Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babyfaced07

Son ayda tam fatura ücreti ödeniyor ama ilk ayı bilmiyorum. Fakat taahhüt cayma bedeline bakılırsa kullandığın gün gibi gözüküyor ama yinede tam bilen birisinin cevaplaması daha iyi olur.
    17/06/2019 da turkcell den tt mobil e geçerek taahhüt vermiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Faturasız olsaydı direk geri geçebilirdin ama bu durumda bir ay kullanman gerekiyor diye biliyorum. Bir ay kullanıp, bir aylık cayma bedelini ödeyip geçebilirsin.

• Sms çok az 100 bana yetmez aylık 500 olsa iyiydi
  • Tt daki tarifemin bitmesine 14 gün kalmış. Mevcutta 12gb+1000dk+1000sms 48 tl falan ödüyorum egm 12gb tarifesine. Bu halde tarifem bitmeden cayma bedeli ödermiyim acaba? Birde Türkcell bayine gidince direk bu tarifeye geçiş yapabilirmiyim acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Faturasız olsaydı direk geri geçebilirdin ama bu durumda bir ay kullanman gerekiyor diye biliyorum. Bir ay kullanıp, bir aylık cayma bedelini ödeyip geçebilirsin.
    turkcell 2 gün sonra geçişin tamamlacak dedi

• Yavuz Alper kullanıcısına yanıt
    Benimde vodafoneda son ayımdı bitmesini beklemeden geçtim. Son ay cayma bedeli ödenmiyor fakat müşteri hizmetlerini arayıp cayma bedeli yansıyıp yansımayacağının teyidini almanı öneririm ben öyle yaptım.

• Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

Şimdi *124# den sorguladım, gelen mesaj bu. Yarın başvuruyu yapayım olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT'de taahhütüm bitiyor bu tarifeye geçmek için netten başvurabileceğim bi link varmı?
    TT ne diyor o önemli bence ;)

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu tarifeye geçtim başlangıç 10 Haziran ve yenileme.bitiş 10 Temmuz yani 2 gün sonra
    Bimcell e geçsem ceza gelir.Mi?

• quote:

TT ne diyor o önemli bence ;)
    turkcell bunu diyorsa tt mobil in diyeceği bişi olamaz

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!
  • Bugün torrentten.film.indireyim.dedim ortalama 2.5 mb ile indiriyor ne anladım ben bu işten. Nerde kaldı 100 mbit.
    Acaba torrentle mi.alakalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Bugün torrentten.film.indireyim.dedim ortalama 2.5 mb ile indiriyor ne anladım ben bu işten. Nerde kaldı 100 mbit.
    Acaba torrentle mi.alakalı?
    önceden hangi hızla indiriyordu
  • Çok pahalı diğer hatlar bulunduğum yerde çekmediği için kullanmak zorunda kaldım, senelerce 40 liranin altında kontör yüklemedim ve eski abone olduğum için kampanyalardan da yararlanamadım. En sonunda turk telekoma geçtim umarım fiyat politikalarını bir gün düzenlerler

• quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Çok pahalı diğer hatlar bulunduğum yerde çekmediği için kullanmak zorunda kaldım, senelerce 40 liranin altında kontör yüklemedim ve eski abone olduğum için kampanyalardan da yararlanamadım. En sonunda turk telekoma geçtim umarım fiyat politikalarını bir gün düzenlerler
    tt mobilin şeher merkezindeki avm de sinyal seviyesi mükemmel olduğu halde internete giremediğini görür görmez turkcell e dönmeye karar verdim
    acil durumlar hariç benim tüm iletişimim internet üzerinden
    arkadaşa whatsapptan birşey sorup gezmeye devam edeceğim nasılsa cevap verir diye
    ama internet olmadığından arkadaşım bu mesajımı göremeyecek ve cevap veremeyecek

benim için korkunç bir durum
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Cayma yansır. 10 temmuzdan önce hattın taşınmaz bu yüzden 2 ay x 40 TL =80 TL katlama bedeli gelir en az. Ayrica başka ucret yansır mı 0532 532 0000 arayın bi söylesinler.
    Oysa o kadar heveslenmiştin heyecanlanmıştın bu tarifeyi kullanmak için. Sorun bence Turkcell kaynaklı değil,acele etme. nPerf uygulamasını indir bir test yap 30 saniye zaman ayarıyla ve buraya koy mumkunse görelim bakalım.
    Cihaziniz Xiaomi degilse Turkcellde uyumsuzluk yaşama ihtimali de pek yok açıkcası. Bazen iphonelerde de ilk başta ayar uyumsuzlugu yasanabiliyor ve ayarlar guncellenince duzeliyor.

• Ben lifecell 10 gb kullanıyorum tarifenin yenilenmesine 4-5 gün kala internet bitti böyle rezillik görmedim. 1gb 19 tl almaya kalksan ne salla kazan ne çatlat internet hediyesi vermiyor ek paketler bu kadar pahalı olmamalı.
  • Olası taahhüt bozmada bunlardan ne kadarını öderim
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

Ben tt ceza veya taahhüt bozma gibi bir bedel çıkarırsa anlamında demiştim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden..

• bu tarifeye geçenler, 1 sene sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? tekrar eski operatörlere mi döneceksiniz?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.