Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün 16 Haziran,eğer bugün bayiden taşıma başvurusu yaparsan kesinlikle en geç 19 Haziranda,yada 20 Haziran sabahı geçer. Turkcele 2 hat taşıdım biri 20 saatte geçti biri 30 saatte.
    Hatta sanırım bu konuya yazmış biri,2 gün dolmadan geçmiş hattı. Perşembe akşam başvurmuş,cumartesi sabah geçmiş. Daha önce de bazı konularda yazmıştım,eğer yoğunluk olmazsa 15 saatte de geçer.
    Turkcell hemen başvuruyu sisteme girerse,diger operator bekletmez hemen inceler onaylarsa 15 saat neden olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler sayesinde haberim oldu.Bende geçtim tarifeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaşlar neden yanlış bilgi veriyorsunuz madem bilginiz yok sesinizi çıkarmayın.
    3 gün sonra doluyor ancak internetten numara taşıma yöntemiyle bu paketi seçtiğinde senin başvuru tarihin baz alınıyor.
    Yani 20 Haziranda pakete başvurular bitiyor sen zaten başvurunu numara taşıma yöntemini seçtiğinde yapmış oluyorsun.
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Pardon da sen nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun hocam? Forumda insanların açtığı konulardan tecrübe edip bilgi paylaşıyoruz. Müşteri hizmetlerini dâhi aradım 2 kez net birşey diyemediler ve bayiiye yönlendirdi.

Web üzerinden basvuruda evrakların gelmesi ve gitmesi daha uzun sürüyor, yaani yine sorunla karşılaşabilir.

Yakın zamanda mobil operatörler bolumünde bir üye bir konu açtı. Konuda Turkcell'e bayiiden xx tarifesine 35 liradan başvurdu ama hat açılmadan o tarifeye zam geldiği için fiyatı degişmiş şekilde faturası çıktı. Yani bu demek oluyor ki, hat açıldıktan sonra ki tarifenin akıbeti önemli..

Ayın 20sinde başvuru yap hat açıldığında sonuç ne oluyor hep birlikte oğrenelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Haziran 2019; 16:11:16 >
  • Turkcell taahhudumun son 24 günü ve uygun teklif vermedikleri için dün bimcell faturasıza geçiş talep ettim, bu kampanyaya yetisemesemde uygun başka kampanya denk getirip tekrar Turkcell'de dönücem. Son 1 ay içinde olduğum için cayma bedeli vs isteyemezler degil mi? Birde diğer operatör de belli bir süre kalmam gerekiyor mu?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam arkadaş doğru söylüyor,dün hattımı taşıdım TİM’den hattının açılması baz alınmıyor. Direkt taşıma başvuru tarihi baz alınıyor. Özellikle iki kere sordum. Cevap bu idi,hatta hat taşınınca hiç bi işlem yapmana gerek yok dedi o tarife ile açılacak diye

• corpixx kullanıcısına yanıt
    Sizin anlattiginiz şekilde forumda çok mağdur olan oldu. Özellikle Vodafone ve Turkcell'de.
    Online'den seçtigimde kampanya devam ediyordu ama tasindigi gün kampanya bitmiş mağdur oldum diyene çok rastladık.
    Yalnız ben bu kampanya için özel yardimci olacaklarini,kampanyanin uzatilacagini düşünüyorum. Özellikle git-gel taktigi için çok yığılma var. Turkcell bayilerinde bayi çalışanları herkese git-gel yap yararlan tavsiyesinde bulunuyor. Bütün bayilerde aynı muhabbet var,belki bir bayide 1 günde en az 30 kişiye bu taktik öneriliyordur,hem de zorlarcasına.

• 15.06.2019 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelere adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 18/06/2019 tarihinde 06:23 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

Numara taşımayı 15.06.2019 saat 17:00 de yaptım. Tam 61 saat'te taşıma gerçekleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 16 Haziran 2019; 17:4:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

15.06.2019 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelerehttps://www.turkcell.com.tr/hesabim/ayarlarim/hat-ayarlari/sozlesmelerim adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 18/06/2019 tarihinde 06:23 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

Numara taşımayı 15.06.2019 saat 17:00 de yaptım. Tam 61 saat'te taşıma gerçekleşecek.
    15.06.2019 17:07'de de ben yaptım işlemi. 18.06.2019 06.02 de geçecekmiş.
    Tek canımı sıkan elemana söylemiş olmama, kendisinin de doğrulayıp bana söylemiş olmasına rağmen sarı günler tarifesine geçirmemiş. Neyse ki zamanında geçiş tamamlanacak da kendim geçebileceğim tarifeye (umarım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zphr -- 16 Haziran 2019; 17:12:50 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Evet farkliymis dediğine göre oluyor benimki 2 gb olan her ay mi gelecekmis

• aslankesilen A kullanıcısına yanıt
    Evet 12 ay boyunca her ay veriliyor.

