Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uykuusuz

Vodafone Red'den 50 tl cayma bedeli verip ayrılıyorum. Bu süper kampanya ben 10 gb internete 60 tl ödüyorum. Numaramı taşıyınca sms aktivasyonu isteyen uygulamalar da herhangi bir problem yaşarmıyım acaba?
    Bende 127 tl cayma.bedeli var neden bende bu kadar fazla acaba hocam
    Sizce 127 tl verilip geçilir mi buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün faturalıya ve bu tarifeye geçtim. Şu an 36 Gb net var hatta.

Paylaşan arkadaşa çok çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar konuyu öne çıkartmayı unutmayalım. Olabildiğince fazla kişiye ulaşıp faydalandıralım

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Bunda da 1000 dk var, yetmezse bipten her yöne 1000 dk daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Arkadaşlar konuyu öne çıkartmayı unutmayalım. Olabildiğince fazla kişiye ulaşıp faydalandıralım
    Hocam bayiye gitmiş arkadaş durum işleniyor imiş. O yüzden iptal olmuyormuş gerçekten böyle.bişey var mıdır

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru bilgi. Dedim ya fazla ümitlenmeyelim. Yapacak birşey yok maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Evet hocam doğru bilgi. Dedim ya fazla ümitlenmeyelim. Yapacak birşey yok maalesef :(
    Bayinin işi yokuşa sürmesi falan değil yani

Tabiiki öyle birşey olamaz.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 dk üzerine bizden.1000 dk.nasıl.olıyor

• Bnde bu kampanyaya geçtim iyi mi ettim bilmiyorum geçenler memnun mu arkadaşlarr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O fiyata değmez. Ben geçeli 1 ay olmadı Red'e o yüzden uygun cayma bedelim sanırım. Turkcell kalitesi apayrı
  • iki farklı günde akşam ve gündüz hız testi. kampanya çıktığında ilk gün tesadüfen farkettim direk faturalıya geçtim. müşteri temsilcisi çok hızlısınız diyor. içimden ben başka şeyler diyorum tabi , turkcelle göre çok avantajlı normal vınn internet alsak 20 gb i 75 lira zaten. 15 gb düz interner 2 gb instagram twitter, kendi uygulamalarına saymıyorum bile...
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 14 Haziran 2019; 13:19:49 >

• Eşimin hattını bu tarifeye geçirdim. yalnız kendi kullandığım hattım turkcell kurumsal bu tarifeye geçemiyorum.
  • quote:

O fiyata değmez. Ben geçeli 1 ay olmadı Red'e o yüzden uygun cayma bedelim sanırım. Turkcell kalitesi apayrı
    Hocam.Tam.anlamadım yani 127 tl cayma bedeline rağmen turkselin bu tarifesine geçilir mi geçilmez mi?

Bizden değil hocam. BiP üzerinden.

• Bütçe hesaplaması size bağlı tabii. Turkcell iyidir ama cepten gidecek ekstra 127 tlye değer mi onun planlaması tamamen sizin bütçenizle alakalı. Bence değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bütçe hesaplaması size bağlı tabii. Turkcell iyidir ama cepten gidecek ekstra 127 tlye değer mi onun planlaması tamamen sizin bütçenizle alakalı. Bence değmez.
    Normalde ekimde bitiyordu sözleşme. O zamana kadar da böyle bir tarife gelir.Mi ki? Acaba vofafone arayıp 127 yl yi düşüremez miyiz? Bir de.Vodafone dan gıcık kapmaya başladım 1 senedir.her hafta çarka saçma sapan indirim kodu veriyor
    Siz 127 olsa geçmez miydiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 14 Haziran 2019; 14:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Normalde ekimde bitiyordu sözleşme. O zamana kadar da böyle bir tarife gelir.Mi ki? Acaba vofafone arayıp 127 yl yi düşüremez miyiz? Bir de.Vodafone dan gıcık kapmaya başladım 1 senedir.her hafta çarka saçma sapan indirim kodu veriyor
    Siz 127 olsa geçmez miydiniz

Alıntıları Göster
    Hocam manyadınız mı ya değil 127 tl 50 lira bile olsa düşünürdüm ben. Yaptığınız işler, işlemler aynı kalacak. Keyifli keyifli kullanın operatörünüzü maceraya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bir de ben bı tarifeyi onaylarken bana 127 tl cayma.bedeli var denilmedi hocam bunun için.tüketici hakem.heyetine başvurmam.sonuç çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam manyadınız mı ya değil 127 tl 50 lira bile olsa düşünürdüm ben. Yaptığınız işler, işlemler aynı kalacak. Keyifli keyifli kullanın operatörünüzü maceraya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Hocam yani geçmeye değmez mi diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.