Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah sagol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell sitesinde açıklamada su yazıyor, bu ne demek arkadaşlar?

Abonelerin Lifecell Sarı Günler Kampanyası boyunca aldıkları internet katlama faydasının aylık bedeli 40 TL'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin hattı Turkcell, git-gel yapsak yetişir mi acaba? Min 8 gün sürer geri dönüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    6 gün sürüyor hocam tarafımdan test edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Haber vereyim dedim
    4 ay +2 gb olsun diye turkcell.com.tr uzerinden basvuru yapayim dedim bu paket gozukmuyordu bende arafim mis.hizmetlerini sordum paket musteri alimina kapali dedi. Dedim acilmis tekrar kontrol edeyim dedi ve hayir kapali dedi. Bunlar acik oldugunu bilmiyorlar mi acaba :)

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Gece açıldı tarife, bilgileri olmayabilir. 1-2 güne tam oturur

• Dijital operatör ve turkcell sitesinde aktif değil

• Mesela dün burada yoktu. Gece 01:00 civarı tekrar açıldı. Bayiilerden deneyin, websiteye hemen yansımıyor. İlk zamanda da webde gözükmüyordu, sonradsn eklendi.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• quote:

Gece açıldı tarife, bilgileri olmayabilir. 1-2 güne tam oturur
    Bu hosgeldin muhabbeti var mi bu pakette? +2-3 filan olayi 12 boyunca?

• Turktelekoma geçip tekrar Turkcell'e dönmeyi düşünüyorum. işe yarar mı? Kampanya kaç gün sürecek?

• Arkadaşlar TT müşterisiyim, bu tarifeye geçmek için, hat taşıma sırasında hangi kampanyayı seçmeliyim ? Web sitesi üzerinden yapabilirsem daha da iyi olacak hat taşıma işlemini.
  • Aynı tarifeyi Türk Telekom'da 35 liraya alıyorum.
    Link
  • Telekom 15 GB 35₺, ben de kullanıyorum, ucuz ama kalite ve çekimi berbat. 4.5G+ ile çekerken H olduğunu gördüm. Dalgalanma çok fazla oluyor. Turkcell kaliteli LTE veriyor. Hediyeleri ile 20 GB olabilir. Geçen gün goller cepte ile 700 mb aldım. Diğer hattım Turkcell. Güzel kampanya yapıyor Turkcell tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an sistemlerde aynı paket görünüyor ama kullanıcıya tanımlanamıyor. Yoğun ilgiden dolayı bir iki güne bu paket tekrar açılacak, beklemede kalın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Hayır o olay bitti epey önce.

• juzam1907 J kullanıcısına yanıt
    Lifecell Fırsat Sarı Günler Kampanyası hocam.

• quote:

Hayır o olay bitti epey önce.
    Birde mesela telekomda fatura kesimi bu gece yarisinyapilcak ben bugun gecis basvurusu yapsamda fatura kesilmis ve ikinci aya baslangic gece yarisi itibariyle baslamis olacak. Suan ki tarifenin taahhutsuz fiyati 73 tl yani ay basina 20 tl cayma bedeli cikar. Bu durumda ikinci aya baslandigindan 40 tl mi yansir yoksa 20+ gecis tamamlanan kadar ki gecen sure gunu kadar mi?

• Sanırım 20 tl + 2. ayın kullandığın gün kadar taahhütsüz ücreti yansır. Uzman daha net bilgi verebilir, etiketliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Haziran 2019; 12:6:48 >
  • Lifecell in bu 59 una benzer sekilde bunun platinumlusu da 79 lira .. Interneti biraz daha az sanirim 10+5 seklinde ama ilk 12 ay boyle ,sonra 10 GB devam ediyor

Ama ek olarak platinum ayricaliklari var . Fakat turkcell de bir internet onceliklendirmesi, veya download ust limiti gibi kurallar var .. lifecell ile platinum larda bu durum ayni mi

internet hizinda fark olur mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Valla devam etseydi 6 tane hattımı Turkcele taşıyordum Vodofoneden . Bitti :(
    Beklemedeyim .
    geri geldi sen de gel
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.