Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

Ben de 11 sene sonra ilk defa Turkcell e taşıdım, 4.5g şov yapıyor Balıkesir'de

Hocam.36 mbit Upload hızı.mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam şuan sistemde bir aktif başvurunuz var ve 2-3 saat içerisinde iptal edilmezse geri dönüşü yok. En azından böyle bir durum yaşayanı görmedim.
    Hocam peki 1 ay içinde vazgeçip iptal etme hakkım var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: brutal55

Hocam peki 1 ay içinde vazgeçip iptal etme hakkım var mı

Alıntıları Göster
    Tabiiki var, hat açıldıktan sonra 1-2 gün kullanıp vazgeçtim dersin. Ama sanırım vodafone'da 1-2 gün kullansan da tam fatura alıyordu, ki taahhüt bozayacağın için taahhütsüz ücret üzerinden sonra faturan çıkar.
  • Bugün tarife değişiliği yapmak istedim.Turkcell bayine gittim.Hem hattı oğluma devrettim hem de faturasızdan faturalıya geçtim.Lifecell sarı günler istediğimde sistem izin vermiyor denildi.54 TL lik lifecell fırsat ekstrayı önerdiler tamam dedim.
    Ancak eve geldim bir baktım güncel fatura 87 TL.Beynimden vurulmuşa döndüm.Bayideki eleman beni fırsat ekstra yerine sadece lifecell ekstraya geçirmiş.Hem dk az hem de 87 TL.
    İşlemleri iptal ettirmek istiyorum yapamayız diyorlar.Hem suçlular hem güçlüler.
    Sizin bir öneriniz var mıdır bu konuda.Nasıl bir yol izleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bugün tarife değişiliği yapmak istedim.Turkcell bayine gittim.Hem hattı oğluma devrettim hem de faturasızdan faturalıya geçtim.Lifecell sarı günler istediğimde sistem izin vermiyor denildi.54 TL lik lifecell fırsat ekstrayı önerdiler tamam dedim.
    Ancak eve geldim bir baktım güncel fatura 87 TL.Beynimden vurulmuşa döndüm.Bayideki eleman beni fırsat ekstra yerine sadece lifecell ekstraya geçirmiş.Hem dk az hem de 87 TL.
    İşlemleri iptal ettirmek istiyorum yapamayız diyorlar.Hem suçlular hem güçlüler.
    Sizin bir öneriniz var mıdır bu konuda.Nasıl bir yol izleyeyim?
    Şu tarifeye geçirmiş.

Bu konuda bayiinin artık değişiklik vs. yapma yetkisi yok. En kısa sürede müşteri hizmetlerini arayın, xxx bayiisinden hattı devrettiğinizi ve yeni hat sahibinin Sarı Günler tarifesine geçmek istediğini ama bayii çalışanının sistem izin vermediği için geçemediğinizi, ardından Lifecell Fırsat Ekstra tarifesine geçmek istedim ama bayii çalışanı beni mevcut müşterilerinde kullandığı Lifecell Ekstra (88 TL) geçirmiş diyin.

Müşteri hizmetleri bu konu için talep açamayabilir, eğer olumsuz dönüş alırsan direk dijital operatör uygulamasında yardım kısmından durumu anlatan bir talep açıver, genel merkezden arayıp yardımcı olacaklarına inanıyorum.

Çok sıkıntı edilebilecek bir durum değil rahat olun, Turkcell bu konularda müşteri memnuniyetine önem veriyor. Talep sonuçlandığında da gönlünüzü almak için birşeyler yapabilir.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dijital operatör uygulaması nedir.Nasıl ulaşabilirim bu şekilde?
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Uygulama bu, indirin.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

Uygulamaya giriş yapın, en altta yardım a basıp ardindan talep ilet diyin. Açılan sayfada da "kuruma özel platin tarife" kısmına tıklayın ve ekleyebileceğiniz bir görsel var ise ekleyin (ürunlerim kısmından tarife ekran görüntüsü gibi) ve mesajı yazıp gönderin. Bugün yarın ararlar hocam.

Ama ilk olarak müşteri hizmetlerini deneyin, çözüm sunamazsa uygulamayı tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Teşekkür ederim dijital operatör uygulaması nedir.Nasıl ulaşabilirim bu şekilde?
    Ayrıca sarı günler tarifesinde de diretmeyi unutmayın. Önceliğiniz bu tarife olsun, eğer yetişmezse (ki bayii hatasından dolayı alamadınız, bu yüzden halledebilirler) Lifecell Fırsat Ekstra tercih edersiniz.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.Deneyeceğim.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Evet o anlik upload hizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozserdar2834

merhabalar birşey sormak isterim yetkili varsa bilen biride varsa ben lifecel fırsat maksi paketine turkcelli olmaktan balşvurdum 54tlye 2gb hediye verdigi için ayın 12sinde kurye kartımı teslim ettibu tarifye denk geldim anında mh aradım time gidip numara taşımayı iptal edebilirsiniz dedi buradan yapmaıyoruz dediler gittim orasıda buradan yapamıyotruzdedi :) neyse sorum şu 2 gün sonra 16sında lifecel fırsat maksiye geçicem geçer geçmez SARIGUNLER YAZIP 2200 YOLLASAM DAHİL OLURMUYUM sonuçta koşualları yerine getiriyorum yeni müşteriyim 90gün dolmuyor lütfen bilen biri beni yönlendirebilirmi 16sında geçiyorum son katılım ayın 20si
    banada bilgi vermeniz mümkünmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozserdar2834

banada bilgi vermeniz mümkünmü

Alıntıları Göster
    Kesin birşey söylenemez hocam, hattın o tarifeyle direk açılabilir. Ama yine de müşteri hizmetlerinden başvuru yaparsan memnuniyet için bir ihtimal değişiklik yapabilirler.
  • Arkadaşlar Turkcell bayisinde camdaki reklamda 15-20 Haziran arası 17 GB 59 lira gördüm araştıran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fcetintas

Arkadaşlar Turkcell bayisinde camdaki reklamda 15-20 Haziran arası 17 GB 59 lira gördüm araştıran var mı?
    hangi camda gördünüz :)
  • fcetintas F kullanıcısına yanıt
    İle ozel kampanyayla beraber 17GB ediyor, odur.

• Forum Bornova İzmir

Mesajınızın başı eksik çıkmış sanırım anlayamadım. Ayrıca bayideki elemana sordum bu 17 GB sadece internet mi yoksa yoksa buna fizy bip dergilik dahil mi dedim sadece internet dedi diğer saydıklarınız ek dedi. Turktelekom taahhüt Ağustos’ta bitiyor. 43 lira cezası var şimdi bozarsam. Elemanın bilgisine güvenemedim. 20 Haziran’a kadar araştıracağım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcetintas

Mesajınızın başı eksik çıkmış sanırım anlayamadım. Ayrıca bayideki elemana sordum bu 17 GB sadece internet mi yoksa yoksa buna fizy bip dergilik dahil mi dedim sadece internet dedi diğer saydıklarınız ek dedi. Turktelekom taahhüt Ağustos’ta bitiyor. 43 lira cezası var şimdi bozarsam. Elemanın bilgisine güvenemedim. 20 Haziran’a kadar araştıracağım bakalım.
    Turkcell'in illere özel kampanyaları var hocam, ya 1000DK ya da 2GB 12 ay boyunca hediye ediyor. Sen izmirdeymişsin ve doğal olarak bu kampanyaya dâhil olmuş olacaksın.

15GB tarife hakkı
    2GB ile özel hediye

hooop 17GB
    Hangi illerde ek +2gb veriyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.