Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstftrk

Geçtiğimiz Cuma günü ben Türk Telekoma geçtim bugün tekrardan Turkcell'e geçiş yaptım bir sorun yaşamadım
    Bu tarifeye geçtiniz öyle mi?
    İyi o zaman ben de geçeyim, eyvallah.
  • ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyip bana bilgi verirmisiniz? Yarın benim geçişim sağlanacak telekoma paket yapmadan turkcelle geçeyim bende olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zikuvikuzi

Hocam deneyip bana bilgi verirmisiniz? Yarın benim geçişim sağlanacak telekoma paket yapmadan turkcelle geçeyim bende olmazsa
    Eğer ki 31 Ağustosa kadar uzatıldıysa 1 ay beklerim çünkü yeni yükledim TT'ye.
    Ama geçince yazarım meraketme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...::: ÇARŞI :::...

Eğer ki 31 Ağustosa kadar uzatıldıysa 1 ay beklerim çünkü yeni yükledim TT'ye.
    Ama geçince yazarım meraketme.

Alıntıları Göster
    31 ağustos mu? bu ayın 31ine kadar değil miydi?
  • Arkadaşlar 15gb olayında sosyal medya harici kullanabileceğimiz her yöne internet paketi ne kadardır? Facebook, Twitter, tv artı, Fizy hariç..

• mx_61 M kullanıcısına yanıt
    15GB.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.hüseyin

Pazartesi günü lifecell'in bir başka tarifesi olan hoş geldin 5GB tarifesine geçiş yapmıştım. Bazı arkadaşlar lifecell'in ikinci öncelikte olduğunu bu yüzden internetin yavaş olabileceğinden endişeliydiler. Ben de 1 haftadır çeşitli yer ve zamanlarda test yapıyordum. Genelde 30-40 download, 5-8 de upload hızı alıyordum. Bugün biraz önce yaptığım testte 159mpbs'e 33mpbs hız sonucu aldım.
    .
    Hoşgeldin 7gb paketine sahibim ben de hocam. Bu pakete geçmek istiyorum siz geçiş yaptınız mı? Dijital operatörden sarı günlere geçiş yapsak işlem nasıl oluyor? Mevcut paketi kendiliğinden iptal ediyor mu? Bu sefer de 2 paket parası ödemeyelim ay sonu paketim yenileneli 2 gün oldu bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
    Edit: Dijital operatörden paket değişikliği yaptım. Mevcut paketimi bir sonraki fatura dönemine kadar kullanmak kaydıyla bir sonraki fatura döneminden itibaren Sarı günler paketini kullanacağıma dair sms geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heat15 -- 27 Haziran 2019; 20:29:29 >

• Eğer 31 ağustosa kadar uzatıldıysa birdaha tövbe turkcell kullanmam dalga mı geçiyorlar cayma bedeli ödedim alıma kapanmadan önce ve geçtim şimdi tekrar açtılar ve süre de uzun

• Merhaba ben de bu tarifeye geçiş yaptım hat şuan açıldı fakat internet sadece 15 GB mıydı ek hediye veriyordu ama bende görünmüyor.Ayrıca internet hızı rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Merhaba ben de bu tarifeye geçiş yaptım hat şuan açıldı fakat internet sadece 15 GB mıydı ek hediye veriyordu ama bende görünmüyor.Ayrıca internet hızı rezalet.
    Kaç çıkıyor net hizi 20mb net hızı üstü gereksiz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

9 gün önce 10 GB 54 TL tarifesine geçmistim, şimdi görüştüm 1 fatura çıkması gerekiyormuş, 26 sında arayın sorunsuz bu tarifeye geçirelim dediler, çok iyi oldu bu
    Arkadaşlar 10 gb tamamen serbest burada is 5 gb serbest diğer kısımlar çöp.. Yanılıyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

15GB.
    Sadece 5 benim bildiğim... Şartlarda öyle yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Merhaba ben de bu tarifeye geçiş yaptım hat şuan açıldı fakat internet sadece 15 GB mıydı ek hediye veriyordu ama bende görünmüyor.Ayrıca internet hızı rezalet.
    Bulunduğunuz konumda sorun vardır. Sakarya'daki İnternet hızı iyi

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Neye göre 5GB diyorsunuz hocam?

• Bu sabah geçişim tamamlandı. Önerileriniz var mı
  • ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt
    Dostum kesinlikle geçebilirsin kaçırma fırsatı.Bazı bayiler bilmiyorlar,sisteme giriş yapmadan geçemezsin deyip yolluyorlar müşteriyi.Sisteme giriş yaptır bayiden cep telefonuna bir şifre geliyor hemen.O şifreyi ordakilere söyle.Zaten göreceklerdir geçiş yapabilceğini.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta aynı olay başıma geldi. Dedim böyle bir kampanyası var, büyük ihtimalle geçemezsiniz ona geçişler 2 gün sonra doluyor felan dedi. Ben dedim bi kontrol edebilir misiniz, şifre geldi 5 dakika sonra geçiş gerçekleşti. Başlarından savıyorlar resmen. Ondan sonra şaşırdım, olmaması gerekiyordu vs. diye kıvırmaya başladı herif. sanki adamın kendi cebinden gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx_61

Arkadaşlar 15gb olayında sosyal medya harici kullanabileceğimiz her yöne internet paketi ne kadardır? Facebook, Twitter, tv artı, Fizy hariç..
    Bunun yerine Platinum hoşgeldine geçmenin ne avantajları olur nasıl yorumlarsınız?

Hoşgeldin ile gelen 2GB da faturalılara malesef 26 Haziranda bitti üstelik.

Sırf daha iyi çektiği için Platinum tercih edilir mi?
  • Kampanya devam ediyor mu öğlen arası bayiye gitsem geçebilirmiyim? Çünkü Web siteden başvuru yapmaya calıstım yeni abone tarifesi olarak life cell 10gb 54tl çıktı

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor. Bayiiden halledebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.