Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Agustos sonuna kadar uzatilmis deniyor son olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün geçiş yaptım, 31 Ağustos'a kadar uzatılmış. Bayinin haberi bile yoktu ama merkezi arayıp öğrendi.
  • Tv+ ta hic birsey acmiyor. Sadece 5gb mi verdi uyelik falan yokmu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Standart üyelik veriliyor, bununla ulusal kanalları ve filmleri izleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam açmadı hiçbirini. bugun aktif oldu hat ondanmıdır acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp tanımlatın hocam.

• Arkadaslar ogrenciyim turkcell e gecis yaptim suan kulanabilcegim guzelbir tarife kombo felan varmi dh oluculugunu konusturursak mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Müşteri hizmetlerini arayıp tanımlatın hocam.
    Hocam turkcell faturalıdan telekom faturasıza ardından tekrardan turkcell hazır karta geçişim tamamlandı..

Şu an hattım açıldı ama faturasız hazır karttayım, nasıl SARI GÜNLER 15 kampanyasına geçebilirim?

• hattımı türkcelle taşıtamıyorum. internet sitesinde olan başvuru kısmında bu tarife yok. müşteri hizmetlerini arayınca da temmuzun 7 sinde bitecek bu tarife o yüzden koyulmadı diyorlar. ısrarla ağustosun sonuna kadar uzatılmış dedim fakat adam tekrar kontrol etti 7 temmuz son dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Ulan şansa bak ya. Tarifeye geçtik sabah açıldı Türk Telekom kullanıcılarını arayamıyorum arayanlar da bu numara yok hatası oluyor. Vodafone ve turkcell kullanıcılarında sıkıntı yok.
    Duzeldimi sizin problem, turknete bagli ev telefonu hatlarida yeni gecis ysptigim turkcell hattimi arayamiyor.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydı bırakmıştım 6-7 saat sonra düzelmişti hocam.
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    TİM'lerden yapın taşıma başvurusunu.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam.bana bipten ilk her yöne mesaj gelmişti bitti şimdi yeniden gelmiş nasıl geliyo ve kaç adet kaldığını nasıl öğrenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 2 Temmuz 2019; 10:52:38 >
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Eğer 30 günü TT'da doldurduysan bayiiden bu işlemi yapabilirsin.

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    BiP'ten heryöne mesaj nasıl ve nereden geldi? SS atabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Duzeldimi sizin problem, turknete bagli ev telefonu hatlarida yeni gecis ysptigim turkcell hattimi arayamiyor.

Alıntıları Göster
    Benim sorun hala cizulmedi, turkcell kaynakli degil diyorlar

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Turknet ve millenicom tarafında bu tür şikayetler vardı gibi sanki şimdi hatırladım. Turknet konusunda bir yazın isterseniz.
  • Turk Telekom'da taahhütüm ayın 22 sinde bitiyordu. Bu tarifeyi gözüme kestirmiştim taahhtümün bitiş gününü bekleyecektim ama burada yazan arkadaşlar sayesinde 7 sinde bitebileceğin öğrendim.
    Ayrıca *124# den taahhüt bilgisi öğrenebileceğimini de mesajlarınız sayesinde öğrendim. bugün bozarsam taahhütü 0 tl yansıyacakmış. o yüzden hemen tarifeye geçmek için. Türkcell sitesinden hat taşıma talebi yaptım. online başvuru yapabiliyorsunuz. ve sim kartınız ayağınıza geliyor :) bu bilgiyi de ben vereyim istedim.

Bu arada Turk telekom'da da yeni geçenler için çok fazla internetli ucuz tarifeler var. halihazırda turkcelli olan faydalanabilir. Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• Arkadaşlar 9 yıldır Turkcell'deyim. Ama artık hali hazırdaki müşterilerini yolma politikası canıma tak etti.1000 dk 1000sms 6gb tarifeyi 64 lira olarak teklif ettiler. 20sinde taahhütüm bitiyor. Hattım faturalı. Şimdi ben ayın 19unda mesela Turktelekom'a geçiş için başvursam sonrasında maddi olarak zarar görmemem için hangi adımları takip etmem lazım? Mesela yine faturalı bir pakete mi geçmem lazım? Taahhütsüz herhangi bir pakete geçmem yeterli olur mu? Bir de hattım taşındı diyelim 2 gün sonra başım ağrımadan geri Turkcell'e geçip bu tarifeden yararlanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklon -- 2 Temmuz 2019; 22:19:33 >
  • Arkadaşlar ben GB olayini anlamadim. Simdi 15 gb günün her saati toplam kullanilabilecek olan kotamiz dimi. Gece 2 gb, sabah 5 gb gibi sacma bir sistem yok degil mi ?

Cunku detaylar kisminda cok karisik seyler yaziyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.