 70 Tl ödedigim vodafone red tarifesinden 59 tl lik lifecell e geçmeyi düşünüyorum. 70 lira cayma bedeli ödeyeceğim. sizce değer mi? vodafone gerçekten hiç bir yerden çekmiyor.
    geçmeme değermi diye sorma sebebim 7 gün sonra taahütüm bitiyor ve ayrılırsam cayma bedeli ödemeyecegim. lifecell tarifesi 20 sine kadar devam edicekmiş. 1 günle kaçırıyorum yani.
    gelecek ay içerisinde buna benzer bir kampanya daha çıkma şansı var mı ? tecrübeli arkadaşlara soruyorum :))
  • Hocam gecen sene 2 kez bu sekilde yaptim olmustu bu sene degisim olduysa bilemem

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu konuda onların yapabileceği birsey yok.

• Canok C kullanıcısına yanıt
    Hocam çekmiyorsa hiç ugraşmayın bile. Turkcell kalitesi tartışılmaz.

Kampanya 20'sinde bitiyor ama siz taahhütün bitmesini bekleyip geçiş yaparsanız hattın açılması vs 25'ini bulacağı için kaçırırsınız.

Unutmayın ki geçiş başvurusu yaptığınız gün ki durum önemli değil, önemli olan hat açıldıktan sonra o tarifenin aktif olup olmaması önemli.

• 80₺ lik platiunum hoşgeldinden bu pakete geçmeyi düşünüyorum. 1000 dk ve turkcellerle sınırsız konuşma olduğu için platinum daha avantajlı gibi duruyor.Ne yapsam bilemedim

• makwen M kullanıcısına yanıt
    Hocam inan riskli bir durum. Git gel yapacağın için yetişememen kuvvetle muhtemel. E tabi cayma bedeli de çıkacak karşına ama eski taahhütü tamamlayıp yeni taahhüte başladıysan en fazla 1 aylık taahhütsüz ücret son faturan olur.

• Vodafone Red'den 50 tl cayma bedeli verip ayrılıyorum. Bu süper kampanya ben 10 gb internete 60 tl ödüyorum. Numaramı taşıyınca sms aktivasyonu isteyen uygulamalar da herhangi bir problem yaşarmıyım acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koşullarda göremedim, internet hızında ikinci önceliklendirme gibi bir durum var mı acaba yine?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.