Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam yani geçmeye değmez mi diyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Faturayı yatıramadığınızda 5 lira eksik verip haciz gönderen firma uğruna 127 lira verecekseniz sizin kararınızdır paşalar gibi kalın operatörünüzde. Sonra pişman olursunuz o meblağı verirken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ben 10 gb internete 59 tl ödüyordum. Turkcell benim için avantajlı o yüzden 50 lira cayma bedelini ödeyip çıktım. Paket bitse 12.90 500 mb internete alıyorlar zaten. Tabii herkeste aynı durum söz konusu değil o yüzden her bireyin kendi bütçe planlamasına göre alacağı karar bence.
  • Öğlen ben de bu tarifeye numara taşıdım. Ayrıca İzmir'e özel kampanya var dedi. Hat açılınca "IZMIR 2GB" mesajını 2200 'a yollarsam ekstra 2gb 12 ay boyunca tanımlanıyormuş yanı 17GB internetim olacak net. Başka illerde de benzer kampanya var mı?
  • 12.06.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelenler faydalanabilir.

Maddesi var, bugün 14.06.2019 yani tarife geçersiz oluyor. Yukarıdaki mesajda 20.06.2019'a geçerli yazılmış??

Aslında 12.03.2019-12.06.2019 tarihler arasında türkcelle geçenler yararlanabilir anlaşılıyor Aksi görüşü olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzumoto

12.06.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelenler faydalanabilir.

Maddesi var, bugün 14.06.2019 yani tarife geçersiz oluyor. Yukarıdaki mesajda 20.06.2019'a geçerli yazılmış??

Aslında 12.03.2019-12.06.2019 tarihler arasında türkcelle geçenler yararlanabilir anlaşılıyor Aksi görüşü olan
    Bu kampanya kısa süreli bir kampanya, fakat Turkcell'e geleli 90 günü geçmemiş her müşteri bu tarifeye geçiş yapabilir. Turkcell'in çoğu tarifesinde bu durum var, 3 ay boyunca yeni müşteri gözüküyorsun ve daha avantajlı tarife çıktıysa yeni müşteri fiyatından geçiş yapabiliyorsun. 91. gün işin bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykuusuz

Ben 10 gb internete 59 tl ödüyordum. Turkcell benim için avantajlı o yüzden 50 lira cayma bedelini ödeyip çıktım. Paket bitse 12.90 500 mb internete alıyorlar zaten. Tabii herkeste aynı durum söz konusu değil o yüzden her bireyin kendi bütçe planlamasına göre alacağı karar bence.
    Sizin durumunuzda 50 lira verilir. Bi mekana gidiyosun nargile içiyosun 50 lira veriyosun ona sadece. Ama arkadaşın durumu bambaşka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 hafta önce Turkcell’e geçmek için Online başvuru yapmıştım ancak sıkıntı olmuştu, şimdi Turkcell mağazasından olmuyor çakışma var o yüzden merak ettiğim şey son tarih nedir ?

Online olarak form gönderdim ancak 4-5 gün daha süresi var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

Ben 2 hafta önce Turkcell’e geçmek için Online başvuru yapmıştım ancak sıkıntı olmuştu, şimdi Turkcell mağazasından olmuyor çakışma var o yüzden merak ettiğim şey son tarih nedir ?

Online olarak form gönderdim ancak 4-5 gün daha süresi var .
    İşte o durum bende de var, kim yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama bir numaram sistemde asılı kalmış hiçbiryere geçemiyor.

Bayiiden akış açtırman gerek, bayii çalışanları bayii desteği arayarak hallediyorlar ama hallolması ekstra birkaç gün alıyor. Bu kampanya da 20.06.2019'da bitiyor hocam, muhtemelen o sorunu halledip taşıma işlemleri vs. derken yetişemezsin.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben gene bayiye uğrayayım o zaman. Bugün Turkcell aramış galiba duymamışım.

MH yardımcı olmaz mı

• quote:

Ben gene bayiye uğrayayım o zaman. Bugün Turkcell aramış galiba duymamışım.

MH yardımcı olmaz mı
    Müşteri hizmetlerinin bu konuda yapabilecekleri hiçbirşey yok hocam. Bayiiye git, bayii desteği arayıp akış açacaklar.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Keşke bayi işini bilse gittim bana arattırdı bi şeyler yaptı olmadı ama ...

• quote:

Keşke bayi işini bilse gittim bana arattırdı bi şeyler yaptı olmadı ama ...
    Bayiiler zırcahil olabiliyor hocam, zaman zaman herkesin başına gelebiliyor.