• Emin misiniz hocam? Ben türk telekomdan yeni hat aldım ( özel numara için ) hemen Turkcelle taşıtmak istedim ama taşınmadı, 3 ay beklemem gerekti. Acaba yeni hat diye mi bilmiyorum ama bence geçiş için de 3 ay bekleme zorunluluğu vardır. Bug gibi bir şey çünkü.

• Hocam ben yeni hat demedim eski hatti tasiyip hemen geri dondum hem vodafone hem turkcell deki yeni musteri kampanyalarindan faydalandim gecen sene

• Arkadaşlar tt’dan bu tarifeye geçmek için 13 haziranda online başvuruda bulundum. 2 gün içinde arayan soran olmayınca TİM’e gittim. Ancak online başvuru nedeniyle onu müşteri temsilcisini arayarak iptal ettirmem gerektiği söylendi. Aradığım müşteri temsilcisi bu iptal işlemini de online olarak siteleri üzerinden yapmam gerektiğini ifade etti. Ona da tamam dedik. Yaptım online olarak iptal başvurusunu ve facebook messenger üzerinden iptal durumunun ne olduğunu sorduğumda tamamen trajikomik bir cevap aldım. Online başvuru iptal durumunu öğrenmek için de yine siteleri üzerinden form doldurmak zorundaymışım. O formu da doldurdum. Sonuç tam bir hayal kırıklığı hiçbir cevap yok. Şikayet.var da şikayet te oluşturdum. Yazıklar olsun diyorum bir başvuruyu iptal etmek bu kadar mı zor. Türk Telekomun müşteri hizmetleri daha iyi çalışıyor. Ben yeni müşteriniz olmak istiyorum diyorum. Ancak müşteri hizmetleri saçma sapan bir şekilde işi yokuşa sürüyor. Gerçekten tam bir komedisin Turkcell...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 16 Haziran 2019; 20:48:8 >

• zphr Z kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    16.06.2019 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelere adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 18/06/2019 tarihinde 06:55 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

2 günde tamamlanmış olacak geçiş işlemi , sarı günler tarifesi demiştim başvuruda. Nereden görebiliriz bu tarifeyi doğru seçip seçmediğini?

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

16.06.2019 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelerehttps://www.turkcell.com.tr/hesabim/ayarlarim/hat-ayarlari/sozlesmelerim adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 18/06/2019 tarihinde 06:55 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

2 günde tamamlanmış olacak geçiş işlemi , sarı günler tarifesi demiştim başvuruda. Nereden görebiliriz bu tarifeyi doğru seçip seçmediğini?
    532'yi arayıp bir sorun hocam. Ama şimdi değil yarın akşama doğru arayın, bir ihtimal onlar görebilir.

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Verdigin email adresine taşıma sözleşme formun 5 dakika içinde geliyor. Emailini kontrol et. Doldurulan sözleşme ve formda yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

16.06.2019 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelerehttps://www.turkcell.com.tr/hesabim/ayarlarim/hat-ayarlari/sozlesmelerim adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002

Maile gelen sözleşmede "Abone Tercihleri" kısmında "Tarife Adı" kısmında yazıyor.

• Bugün yetişemedim yoğunluktan dolayı . Bugün yapmakla yarın sabah erken yapmak arasında fark olur mu. Hafta sonu hat taşıma işlemleri aktif mi acaba. Yarın sabah işe geçerken taşıma başvurusunu yapsam ? 20 si dahil mi yoksa 20. Sinde iş işten geçiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: M Y S T

Bugün yetişemedim yoğunluktan dolayı . Bugün yapmakla yarın sabah erken yapmak arasında fark olur mu. Hafta sonu hat taşıma işlemleri aktif mi acaba. Yarın sabah işe geçerken taşıma başvurusunu yapsam ? 20 si dahil mi yoksa 20. Sinde iş işten geçiyor mu
    Numara taşıma talep formu dolduruyorlar. O formda talep edilen taşıma zamanı var. Orayı genelde gece 12 sabah 8 arası seçiyorlar sanırım. Yarın yapacaksanız bence oluyorsa hepsini işaretlettirin. Belki bir gün atlamamasını sağlar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.