Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell'de genelde dakika ve sosyal medya için GB çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • con_fal kullanıcısına yanıt
    İçin rahat olsun, fatura kesim tarihli işlemlerde gün geldiğinde şak gecersin. Suan zaten ürünlerim kısmında bu tarife gözüküyordur..

• Merhaba
    Sarı günler tarifesine Türk Telekomdan geçtim. Dün aktif oldu. Sim kartı taktım. Sormak istediğim IPHONE 6 telefonda 3G veya 4,5G olarak gözükmüyor. LTE yazıyor (Turkcell LTE) Bu ne demek oluyor? 3G veya 4,5G yazması gerekmezmi?

EDIT : Şimdi baktımda 4,5G ile LTE aynı şeymiş.

"LTE İLE 4.5G ARASINDA NE FARK VAR?

LTE (Long Term Evolution) ağ teknolojilerine dayalı yüksek hızlı kablosuz veri aktarıma verilen addır.
    4.5G hızının bir başka adı olan LTE'yi yüksek hızlı mobil internete verilen ad olarak da tanımlamak mümkün.
    LTE 2G ya da 3G gibi bağlantıların aksine, tamamen IP bazlıdır.
    Evlerimizde kullandığımız kablosuz internet yani IP tabanlı bağlantının yapabildiği her şeyi yapabilen LTE, 3G'ye oranla yaklaşık 10 kat internet hızı sağlar"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 17 Haziran 2019; 8:25:31 >
  • günaydın benimde geçiş işlemim az önce oldu. ancak bazı sorularım olacak. yanıtlayacak olanlara şimdiden teşekkürler.
    1-tv plus aboneliği nasıl olacak giriş yaptım ama hiçbir kanalı izleyemiyorum paket alın diyor
    2-fizy de lifecell paketi görünüyor bazı şarkılar var bazıları 30 sn sınırlı. sizlede de böyle mi?
    3-digital operator uygulamasında fizy ve tvplus için tanımlı kota görünmüyor.
    son olarak bipten arama yapmak için telefondan wifi aramayı etkin yapmam gerekiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    lte : 4g - 4,5g
  • rektall R kullanıcısına yanıt
    1) İlk geçişte bir çeşit bug oluyor, mh arayıp tanımlatabilirsin.

2) Fizy'de verilen ücretsiz üyelik. Ücretli alırsan tüm şarkıların tam versiyonunu dinleyebilirsin. Tüm ücretsiz üyelerde bazı şarkılar 30 saniyedir, normal.

3) Hem tv hem de fizy için 5'er GB hakkın var, yine bunu da mh arayıp tanımlatabilirsin.

• Volte özelliği içide LTE açık olması gerekiyor sanırım
  • 15 yıldır aynı no ile Tt deyim 10gb 1000dk 1000sms aylık ort 45-46₺ ödüyorum. Taahhütün bitmesine tam 2 ay var. Bugün başvursam mı diyordum ama 156 tl ceza cıkıyor. Geçtiğime değer mi acaba? Türkcelin bu paketi telsiz kullanımla birlikte 61₺ bana ceza ile 74₺ gibi olmuş olacak?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız yine uygun Turkcelle göre. Mesela 61 değilde 74 olsa o kadar koymaz tarife ücreti ama "ceza" adı altında alınacağı için kafa karıştırıyor..

• geçiş işlemim bugün itibariyle tamamlandı. ancak paketlerim kısmında 2 tane sarı günler olması kafamı karıştırdı. herkesin bu şekilde mi? Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• Dün akşam 4 te başvurdum yarın sabah 8.30 geçeceğim. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• 18 yıllık turkcelliyim bana bile hala bu tarifeyi vermiyorsa yakında değiştireceğim operatörü

• Tarifeye dün itibaryle geçiş yaptım,müşteri hizmetleriyle gorusmemde 1 yıl akıllı fatura özelliğini ücretsiz tanımladılar. Faydanıza olabilir arkadaşlar. Bunun gibi yeni abonelere özel kampanyalar var mıdır başka bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 17 Haziran 2019; 10:38:43 >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Bence ara müşteri hizmetlerini teklif iste. Değiştireceksen öyle değiştir. +10 yıl kadar Turkcell kullandım sırf çok iyi teklifler sundular diye hep direkten döndüm operatör değiştirme konusunda. Sonunda TT'de istediğim özel numara olunca ben Turkcell'i satmak durumunda kaldım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    @Jazzalyn hocam valla 10 numarasınız dijital operatörü o kadar kurcaladim görmemiştim şimdi rahatladım sagolun

• Vodafone Red12 paketi kullanıyorum. Aylık 70 TL ödüyorum, taahhüt yok. 12gb internet var işte. Onun dışında sağladığı 1-2 havaalanı lounge için indirim, sınırlı sayıda fast-track geçiş hizmeti. Yurtdışında da 29,90TL ye herşeyi yurt içi gibi kullanıyosun.

Şimdi bakınca "Lifecell Sarı Günler" 15gb ile 59TL cidden güzel. Sanırım 1 yıllık ta olsa denemek lazım. Yurtdışı Turkcell ile 39,90 TL oluyor sanırım. Burda günlük 10 TL lik bir dezavantajım olacak. Diğer avantajlar için platinum olmaz lazım sanırım, onlar burada yok.

Benim vodafone'da taahhüt yok ama fatura kesim tarihim dündü mesela. Bugün itibarı ile sıfırlandı konuşma internet vs. Şimdi bugün Turkcell'e başvurursam, Vodafone bu ayki faturamı ne yapacak, kullandığım gün kadar mı keser acaba?
  • Lifecell ile Turkcell'in farkı ne oluyor acaba bilen var mı?

• 54 liralik olandan gectim onda akilli fatura vardi bunda yok

akilli fatura icin 7 tl istiyorlar extradan

• bende red10 tarifesine 56 tl ödüyordum. faturam iki gün önce kesildi.turkcelle geçiş yaptım.cayma bedeli 70 tl vergi 20 tl birde son faturanın tamamının geleceğini söyledi temsilci yani 56 da son fatura toplam 146 tl ödeyerek geçebildim sarı günler tarifesine
  • hemen yapalım bari 😁

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.