Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper_love

Onu sordum zaten 20.06 bitiyor dedi sayet uzasa bile siz geçemezsiniz 12.06.2019 tarihi itibariyle geçiş yapanlar faydalanabilir dedi belki bu yarifeye özel olabilir

Alıntıları Göster
    Hayır sallamış, bak şimdi şartlarda açıkça belli ediyor.

12.06.2019 itibariyle bu tarife çıktı, ve detaylarda diyor ki ;

12.06.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelenler faydalanabilir.
    Lifecell paketleri ile sunulan uygulamalarla ilgili detaylı bilgiler:

Turkcell'e geleli 2 ay olmuş ve bu tarifeye geçen kişiler de forumda mevcut. Eğer kampanya oldu ki devam ederse hertürlü geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Platinum hosgeldinegecmistim. Simdi buna dusebilir miyim daha 1 ay oldu
    1 ay dolduysa evet dolmadiysa hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hat almadım daha tarife ile birlikte alıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam ben hattı taşıdım da geçtim turkcell e.

• quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Öğlen ben de bu tarifeye numara taşıdım. Ayrıca İzmir'e özel kampanya var dedi. Hat açılınca "IZMIR 2GB" mesajını 2200 'a yollarsam ekstra 2gb 12 ay boyunca tanımlanıyormuş yanı 17GB internetim olacak net. Başka illerde de benzer kampanya var mı?

• arkadaşlar yorumların hepsini okucak vaktim yok. ben vodafone dayım.. numaramı turkcelle taşırsam bu tarifeden faydalanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

İşte o durum bende de var, kim yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama bir numaram sistemde asılı kalmış hiçbiryere geçemiyor.

Bayiiden akış açtırman gerek, bayii çalışanları bayii desteği arayarak hallediyorlar ama hallolması ekstra birkaç gün alıyor. Bu kampanya da 20.06.2019'da bitiyor hocam, muhtemelen o sorunu halledip taşıma işlemleri vs. derken yetişemezsin.

Alıntıları Göster
    Hocam ben yakın zamanda geçiş yapmadım, 1 yıldan uzun süredir Türk Telekom'dayım ancak online olarak geçiş yapmak istediğimde mevcut bir taşıma işlemim olduğunu söylüyor. Bayiye gidip halletmeyi düşünüyordum ancak bu kadar uğraştırıcı ve uzun olacaksa geçmemem daha mı iyi olur? 20 GB 53 liraya kullanıyorum şu an.

• Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Belli ki sizde de asılı kalmış. Uğraşmayın hocam, riskli bir durum.

20GB 53 TL gayet iyi, efsane prime o sanırım. Kullanmaya devam etmen senin faydana bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Haziran 2019; 17:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsaat

arkadaşlar yorumların hepsini okucak vaktim yok. ben vodafone dayım.. numaramı turkcelle taşırsam bu tarifeden faydalanabilirmiyim?
    Evet ama 20 haziran son gün

• Artık kesinleşti, kampanya 5 gün sonra bitiyor.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• Bi arkadaş izmir ile özel 2 gb var demişti saolsun yaptım geldi

• Bugün Turkcell Tim e gidip. Faturasız hattan bu tarifeye geçince 10 tl vergi olayını sordum. Öyle birşey olmadığını böyle şeyleri nerden duyduğumu sordu. Ben yinede ısrar ettim yanımda bölge müdürünü aradı , konuşmayı hoparlöre verdi ve o kişide 59 tl + telsiz kullanım ücretinden bahsetti ve 10 tl gibi ekstra ücret olmadığını söyledi. Faturasızdan geçmek isteyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.

• Turktelekom dayim tek kalma sebebim prime da her ay yurt disindayken 1 saat aranmak bedava. Keske sunu turkcell de yapsa da gecseydim

• Eşimin ve oğlumun Turk Telekom hatlarını bugün bu tarifeye geçirdim. Sim kartı verdi. Ancak 2 gün sonra telefona mesaj gelecek o zaman eskiyi çıkarıp bu sim kartı takacaksınız dediler.
    Bursa İl ek 2 gb için ILFIRSAT 2GB yazın 2200 mesaj atın ama indirimli bir tarife olduğu için bu pakette geçerli olurmu bilemedi.
    Geçişin 2 gün sürmeside enteresan.
    Konuyu açıp bilgilendirme yapan arkadaşa teşekkürler

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    geçişin iki gün süreceğine emin olabilsem turkcell den hemen tt ye geçip geri gelirim 4 günde kampanyaya yetişirim ama gözüm kesmiyor. ya yetişmezse diye

Bayiye gittim, geçişe uygundur yazısı çıktı ve devam ettik. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Hatta bayideki arkadaş numara taşıma ile geldiğim için aylık 2 GB hediye edileceğini söyledi, bu tarifede yok diye biliyordum ama üstelemedim.
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun hocam, güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

TT'da hat açıldığı an hemen geri gelip bu kampanyadan faydalanabilirsin, avunulacak birşey yok.

Turkcell'in nadir güzel huylarından birtanesidir bu.

Bende sabah 2 TT hattımdan birini iptal edip bu tarifeye geçeceğim gibi. Bu fiyata bu içerik kaçmaz.
    Ben şuan Turkcell emniyet özel paketini kullanıyorum ve bu ayın 26 sında taahhütüm bitiyor. Şimdi nasıl bu paketi alabilirim yol gösterir misiniz?

• Arkadaşlar merhaba. Bu lifecell e geçince aramalar internet üzerinden mi oluyor ? Arama yapmak için uygulama indiriyor muyuz ? Yoksa normal kullanım mı yapıyoruz? Yani şu an TT deyim TT kullandığım gibi mi kullanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

Ben şuan Turkcell emniyet özel paketini kullanıyorum ve bu ayın 26 sında taahhütüm bitiyor. Şimdi nasıl bu paketi alabilirim yol gösterir misiniz?

Alıntıları Göster
    Hocam 20.06.2019 itibariyle bu tarifeye alım kapanıyor, hiçbir türlü geçiş yapamazsınız maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.