Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gidin konuşun tekrar olmadı başka bayiye gidin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazan olmuştur belki hattı aldıktan sonra "İLFIRSAT 2GB" yazıp 2200'a gönderdim 12 ay boyunca +2gb tanımlandı bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pscopat

İnternetten operatör değiştirme başvurusu yapınca 2 gb daha internet veriyrlarmış.

Türk telekom'daki taahhütüm bu ayın 27 sinde bitiyor. taahhüt sorguladım bu ay içinde taahhütü bozarsam 0 tl yansıyormuş. bunu öğrenince hemen turkcell.com.tr'den taşıma başvurusu yaptım. sim kartı adresime getirdiler üstüne 2gb daha hediye verileceğini söylediler.

Kartım 3 güne açılırmış. Güle güle TT hoşgldin Lifecell :))
    Hocam turk trlekomda tahattut bozma bedelini nasıl sorguluyoruz

• Geçtim ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: dadminatör

Alıntıları Göster
    Arayıp müşteri hizmetleri sorabilirsin

• dadminatör kullanıcısına yanıt
    Telekom taahhüt sorgulama *124# sonra 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bazı illere özel bn izmirde iken yaptım oldu her ile olacağını sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lifecell fırsat 7Gb paketine geçmiştim taahhüt vererek hat taşıyarak 2 ay önce. Buna geçiş sağladım şimdi. Herhangi bir eksisi artısı varmi? 7 yerine 15 GB alacağım ve 5 lira fazla vereceğim doğru anlamış mıyım?

• 28 haziranda sosyal medyadan uzatıldığını görüp bayiye gittim ve geri döndüm. işlemler yetişmez diye kabul etmedi. dedim İnternette uzatıldı yazıyor, hayır dedi. Ben de o an ilgili sayfayı bulamadım mecbur geri döndüm. Birkaç gün sonra evde ilgili sayfayı bulunca tekrar gittim ve 5 temmuzda geçiş işlemi tamamlandı.

Kampanya uzatılışı nerede yazıyor diye soran arkadaşlar varsa buyursunlar link:

• Beni aradılar 6 senelik musterimizsiniz size teklifimiz var diye kabul ettim.

• oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Ben ayın 3 de denedim kampanyamız bitmiştir mesajı geldi.

• yok bele rezillik
    dün adıma kayıtlı 23. hattı pttcell den turkcell e taşımak için bayiye gittim
    bayide taşıma işlemini gerçekleştiren güzel bağyan başka hattınız varsa onu da taşıyalım dedi
    ben de ana hattımı daha 2 hafta önce turkcell in saçma sapan durmayan tarifesi nedeniyle yüklü fatura ödediğim için tt ye taşıdığımı anlattım
    bana artık her tatifenin duran tipe çevrildiğini söyledi
    ama ben bu hattı turkcell e taşıdığımda bana durması için ayrıca fatura ödeyeceğimi belirttiklerini söyledim
    bu deda o geçen yıl şdi artık tarifelerimiz duran tipte sadece 2222 ye sms göndermeniz yeter dedi

• 5GB 39 tl olan 2 Turkcell hattımı yeni müşterilere 10gb 54 tl ye yaptıkları tarifeye geçirmedikleri için telefonda müşteri temsilcilerine baya hönkürdüm.

Dün Vodafone a geçiş için işlemler başladı. RED 8’li tarife 1000 dk 10 gb internet 49TL.

59 TL lik tarifeyi de geçiş işlemlerini yaptırdıktan sonra gördüm. Yeniden Turkcell e geçmeye çalışsam vodafone a ne kadar para öderim?

Turkcell de 10 aylık taahhütüm kalmıştı, hat başına aylık 30 tl olan cayma bedelini tekrar Turkcell e döndüğümde öder miyim??

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• mr_gny M kullanıcısına yanıt
    Turkcellde size ne kadar cayma bedeli cikarildiysa onu ödersiniz,ayni numara ile geri geldin yeni taahhut verdin diye silinmez.
    Vodafoneye gectigin gün taahhut vermeden geri taşıma işlemi yaparsan kullandigin gün kadar ödersin. Taahhut verdinse de sadece ilk ayın ücretini ödersin.
    3 günde tasinir,acildigi gün basvursan 3 günlük fatura çıkar. Eger turkcele geri döneceksen vodafonede taahhut verme sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 6 Temmuz 2019; 13:4:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Lifecell fırsat 7Gb paketine geçmiştim taahhüt vererek hat taşıyarak 2 ay önce. Buna geçiş sağladım şimdi. Herhangi bir eksisi artısı varmi? 7 yerine 15 GB alacağım ve 5 lira fazla vereceğim doğru anlamış mıyım?
    Evet aynı şartlarda 5 TL vererek 5 GB civari fazla internet alacaksiniz zira 7gb tarifesi +3GB haydi gelden veriyordu. 10GB eder. 15GB -10GB=5GB (5TL)

• 😢 lanet olası Turkcell in lanet olası kampanya politikaları yüzünden tekrar geçmeyi düşünmedim. Vodafone a verdim lanet olası taahhütü..

teşekkürler bu arada..

• mr_gny M kullanıcısına yanıt
    Şuan Vodafonede 8GB 49TL ödeyecekseniz fazla.
    Bu durumda Turkcell 15GB+2GB sosyal medya =59 TL kesinlikle çok avantajlı. Bence Vodafonede 25 gün kullanin,25.gün Turkcele bu tarifeye taşıma başvurusu yapın. 1 aylık cayma yansır ve buna değer. Vodafonede bu fiyata 12 ay kalsaniz zarar.

• 39 luk kampanya bitti değil mi? 15 GB ihtiyacım yok normalde, 6-8 olsa yeter. İki ay önce Telekom’a geçmiştim, tekrar geçeceğim Türkcell’e, ne önerirsiniz. 40 tl civarı olsa yeterli

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    40TL bandında faturasız Lifecell Hoşgeldin 5GB-35TL / 7GB-45TL faturali tarifelere göre daha avantajlı. Faturalilarda haydi gel +2GB kaldirildi ama faturasızlarda devam ediyor. Ayrica faturasizda paycell ile yukle kazan kombinasyonları var.
    Şu yazımda ve sonraki sayfalarda birkaç yazıda numara taşıyarak turkcellde 25TL-50TL arası hangi paketler alinmali ve hangi kampanyalar değerlendirilmeli detaylı anlattım. Dikkatlice okuyup analiz ederseniz maddi manevi çok faydasını görürsünüz.
    Yazı linki>https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137432399

• quote:

Orijinalden alıntı: dadminatör

Alıntıları Göster
    arkadaşlar da yazmış *124# sonra 3 e basınca bilgi gleiyor. benim bu ay içinde bitiyordu taahhüt bozma bedeli 0 tl yazıyordu. bozdum bende.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.