Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AFrost

Bu konu bana yeni hat parasına mal oldu (65 TL) ama olsun. (Telsiz ruhsat ücretini ise düşünmek bile istemiyorum. Hepsini 12 aya bölecekler işte!)

Lifecell Fırsat 5 GB kullanıyordum 35 TL'ye bir ay sonra taahhüt bitecekti, 15 GB için Turkcell koşullarında 59 TL gerçekten iyi oldu. Aslında Türk Telekom'dan geçirecek hattım da vardı ama taahhüt 26.07.2019'da bitiyor, sordum 39 TL ceza çıkıyordu, biraz daha fazla verip sıfır numara almayı tercih ettim, almak da gerekiyordu zaten. Sonuçta Lifecell paketimden Fizy'nin sınırsız GB'ı dışında eksik yanı yok.

Bu paketten faydalanmasam, Lifecell paketimi Türk Telekom'a taşıyıp, Prime Kat Kat 15 GB Tarifesini + 5 GB hediye ile alacaktım. Toplam 1000 dk konuşma + 1000 SMS + 20 GB internet 59 TL idi.

Bakalım 1 ay sonra Türk Telekom'dan Turkcell'e ne koşullarda taşıyacağız? Anlaşılan abone kaybedince Turkcell, BTK'dan izinleri koparmış, devamını bekliyoruz kampanyaların. @Jazzalyn teşekkürler...
    Aynen banada böyle yardımcı oldular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    dijital operatörden yaptım uygulamada gözüküyor kampanyam lifecell sarı günler

• Hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam

• daha 2 ay felan oldu platinuma geçeli hiç avantajı kalmamış. taahhüt bozulmadan geçilebiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam hâli hazırda Turkcell'lisin, hattı başka biryere taşısan açılması 3-4 gün sürer, tekrar Turkcell'e dönüp hattı açtırmak ve tarifeye geçmek derken bi 3 4 günde öyle gider. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum.

Yeni hat alamazmısınız ki?
    Haklısınız yetişmez gibi. Yeni hat da alınabilir elbette. Yeni hat alınırken önce ön ödemeli olarak almak mı mantıklı peki? Bir de numara seçme durumu olabiliyor mu Turkcell’de? Teşekkür ederim bu arada vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.

• befo B kullanıcısına yanıt
    Direk faturalı hat alınmalı ve bu tarifeye geçebilirsin hocam.

Sana nasıl bir numara istiyorsun denir. (533-538 vs vs.) Sende xx xx gibi olsun dersen ona göre arama yapılır hocam. Ama özellikle şu numarayı bulun dersen imkansz. 532 ve 535 yok mesela.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geleli 90 günü geçmemiş herkes bu tarifeye geçebilir hocam.

• Benim haydi gelden 2gb faydam var faturalı hatta geçince bu hakkı alamayacak mıyım

• 2 senedir TT prime 10gb kullanıyorum. İlk sene 39 olan tarife 2. Sene 46 oldu. Şimdiki teklifleri 10 gb silver diye bir tarifeyi 65 TL teklif ettiler

Turkcell'e geçme vakti gelmiş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF0AFFF38 -- 15 Haziran 2019; 8:34:25 >
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    Bu soruya cevabı en net olarak mh verir.

Tahminimce devam etmemesi gerek.

• 10gb için 65 lira hmm., sittin sene verilmez.

Bu kampanyaya geçebiliyorsan geç hocam, son 5 gün.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    abi bu koni linkini turkcell genelerkeze gonderdim. bu konuyu okumalarini insanlarin Turkcell e gecmeleri icin nasil ugrastigini gorsunler. sana kesin ulasacaklar bizi de gorursun artik

• Ya yeter artık, karnıma ağrılar giriyor

• @jazzalyn hocam teşekkürler konu için baya makbule geçti.

• Ben de 11 sene sonra ilk defa Turkcell e taşıdım, 4.5g şov yapıyor Balıkesir'de

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• Liberty Citizen kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

Evet Allah var internet konusunda üstüne yok

• Lifecell 7GB kullanıyorum. 12 ay boyunca 3 gb haydi gel için 2 gb şehre özel 2 gb otomatik ödeme talimatı için hediye vermişlerdi. Bu tarifeye geçersem hediyeleri alıyorlar mı?

• Merhaba hocam su anda ttden vodafone red 12gb 59tl kampanyasına geçiş için başvurdum ama daha onaylanmadı şu anda onu iptal edip turkcelle başvuru yapabilirmiyim? Vodafoneda imza attım ama taahhüt sayılırmı bilmiyorum

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan sistemde bir aktif başvurunuz var ve 2-3 saat içerisinde iptal edilmezse geri dönüşü yok. En azından böyle bir durum yaşayanı görmedim.

• professionaldreamer P kullanıcısına yanıt
    İki hediyenin de devam etmesi gerek. İl'e özel banko devam eder de, haydi gel biraz şüpheli.

Yinede arada 8GB fark var (3gb haydi gel sayabilirsin) ve 54 yerine 59 ödeyeceksin. Bence değer, haydi gel devam etmezse de üzülme. Devam ederse de tadından yenmez.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.