Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evimde TT çekmiyo diye turkcelle geçtim. Hiçbir şey değişmedi:/ binayı kurşunla mı kapladılar birader nedir?!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay Telekom dan Lifecell fırsat ekstra tarifesine geçmiştim 10gb 54 lira olan tarifeye. Şimdi 532 yi arayıp bu tarifeye geçiş yapabildim. Fakat şöyle bir şey oldu. Fırsat ekstra tarifesine geçtiğimde Turcell tarife boyunca bedava kullanabileceğim akıllı fatura, kim aramış, cep açık ekstra gibi servisler vermişti. Onlar iptal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 29 Haziran 2019; 20:46:22 >
  • Lifcell ile platinyum arasindaki farklar. Platinyumda salla kazanda en az haftalik 1gb int verirken lifecell de playda gecerli 10 tl veriyor. Platintum gecen ay aylik 10 gb. Ondan sonraki ay iki defa haftalik 4 gb hediye verdi. Platinyum int hediyesi varken digerlerinde yok

• benim hattım da bugün taşındı, evde denedim 47 Mbps hız gösterdi. Türk telekom ile 6-7 Mbps civarıydı evimdeki internet de Turkcell Superonline Fiber ama onun hızı da 25 Mbps.

Şimdi size bir şey soracağım. Fizy ve Dergilikte kullanmak üzere 5gb ve 1gb olan hakları kullanmak için Fizy'den örneğin ücretli üyelik mi açmak gerekiyor yoksa bu hat ile Fizy üyeliği de ücretsiz mi oluyor. bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

benim hattım da bugün taşındı, evde denedim 47 Mbps hız gösterdi. Türk telekom ile 6-7 Mbps civarıydı evimdeki internet de Turkcell Superonline Fiber ama onun hızı da 25 Mbps.

Şimdi size bir şey soracağım. Fizy ve Dergilikte kullanmak üzere 5gb ve 1gb olan hakları kullanmak için Fizy'den örneğin ücretli üyelik mi açmak gerekiyor yoksa bu hat ile Fizy üyeliği de ücretsiz mi oluyor. bilen var mı?
    Dergilik te 1gb istediğin dergiyi indirebilirsin. Yalnız bazı yabancı dergiler ve sabah, akşam, fanatik vs. gazetelerin aylık ücretleri var 5 ya da 10tl aylık olarak sınırsız okuyabiliyorsun.
    TV plus ta s sport eurospor nba tv kanalları dışında 5gb paketinden yemeyecek şekilde izleyebilirsin. 5gb bitince kendi paketinden yer ya da Wifi ile izleyebiliyorum.
    Film olarak bazıları ücretli 5tlye kiralaya biliyorsun. Ama geneli ücretsiz. Onda da Full TV paketi var. Onu aldığın zamanda TV plus taki sınırsız film dizileri izleyebiliyorsun.
    En kötüsü fizy. Genelde şarkılar 30sn bazı şarkıları tam versiyon dinliyorsun. Hepsini sınırsız dinlemek istiyorsun fizy premiuma geçmen lazım o da 17 18tl falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabınız için teşekkür ederim.
  • www2 kullanıcısına yanıt
    bence gidip gelme bu tarifeye geçmek istiyorum deyin gene tahatüt bozma bedeli çıkar büyük ihtimalle bence direk geçmeye çabala
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Bunun yerine Platinum hoşgeldine geçmenin ne avantajları olur nasıl yorumlarsınız?

Hoşgeldin ile gelen 2GB da faturalılara malesef 26 Haziranda bitti üstelik.

Sırf daha iyi çektiği için Platinum tercih edilir mi?

Alıntıları Göster
    Platinum ve lifecell de çekim kalitesi yok.
    İnternet hız önceliği var. Yoğun günlerde lifecell de 2.oncelik.
    Onun dışında platinumlarda.
    Platinum müşteri hizmetleri var.
    SMS+ ücretsiz. Operatör destekli çağrı ve sms engelleme servisi
    Operatör destekli reklam engelleme servisi ücretsiz.
    Türkcell fatura takip (akıllı fatura) ücretsiz.
    Cep açık servisi ücretsiz
    Kim aramış servisi ücretsiz.
    Farklar bunlar. Geçip geçmemek sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Bunun yerine Platinum hoşgeldine geçmenin ne avantajları olur nasıl yorumlarsınız?

Hoşgeldin ile gelen 2GB da faturalılara malesef 26 Haziranda bitti üstelik.

Sırf daha iyi çektiği için Platinum tercih edilir mi?

Alıntıları Göster
    Ekleme : salla kazan her hafta garanti İnternet veriyor. Platinumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 30 Haziran 2019; 2:34:38 >

• Salla kazanda burinde bol bol ont hediye ederken digerinde gereksiz seyler hediye ediyor. Cunku 2 hsinide kullanmaktayim

• karadaglilar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama 15gb bana aylık yeter.
    Birisi 60tl diğeri 80tl.
    20tl için platinum faydalarindan vazgeçtim.
    Bir yerde faturaları azaltmak lazım.
    Çünkü daha elektrik su İnternet cep telefonu kira derken bir sürü fatura birikiyor.

• Turkcell Turbo Hoşgeldin 500 dakika 100 sms 3gb + 1 gb haydi gel paketinde idim. Bu paketi internet üzerinden tanımlamak istediğimde uygun değildir çıkıyordu ancak dijital operatör üzerinden tanımlayabildim. Gelen sms de yeni fatura döneminizden itibaren 12 ay kullanabilirsiniz diyor. Bu ayki fatura dönemim 25 temmuzda bitiyor 25 temmuzda bu tarifeye geçeceğim sanırım. Paket tanımlayanlar buna dikkat etsin. Ayrıca bugün itibariyle 20 gb ilk ay paketi diye birşey geldi 1 aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ekleme : salla kazan her hafta garanti İnternet veriyor. Platinumlara

Alıntıları Göster
    Peki hangi paketlerde çekim önceliği var hocam? Benim evimde Turkcell çekmiyor ya da çok az çekiyor. Daha iyi sinyal alabileceğim bir paket var mı? Yoksa sadece çok aşırı yoğunken mi 2. plana atılıyor lifecell ve platinum? Eğer öyleyse çok da bir şey değişmez paket değiştirsem bile.

• Maxthon kullanıcısına yanıt
    Çekim önceliği diye birsey yok

• Vodafone a geçip tekrar turkcell e geçtk, En az 1 fatura dönemi başka tarife olması gerekiyormuş müşteri hizmetleri böyle dedi bize, 1 fatura kesildikten sonra geçebilirsiniz diolar varmı böyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Vodafone a geçip tekrar turkcell e geçtk, En az 1 fatura dönemi başka tarife olması gerekiyormuş müşteri hizmetleri böyle dedi bize, 1 fatura kesildikten sonra geçebilirsiniz diolar varmı böyle bişey
    Evet bende bir fatura kesildikten sonra gecebildim, maalesef doğru, yetismeme durumuna karşı MH arayıp fatura kesim tarihiniz farklı ise ayın 10 u yapin

• Platinum da çekim kalitesi yok dedin ya hocam. Çekim kalitesi derken, o ne demek peki?
  • Maxthon kullanıcısına yanıt
    Sinyal olarak diyorum. Sinyal farkı yok. İnternet hız farkı var.

• oxcy kullanıcısına yanıt
    Hocam bende faturalıya yeni geçtim. Müşteri hizmetleri filan tanimlayamadi dijital operatör uygun değildir diyor. Tam olarak nasıl yaptınız acaba?

• kampanya devam ediyor mu? en son 20 haziranda bitecek denince takibi bırakmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.