Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2gb ile özel kampanya hocam, yukarıda link verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kampanya Şanlıurfa, Zonguldak, Sinop ve Samsun illerine özeldir, sadece belirtilen illerde bulunan Turkcell noktalarından yapılan bireysel ses yeni tesis ve numara taşımayı kapsar. Kampanyadan son 90 gün içinde belirtilen illerden numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell’li olan ses hatları faydalanabilir.

Böyle diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslankesilen A kullanıcısına yanıt
    Sizi kapsıyor mu ki? Ayrica 2 farklı link vermiştim.

İle özel fırsat ve ile özel avantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bu kampanya uzatılabilir. Sadece 5 dakikanizi ayirip
    https://m.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/genel-bakis/turkcell-musteri-memnuniyeti-politikasi/sikayet-talebi linkinden şikayet yerine istekte bulunursanız Turkcell bunu dikkate alacaktır. Turkcell ve diğer operator arasındaki fiyat dengesine bakıldığında 15GB 59TL kaçırılmaması gereken bir kampanya. Bu fiyatıyla Turk Telekomdan 10 TL yüksek olabilir ama malum Turkcell'in interaktif hediye tarzı sonucu ayda en az 10 GB hediye internet gelir. Bazen bu hediye internet 25 GB'ı geçebilir.
    Heryone dakika yetmezse Bip var ki Bip bir devrimdir önyargılı olmayın. Ben de önyargılıydım ama bamaşka bir dünya buldum. Haksızlık yapmışız. Bütcesi uygun olmayanları da anlıyorum,ama bütçe sıkıntısı olmayan Turkcelin numara taşyarak gelene sunullan kampanyalarını değerlendirmeli. 12 ay dolunca diger operatöre git-gel taktigine alışmalı. Her sene uygulamalı.
    Tekrar yazayım,diger operatorde 49 TL verip 15GB belki 20 GB alabilirsiniz ama Turkcellde bu tarifeye 59 TL vererek 15 GB degil,ayda en az 25 GB kullanabilirsiniz. Yani 15 GB + 10 GB hediye sisteminden. Hediye sisteminin birçok aracı ve uygulaması var. Bir yazıda anlatılamaz. Yoğun talep üzerine Turkcellde hediye internet alma taktiklerini ve güncel Turkcell hediye kampanyalarını,güncel fırstları ve bunları planlî sistemli alıp kullannayı anlattığımhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137432399 linkindeki yazıyı mutlaka okuyup favorileyiniz. Çok faydasını görürsünüz.
    Bu tarifeyi alıp bir de Turkcell hediye internet sistemini planlı kullanarak kazanclı çıkarsınız. İnanın uzaktan görüldüğü gibi zor ve ücretli değil. 1 kuruş fazla ödemiyorsunuz. Sadece günde 5 dakikanız,belki günde 5 dakika da değil,belki haftada 15 dakika,ayda toplam 1 saat harcamanız yeterli. Ha bir de gözünüz bu forumda
    (Mobill Operatorler - Sıcak Fırsatlar bölümlerinde) olacak tabi.
    Hocam ile özel hediye bende yok yani bulunduğum ilde ekstra gb net vermiyor siz ile özel neti mi kastettinşz. Buna rağmen 10 gb internet hediye gelir mi aylık

• Arkadaslar yarın basvursam vodafone faturasizdan 2 gunde gecebilir miyim sizce? Online basvuru yaptim ama kuryenin gelmesi 2 gun surebilir dedi. Son gun olan 20 hazirana kadar yetisirse iyi olacak, sizinki kac gunde tasindi?

• 14/03/2019 tarihinde Platinum Hoşgeldin Tarifesine NT ile geçmiştim. Bu tarifeyi gördüğümde 14/06/2019 yani 90.gündü. Pc'den kriteri sağlamıyorsunuz dese de Dijital Operatör üzerinden geçiş yaptım. Fatura kesim tarihim olan 20/06/2019 tarihi itibariyle kullanmaya başlayacağım. 20 GB/aylık hediye internet verdi. Platinum'a geçtiğim zaman verdiği ile özel 1 GB ile 16 GB kullanacakmışım. Cayma bedeli çıkmadı tarife değiştirdiğim için fakat 14/03/2020'den önce numara taşırsam Platinum'dan 50₺ cayma bedeli çıkarmış. Engelli indirimiyle birlikte 44,25₺'ye kullanacağım tarifeyi.

