Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nv_143

Arkadaşlar merhaba. Bu lifecell e geçince aramalar internet üzerinden mi oluyor ? Arama yapmak için uygulama indiriyor muyuz ? Yoksa normal kullanım mı yapıyoruz? Yani şu an TT deyim TT kullandığım gibi mi kullanıyoruz
    Bu tarifede sana normal aramalar için 1000DK veriyor, ayrıca BiP uygulamasından da heryöne arama yapabileceğin 1000DK daha veriyor. BiP uygulamasında arama yaparken karşı tarafta telefon normal çalıyor.
  • Bende 12 haziranda yeni hat alarak lifecell fırsat ekstra 10gb 54 TL tarifesini almıştım 13ünde bu forumda sarı günleri gördüm moralim bozuldu :)
    Bugün müşteri hizmetleri ni aradım sarı günlere geçmek istiyorum dedim 35 TL cayma bedeli çıkar dedi önümüzdeki fatura kesim tarihinde yeni tarifeden başlarsınız dedi bende geçtim sonuçta 5tl ye ekstra 5gb her ay paylaşım için teşekkürler Jazzalyn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu arkadaşta sizin durumunuzda. Eğer 35 liraya geçilebiliyorsa @alper_love hocama da nasıl bir yol izlediğinizi anlatırmısınız?

İlk ayı doldurmadan geçemeyeceği söyleniyordu. Tarife değisikliği için ilk ayı doldurması gerekiyordu. Ücret karsılığı geçebilecekse uyar sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Haziran 2019; 20:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone devreden 5 gb tarifedeydim 32 falan ödüyordum 10/12 ayda 30 TL cayma bedeli çıkardılar geçtik İnternet bir tek yaz aylarında tatilde yetmiyordu neguzel masrafa girdik paylaşan arkadaşa teşekkürler :)

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Önceleri arama yapabilmek için uygulama indirip dialer uygulamasıydı sanırım onun ile arama yapılıyordu. Hafızamda öyle kalmış ondan sormak istedim.

• Bu konu bana yeni hat parasına mal oldu (65 TL) ama olsun. (Telsiz ruhsat ücretini ise düşünmek bile istemiyorum. Hepsini 12 aya bölecekler işte!)

Lifecell Fırsat 5 GB kullanıyordum 35 TL'ye bir ay sonra taahhüt bitecekti, 15 GB için Turkcell koşullarında 59 TL gerçekten iyi oldu. Aslında Türk Telekom'dan geçirecek hattım da vardı ama taahhüt 26.07.2019'da bitiyor, sordum 39 TL ceza çıkıyordu, biraz daha fazla verip sıfır numara almayı tercih ettim, almak da gerekiyordu zaten. Sonuçta Lifecell paketimden Fizy'nin sınırsız GB'ı dışında eksik yanı yok.

Bu paketten faydalanmasam, Lifecell paketimi Türk Telekom'a taşıyıp, Prime Kat Kat 15 GB Tarifesini + 5 GB hediye ile alacaktım. Toplam 1000 dk konuşma + 1000 SMS + 20 GB internet 59 TL idi.

Bakalım 1 ay sonra Türk Telekom'dan Turkcell'e ne koşullarda taşıyacağız? Anlaşılan abone kaybedince Turkcell, BTK'dan izinleri koparmış, devamını bekliyoruz kampanyaların. @Jazzalyn teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 14 Haziran 2019; 21:2:46 >

• @alper_love hocam hemen anlatayım 35tl fırsat ekstra 10gb 54tl olan paketten çıkmak istediğim için önümüzdeki faturaya yansıyacak herkes için aynı tutarmı çıkar bilemem
    Bana önce siz faydalanamıyorsunuz dedi temsilci sonra birşeylere baktı pardon siz yeni almışsınız hattı ilk 90 gün içinde tarife değişikliği hakkınız var dedi bu ay eski tarifeden devam edicem önümüzdeki ay sarı günler başlayacak
    Kaydı şimdi almalıyım çünkü 20 haziranda bitiyor bu fırsat dedi

