Bildirim
Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (52. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pscopat
Kamu çalışanıysanız Turkcell'in daha cazip kamu tarifeleri vardır belki ama yoksa eğer 15 gb ve 20 gb uygulamalarda geçerli internet + başka başka faydaları çok cazip. kamu 10 gb fiyatı nedir?
Alıntıları Gösterbireysel.turktelekom.com.tr
Kamu Çalışanlarına Özel Tarifeler > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/kamu-calisanlarina-ozel-tarifeler.aspx
aylık 39₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat olarak daha cazip şuanki tarifeniz. 39 tl turkcell'inki 59 tl. 20 tl fark var. bence kalın mevcut tarifenizde. 59 tl sorun değil daha çok internet olsun diyorsanız turkcell sarı günler tarifesi 15 gb + dahası çok cazipquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/kamu-calisanlarina-ozel-tarifeler.aspx
aylık 39₺
Alıntıları Göster
-
turkcell den tt mobile geçince turkcell hızını farkettim
gerçi hız gerektirecek bişi de yapmıyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 Haziranda dendim bana bu cevap geldi.
Kampanyamiz sona ermistir. Size uygun kampanyalar icin Dijital Operator uygulamasini ziyaret edebilirsiniz.B002
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu gün geçiş yaptım. 17 Gb internet +1000dakika konuşma+250 mesaj 59 TL. İlk ay 20Gb internet. Uygun geldi. -
Arkadaşlar bu sabah itibariyle Turkcelle geçtim bende. Ufak bir sorum olacak sizlere. Bugün bir ara telefonun şebekesi sadece "G" şeklindeydi. Bu internet hızı olarak neye tekabül ediyor? İlk defa Turkcell ile bugün gördüm bunu??
En düşük internet hızıdır,2G denilir. 3G (H), 4.5G LTE şeklindedir.
Hattın yeni aktif olmustur,yoksa G hızında internet Turkcell de nadir olur
Ben Istanbul'da Turk Telekomda da G hızına hiç inmedim,sadece Voodafone ara sıra düşüyordu.
zokam 10gb internetine de 39 lirasına daquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
turkcell den tt mobile geçince turkcell hızını farkettim
gerçi hız gerektirecek bişi de yapmıyom
bugün bu rezaleti saatlerce yaşayınca hemen yol üzerindeki turkcell bayiye sığındım sarıgünler 15gb faturalıya geçiş yaptım
hatta bir ara çaresizlikten bayiye yoksa siz müşteri çekmek için jammer mi kullanıyorsunuz dedim
-
Ben 15 gün kadar önce bu tarifeye geçtim de abimi de geçireyim devam ediyor mu? -
Daha cok ormanlarda tünellerde kırsal yerlerde 2gye gecer. Bir de telefon sadece 2gye ayarlanmadiysa
Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Yarın turkcell kurye kartımı getirecek. Bu kart ne kadar sürede aktif olur. Bir de turktelekom yeni fatura dönemine girer miyim acaba?
Başlığı lifecell yapar mısın lütfen!
Telefon 2G de "E" şeklinde gösteriyor normalde anlam veremedim hala. Antalya merkeze gitmiştim o akşam dedim heralde Turkcell farkı 4.5G nin çok iyi çektiği zamanlarda gösteriyor sanmıştım :)) Teşekkürler cevaplar için..
Başvurudan sonra 3 gün gibi süre zarfında açılır. Mesaj geliyor zaten hangi gün hangi saatte aktif olacağına dair.
Peki ben bu durumda turk telekom u 1 gün bile kullansam tam ayın ücretini mi öderim. Bilgisi olan var mı?
-
Son ayda tam fatura ücreti ödeniyor ama ilk ayı bilmiyorum. Fakat taahhüt cayma bedeline bakılırsa kullandığın gün gibi gözüküyor ama yinede tam bilen birisinin cevaplaması daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyfaced07 -- 7 Temmuz 2019; 22:25:39 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X