• Bugün bayiden taşıma talimatı versek tarifeye geçememe riskimiz var mı? 20’si son denmiş ama benim anladığım 20’sine kadar başvurmam yeterli. İsterse taşıma on gün sürsün. Yanlış mıyım?

• lifecel fırsat maksi olarak bugün geçiş oldu mh hemen aradım dediki 35tl cayma bedeli çıkar tamam dedim anlık olarak geçirecegim dedi denedi olmadı ileri tarihli 10temmuzda sarıgünler olacak dedi ama 20sşnde bitiyor beni etkilermi dedim hayır dedi tarifeniz 15gb olarak güncellenecek dedi tarife tahatüt bozuldugu için internet yarıya düştü 5gb ama ilk aya özel 20gb hediye geldi bilginiz olsun herkese geliyor sanırsam ilk ay 20gb hediye bu 35tlyi 20gb felan sayarım ama daha hiç kullanmamışsın nedense 35tl cayma bedeli çıkardılar iyi para kırarlar böyle geçipte bu tarifeyi sonradan duyanlar 5 gb için caymayı öder diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Bugün bayiden taşıma talimatı versek tarifeye geçememe riskimiz var mı? 20’si son denmiş ama benim anladığım 20’sine kadar başvurmam yeterli. İsterse taşıma on gün sürsün. Yanlış mıyım?
    eger bugün başvurursan ortlama 19u türkceldesin 13ü başvurdum 16sı bugun sabah 6da geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam 20.06.2019 itibariyle bu tarifeye alım kapanıyor, hiçbir türlü geçiş yapamazsınız maalesef.

Alıntıları Göster
    Hocam ben Turkcell'in sitesinden numara taşıma başvurusunda bulundum.Tarife olarak da bunu seçtim ama büyük ihtimalle ayın 20sine yetişmez taşıma işi.Ama ben bu tarifeye geçmiş olur muyum.Çünkü numara taşıma başvurusunda bu tarifeyi seçtim.
  • Khang kullanıcısına yanıt
    Ben bugün taşıma başvurusu yaparken sizin dediğiniz gibi belirtti turkcell çalışanı. İsterse son gün başvurun olur dedi, geçiş tarihi önemli değilmiş. Sonuçta başvuruda bu tarifeyi seçiyoruz.

• Khang kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda taşıma basvuru zamanın önemli değil. Hat aktif olduğunda tarifede aktif olursa geçebilirsin. Keşke bayiiden yapsaydınız, daha hızlı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Haziran 2019; 13:28:5 >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgi biraz yanıltıcı. Öyle ki adamin biri bayiiden xxx tarifesine geçiş başvurusu yapıyor, ucret 35 lira deniyor. Hat açıldığında tarife ücreti 45 liraya yükseldiyse 45 lira ödeme yapmak durumunda oluyor.

Bu tarz mağduriyetin forumda defalarca konusu açıldı. Hat aktif olduğinda ki durum önemli. Nihayetinde fatura kesim tarihli işlem yapılmıyor.

• Kampanya tahattüt süresi var mı ? Bu fiyata keşke 2 yıl olsa diyorum😁
    Bir de hattı bugün taşısam ancak 2-3 günde taşınır ayın 19-20 sine dek gelir yetişebilir miyim?

• M Y S T kullanıcısına yanıt
    Ucu ucuna yetişir bence

• Site üzernden de geçiş yapılabiliyor. Acaba yetişir mi?

Bu arada bana şöyle bir uyarı veriyor. Herhangi bir taşıma da yapmadım. 1 yıldır tt kullanıyorum. Sebebini bilen karşılaşan var mı?

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• Türkcell numara tasima ile sim kart ücreti alıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Ucu ucuna yetişir bence
    20.6.19 son gecis tarihi diye bir ibare bulamadim acikcasi. Musteri hizmetlerini aradim ve onlar da basvuru tarihi onemli olani dedi. 20.6.19 bilgisini nereden edinmistiniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt
    Turkcell ne diyorsa aynısını aktarıyorum hocam

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt
    Farklı bir operatörden Turkcell'e hat taşımaktan bahsediyorsanız işlem ücretsiz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.