• Iphone kullanan arkadaslar, bu geçişlerde rehberi yedekle mek gerekiyormu?
    TT netten bu kampanya ile Turkcell e geçiş yaptık. Numara aynı. Sadece Sim kart değişecek. Iphone da rehberi sim kart değişimi öncesi yedeklemelimiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: con_fal

@alper_love hocam hemen anlatayım 35tl fırsat ekstra 10gb 54tl olan paketten çıkmak istediğim için önümüzdeki faturaya yansıyacak herkes için aynı tutarmı çıkar bilemem
    Bana önce siz faydalanamıyorsunuz dedi temsilci sonra birşeylere baktı pardon siz yeni almışsınız hattı ilk 90 gün içinde tarife değişikliği hakkınız var dedi bu ay eski tarifeden devam edicem önümüzdeki ay sarı günler başlayacak
    Kaydı şimdi almalıyım çünkü 20 haziranda bitiyor bu fırsat dedi
    Sağol hocam ama bana kayıt alamıyoruz fatura çıkması lazım dediler ısrarla bende fazla diretmedim açıkcası yapacak bir şey yok benim pakette isteklerimi karşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam 20.06.2019 itibariyle bu tarifeye alım kapanıyor, hiçbir türlü geçiş yapamazsınız maalesef.

Alıntıları Göster
    Cezayı göze alsam peki? Sanıyorum bir hafta için çok bir ceza çıkmaz. Ne dersiniz?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Hocam hâli hazırda Turkcell'lisin, hattı başka biryere taşısan açılması 3-4 gün sürer, tekrar Turkcell'e dönüp hattı açtırmak ve tarifeye geçmek derken bi 3 4 günde öyle gider. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.

Yeni hat alamazmısınız ki?

• merhabalar birşey sormak isterim yetkili varsa bilen biride varsa ben lifecel fırsat maksi paketine turkcelli olmaktan balşvurdum 54tlye 2gb hediye verdigi için ayın 12sinde kurye kartımı teslim ettibu tarifye denk geldim anında mh aradım time gidip numara taşımayı iptal edebilirsiniz dedi buradan yapmaıyoruz dediler gittim orasıda buradan yapamıyotruzdedi :) neyse sorum şu 2 gün sonra 16sında lifecel fırsat maksiye geçicem geçer geçmez SARIGUNLER YAZIP 2200 YOLLASAM DAHİL OLURMUYUM sonuçta koşualları yerine getiriyorum yeni müşteriyim 90gün dolmuyor lütfen bilen biri beni yönlendirebilirmi 16sında geçiyorum son katılım ayın 20si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 14 Haziran 2019; 22:33:12 >
  • AFrost kullanıcısına yanıt
    bende turktelekomluydum 20gb prime tarifesi 47 liraya kullanıyordum tarife 65 lira olacak dediler defalarca konuşmama ragmen 55ten aşagı asla inmez dediler bende engelli raporumla bu tarifye başvurdum 44tl ödeyecegim türktelekom iyice cimrileşti
  • the patriot kullanıcısına yanıt
    ama abi bunu bütün oparatör yapıyor vodafonede kaybediyor turktelekomda yeni aboneye yapıyorlar bçyle şeyleri ordan oraya geç oraya geç yapılabilir :)
  • makwen M kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü akşam turkcell den tt ye geçiş başvurusu yaptım. Pazar sabah 7de geçiş tamamlanacağına dair sms geldi. O gün tekrar turkcell için başvuru yapacağım, bakalım yetişecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 14 Haziran 2019; 23:34:8 >
  • platinum hoşgeldin 18 gb 79 tl den geçmek mantıklı mı

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Pazar günü açıldığında direk Turkcell'e başvur hocam, 4 gün olacak daha hallolur inşallah.

• 3GB için 20 tl fark oluyor hocam, ben olsam geçerdim buna

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    geçiş yaptım. Bir sonraki fatura döneminde mi başlıcak kullanımlar

• Bu bilgiyi mh vermiş olması gerek? Anlık geçişte oluyor, fatura kesim tarihinde de..

Eğer fatura kesim tarihinde devreye girecekse bile uygulamada ürünlerim kısmında tarife gözükür. Bi bakın bakalım hocam.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.