Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyur hocam bakıver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bi gazla geçtim, harbi bu fiyata bu paketlerle turkcell kalitesi yaşamak :) çekiş gücü arttı, internet şov yapıyor zaten. piyasa kızışır yakında, bakalım telekom, vodafone nasıl cevap verecek
  • Bende Vodafone dan geçiş yapıyorum. Vodafone hem hat çekimi hem de internet çekimi ile beni tatmin etmiyor. Daha önce Turkcell deyken gayet memnundum. Bu kampanya gayet iyi.

• seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Geçiş sağlandı.mı hocam.sizde

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Perşembe öğlen başvurmuştum bayiye taşıma için, ctesi sabah 6:30da taşınacak diye mesaj geldi ve bu sabah taşındı hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

Perşembe öğlen başvurmuştum bayiye taşıma için, ctesi sabah 6:30da taşınacak diye mesaj geldi ve bu sabah taşındı hocam :)
    Nasıl Hocam.hız falan

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ankara yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Turkcell'in illere özel kampanyaları var hocam, ya 1000DK ya da 2GB 12 ay boyunca hediye ediyor. Sen izmirdeymişsin ve doğal olarak bu kampanyaya dâhil olmuş olacaksın.

15GB tarife hakkı
    2GB ile özel hediye

hooop 17GB

Alıntıları Göster
    bana istanbuldaki bayi de aylık 2 gb hediyesi var dedi ama bununla ilgili bir detay göremedim.
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Belki yeni ve farklı bir kampanya çıkmıştır hocam. Bayiiler birkaç gün önce haberdar ediliyor.

• quote:

Belki yeni ve farklı bir kampanya çıkmıştır hocam. Bayiiler birkaç gün önce haberdar ediliyor.
    neyse, pazartesi sabahı geçiş işlemim tamamlanıyor. o zaman görmüş olacağız.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Telekomun 3gsinin 2 çubuk çektiği yerde 4.5g full çekiyor Turkcell'de. İnternet hızı efsane 126mbps gördüm testte

• quote:

Buyur hocam bakıver.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/ile-ozel-firsat-kampanyasi

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/ile-ozel-avantaj-kampanyasi
    Hooop 2gb da buradan aldık
    Teşekkürler hocam

• Ben Perşembe günü taşımak için başvurdum ama gelen giden yok henüz, acaba Turkcell şubesi mi beceremedi diye düşünmeye başladım. Bir yandan belirtilen süreler içerisindeyim halen ama bu süreci takip etmek için bir sistem var mı? Ya da son günlerde bu işleri yapan başkaları varsa onların işlemleri nasıl gidiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2GB bursa icin ise yaradi teşekkürler

Ozel Firsat Kampanyasi ile hediye 2 GB hattiniza yuklendi. Hediyeniz, kampanya kosullarini saglamaya devam ettiginiz surece 12 ay boyunca her ay ucretsiz yenilenecektir. Iptal icin IPTAL ILFIRSAT 2GB yazip 2200a gonderebilirsiniz. Paketinizi 15.07.2019 23:20 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yarın turkcell e taşıma için başvuru yaparken sarı günler tarifesi seçerek mi işlem yapacağım ne seçeceğim tarife olarak hocam?

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

Turkcell sarı günler kampanyası diyin.

• Bu kampanya uzatılabilir. Sadece 5 dakikanizi ayirip
    linkinden şikayet yerine istekte bulunursanız Turkcell bunu dikkate alacaktır. Turkcell ve diğer operator arasındaki fiyat dengesine bakıldığında 15GB 59TL kaçırılmaması gereken bir kampanya. Bu fiyatıyla Turk Telekomdan 10 TL yüksek olabilir ama malum Turkcell'in interaktif hediye tarzı sonucu ayda en az 10 GB hediye internet gelir. Bazen bu hediye internet 25 GB'ı geçebilir.
    Heryone dakika yetmezse Bip var ki Bip bir devrimdir önyargılı olmayın. Ben de önyargılıydım ama bamaşka bir dünya buldum. Haksızlık yapmışız. Bütcesi uygun olmayanları da anlıyorum,ama bütçe sıkıntısı olmayan Turkcelin numara taşyarak gelene sunullan kampanyalarını değerlendirmeli. 12 ay dolunca diger operatöre git-gel taktigine alışmalı. Her sene uygulamalı.
    Tekrar yazayım,diger operatorde 49 TL verip 15GB belki 20 GB alabilirsiniz ama Turkcellde bu tarifeye 59 TL vererek 15 GB degil,ayda en az 25 GB kullanabilirsiniz. Yani 15 GB + 10 GB hediye sisteminden. Hediye sisteminin birçok aracı ve uygulaması var. Bir yazıda anlatılamaz. Yoğun talep üzerine Turkcellde hediye internet alma taktiklerini ve güncel Turkcell hediye kampanyalarını,güncel fırstları ve bunları planlî sistemli alıp kullannayı anlattığımhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137432399 linkindeki yazıyı mutlaka okuyup favorileyiniz. Çok faydasını görürsünüz.
    Bu tarifeyi alıp bir de Turkcell hediye internet sistemini planlı kullanarak kazanclı çıkarsınız. İnanın uzaktan görüldüğü gibi zor ve ücretli değil. 1 kuruş fazla ödemiyorsunuz. Sadece günde 5 dakikanız,belki günde 5 dakika da değil,belki haftada 15 dakika,ayda toplam 1 saat harcamanız yeterli. Ha bir de gözünüz bu forumda
    (Mobill Operatorler - Sıcak Fırsatlar bölümlerinde) olacak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Haziran 2019; 10:24:40 >

• Tt prime kullaniyordum 10 gb 28 tl oda bitmek üzere bunu gördüm bence gayet uygun güzel dün gittim geçiş işlemlerini hallettim sali sabahi gecersin dediler bide her ay 2 gb muabbeti var o ne oluyir

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.