Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 15gb internet bağımsız değil mi? Yani istediğin gibi kullanabilirsin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim türk telekomdan geçmeyi planlıyorum taahütü yakıcam sanırım çok cazip görünüyor.

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Çok bir bedel çıkmıyorsa geç tabi direk.

Turkcell kalitesinde her zaman bu fiyata bu içerik vulunmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/lifecell-extra-yeni-musteri Şu tarifeye geçirmiş.

Bu konuda bayiinin artık değişiklik vs. yapma yetkisi yok. En kısa sürede müşteri hizmetlerini arayın, xxx bayiisinden hattı devrettiğinizi ve yeni hat sahibinin Sarı Günler tarifesine geçmek istediğini ama bayii çalışanının sistem izin vermediği için geçemediğinizi, ardından Lifecell Fırsat Ekstra tarifesine geçmek istedim ama bayii çalışanı beni mevcut müşterilerinde kullandığı Lifecell Ekstra (88 TL) geçirmiş diyin.

Müşteri hizmetleri bu konu için talep açamayabilir, eğer olumsuz dönüş alırsan direk dijital operatör uygulamasında yardım kısmından durumu anlatan bir talep açıver, genel merkezden arayıp yardımcı olacaklarına inanıyorum.

Çok sıkıntı edilebilecek bir durum değil rahat olun, Turkcell bu konularda müşteri memnuniyetine önem veriyor. Talep sonuçlandığında da gönlünüzü almak için birşeyler yapabilir.

Alıntıları Göster
    Aynen sizin dediğiniz gibi hem müşteri hizmetlerinden hem de dijital operatör uygulamasından talep oluşturdum.Bu sabah beni aradılar yanlışlık için özür dilediler ve gelecek aydan itibaren sarı günler tarifesine geçişimin yapılacağı bilgisini verdiler.Bu ay ki faturamı da 55 TL ye düşürdüler.Ayrıca yanlış işlem yapan bayi hakkında da işlem yapılacağını belirttiler.
    Yıllardır vodafone kullanan biri olarak inanın gözlerim yaşardı.Vodafone da böyle bir sorunla karşılaşsaydım bizim yetkimiz yok diyerek telefonu suratıma kapatırlardı.
    Nitekim vodafone dan yurt dışı paketi alıp,parasını ödeyip, sonrasında paketi kullanamayarak rezil olmuş,üstelik müşteri hizmetlerinden azar işitmiş biri olarak aktif kullandığım hattımı da en kısa zamanda turkcell e geçireceğim.
    Size de yardımlarınız ve yol gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

• Vodafone kullanıyorum, taahhütümün 3. ayındayım uygulamada cayma bedeli olarak 66tl gözüküyor, bunun dışında bir ücret çıkar mı?

• Lifecell için hız farkı var mı? Turkcell'den farkı nedir?

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek, yardımım dokunduğu ve sorununuz çözüldüğü için mutlu oldum.

Turkcell pahalıdır ama hakkını verir, mağdur etmez. İyi kullanımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Haziran 2019; 13:25:8 >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Sadece kağıt üzerinde farkı var, pratikte sorun edilecek bir farkı yok.

Lifecell'in tarifeleri daha kapsamlıdır, servislere daha çok hak verilir. Ekstra dakika vs.. için rahat olsun.

Normal tarifede 100mbps alıp, Lifecellde 50Mbps diye bir olay yok. Tamamen trollerin uydurmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Haziran 2019; 13:27:57 >
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    66 TL ve son faturanın taahhütsüz fiyatı yansır.

Haklısın hocam başvurumu yaptım. Hayırlısı bakalım

Bazı tarifelerinde öncelik 2 yazıyor resmi sitesinde ve max download üst sınırı 100mbps. Yinede farkı hissedilmez

• 2 yıldır ttdeydim, duyduğum anda numaramı taşıdım, şu an turkcelliyim mutluyum

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonu çok yoğun olacakki önceliklendirme olayı devreye girsin.

Hız olayına takılma, lifecell kullanıp 170-180mbps alanlar var hiz testi konusunda hocam.

• Yeni bir faturalı hat açtırıp bu paketi kullanmaya başlarsak fatura dışında ne kadar bir masrafımız olur arkadaşlar?

• Dün öğleden sonra yaptığım başvuru sonrasında bugün sabah saatlerinde şöyle bir mesaj aldım

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. 541789xxxx no'lu hattinizin tasima islemi 19/06/2019 tarihinde 01:25 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz.

Anlamadığım şey madem onaylandı neden bu kadar geç açılacak hat?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Tarife vergi falan derken 67-68 tl toplam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Haziran 2019; 14:21:38 >
  • Ben dün akşam taşıma işlemi yaptım fakat ne zaman taşınacağına dair bir mesaj gelmedi. Sadece sözleşmeler ile ilgili olan mesaj geldi. Bir sorun mu var acaba dersiniz 🤷‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Tarife vergi falan derken 67-68 tl toplam.
    İlk faturaya ek olarak mı geliyor hocam bu tutar. Yani 59+69 gibi mi?

• Hocam az önce numara taşıma başvurumu tamamladım hattımı verdiler hat açıldıktan sonra yapmam gereken birşey var mı acaba? Ne edineceğim?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.