Sen yine de git bir akış açtır, bakarsın 1-2 güne hallolur ve kampanyaya geçersin.
  • Ben yeni geçiş yaptım 35 tl ye 5 gb net aldım. Şimdi buna geçemiyor muyum. Birde tarifler çok karışık 15 gb ın dışında ek olarqk mı veriliyor fizy 5 gb bip 5 gb vs yoksa 15 gb ın içindemi hepsi 2 gb da facebook denmiş tarifede. İnstagram ve youtube kullanıyorum ben yoğun olarak ama esamesi bile yok tarife de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Ben yeni geçiş yaptım 35 tl ye 5 gb net aldım. Şimdi buna geçemiyor muyum. Birde tarifler çok karışık 15 gb ın dışında ek olarqk mı veriliyor fizy 5 gb bip 5 gb vs yoksa 15 gb ın içindemi hepsi 2 gb da facebook denmiş tarifede. İnstagram ve youtube kullanıyorum ben yoğun olarak ama esamesi bile yok tarife de.
    Hocam sen şuan faturasızdasın, ve bu kampanyanın şartlarına göre faturalıya geçiş yaparak faydalanabilirsin.

Faturasızdan faturalıya geçiş işlemleri ne kadar sürüyor, ilk ayını doldurman mı gerek pek bir bilgim yok fakat faturaya geçeceğin için sana ekstra 1GB'da hediye verecek.

Youtube ve Instagram kullanıyorsan Lifecell'in hadi paketleri var, sosyal medyaya özel haftalık/aylık/günlük paketleri ücretli olarak alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Haziran 2019; 15:22:31 >
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Cayma bedelinden emin misiniz? Taahhüdün biteceği ayda cayma bedeli çıkmaması lazım. Çıksa da en fazla o ayki fatura ve indirimi ödersiniz.
  • Bu tarife 20.06.2019'a kadar geçerli dimi? Üniversite sınavı dolayısı ile TİM'e gidemedim ancak pazar günü gidebilirim.İnternetten başvurabiliyor muyuz?Yeni hat alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu kampanya kısa süreli bir kampanya, fakat Turkcell'e geleli 90 günü geçmemiş her müşteri bu tarifeye geçiş yapabilir. Turkcell'in çoğu tarifesinde bu durum var, 3 ay boyunca yeni müşteri gözüküyorsun ve daha avantajlı tarife çıktıysa yeni müşteri fiyatından geçiş yapabiliyorsun. 91. gün işin bitiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam bence o iş öyle değil mesela benim olayı zaten biliyorsun fatura çıkıp bh kampanya devam etse dahi ben geçemiyırmuşum bu tarifeye 12.06.2019 ve sonrası gelenler geçebilir dedi sabah müşteri temsilcisi geçenler nasıl geçti anlamadım belki numara taşıyanlara tarih kısıtlaması vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Hocam bence o iş öyle değil mesela benim olayı zaten biliyorsun fatura çıkıp bh kampanya devam etse dahi ben geçemiyırmuşum bu tarifeye 12.06.2019 ve sonrası gelenler geçebilir dedi sabah müşteri temsilcisi geçenler nasıl geçti anlamadım belki numara taşıyanlara tarih kısıtlaması vardır.

Alıntıları Göster
    Abi senin durumu biliyorum. Ama senin önünü kesen durum belli. Eğer Turkcell'e geleli 2. ayın olsaydı şak diye geçebilirdin. Turkcell'in bir kuralı var, yeni geldiysen tarife değişikliği için 1 ay kullanım yapman gerek. Bu kampanya 1 ay daha devam etse şak diye geçebilecektin, biraz talihsizlik.

Bende zamanında bir kampanyayı 7 günle kaçırdım, kaçırdığım kampanya da 12 ay boyunca 5GB hediyesiydi. Ne yaptım ettiysem alamadım, yani böyle durumlar olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satürnlü06

Bu tarife 20.06.2019'a kadar geçerli dimi? Üniversite sınavı dolayısı ile TİM'e gidemedim ancak pazar günü gidebilirim.İnternetten başvurabiliyor muyuz?Yeni hat alıcam.
    Hocam kampanya 20.06.2019'a kadar devam ediyor, yeni hat aldığın için beklemene gerek yok direk bu tarifeyle hattını açtırabilirsin.

İnternetten başvurularda bu kampanya gözükmüyor diyenler vardı, bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Abi senin durumu biliyorum. Ama senin önünü kesen durum belli. Eğer Turkcell'e geleli 2. ayın olsaydı şak diye geçebilirdin. Turkcell'in bir kuralı var, yeni geldiysen tarife değişikliği için 1 ay kullanım yapman gerek. Bu kampanya 1 ay daha devam etse şak diye geçebilecektin, biraz talihsizlik.

Bende zamanında bir kampanyayı 7 günle kaçırdım, kaçırdığım kampanya da 12 ay boyunca 5GB hediyesiydi. Ne yaptım ettiysem alamadım, yani böyle durumlar olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Onu sordum zaten 20.06 bitiyor dedi sayet uzasa bile siz geçemezsiniz 12.06.2019 tarihi itibariyle geçiş yapanlar faydalanabilir dedi belki bu yarifeye özel olabilir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.