Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babyfaced07

Ben tt ceza veya taahhüt bozma gibi bir bedel çıkarırsa anlamında demiştim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden..
    1 aylık taahhütlü kullandım diye tüm 12 aylık fatura döneminin cezasını alacak değiller heralde
    he almaya teşebbüs ederlerse thh orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Cayma yansır. 10 temmuzdan önce hattın taşınmaz bu yüzden 2 ay x 40 TL =80 TL katlama bedeli gelir en az. Ayrica başka ucret yansır mı 0532 532 0000 arayın bi söylesinler.
    Oysa o kadar heveslenmiştin heyecanlanmıştın bu tarifeyi kullanmak için. Sorun bence Turkcell kaynaklı değil,acele etme. nPerf uygulamasını indir bir test yap 30 saniye zaman ayarıyla ve buraya koy mumkunse görelim bakalım.
    Cihaziniz Xiaomi degilse Turkcellde uyumsuzluk yaşama ihtimali de pek yok açıkcası. Bazen iphonelerde de ilk başta ayar uyumsuzlugu yasanabiliyor ve ayarlar guncellenince duzeliyor.
    Son baktığımda ortalama 4-5 mb ı bulmuştu ama.ara ara yine iniyordu hocam. arkadaş heralde bana türkselin başka tarifesine geçebilirsin demişti. O zaman ceza yoktu dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Hiçbir operatorde taahhutlu faturali bir tarifeden taahhutlü faturali bir tarifeye geçince cayma yansımaz zaten operatorde taahhut devam ettigi için. Sadece bazen bizzat tarifede kalacagina dair ayrica taahhut verilip ayrica bir indirim daha alindigi oluyor,öyle durumlarda başka faturali tarifeye gectiginde tarifeden aldigin ayrica indirim geri aliniyor. Genellike turk telekomda oluyor tarifeye de ayrica bir indirim ve double taahhut. Turkcellde görmedim ve bu sarıgünleri 59 TL'ye aldinsa yoktur zaten. Yani diger faturali tarifeye geçip taahhut devam ederse cayma yansımaz. Yalnız sen tarifeni de degistirsen fark olmaz. Dedigim gibi ya bulundugun yerde istasyon sorunu var ya cihazin ile alakalı. Bu çekim sorunlariyla Turkcell iyi ilgileniyor,iletişim kur ve,araştırsınlar. Istasyonlar yeterli derlerse cihaz uyumu yada ayarlari ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 8 Temmuz 2019; 18:15:6 >
  • hOCAM İNDİRME HIZI 2,5-3, 5 MB a kadar çıktı . Yani 50mbit oluyor sanırım bu da. Hız normal mi yoksa daha da mı hızlı olması gerekir. Ama 5 mbit üstüne çıktığını görmedim. sürekli kontrol etttim.
  • merhablar öğrenmek istediğim bir kaç konu var?

1-bu paketin suresi doldumu ? devam ediyormu ?
    2-15 gb diyip 5 gb fizy 5 gb facebook vs diye sınır varmı yoks sınırsızmı ?
    3- türk telekomda faturalı tahhaüt var 20.11.2019 da bitiyor.(8 ay kullandım) geçsem cea ödermiyim ?
    cevap verirseniz memnun olurum.
  • 1, 31.08,2019 son gün
    2, 15gb sınırsız
    3, ödersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1- 15 Gb internet
    2 - 2 Gb face+tweter inrt
    Yani 17 gb internet oluyor.
    Ayrica 2gb face+twiter paketi bitince 1 kb hizdan sinirdiz devam ediyor.
    Ayrica uygulamar sadece uygulamalarda gecerli 50 gb internet vardir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kabul edilebilir hız degil. Başka adreslerde başka yerlerde deneme imkanınız var mı? Mutlaka ama mutlaka turkcell'e çözüm başvurusu yapın. Forumda yillardir çok örnegine rastladik,başvurunca inceleyip, iyi ki uyardiniz deyip istasyon koyduklari oluyor. İstasyon vardir belki ama arızalanmış da olabilir. Öncelikle 500 metre uzaklikta başka yerlerde nPerf yada Oakla speed test ile hız testi yapın. Başka yerde 50mbps üstü oluyorsa konumunuzda istasyon sorunu vardır. Başka yerlerde de hız 10mbps altiysa telefon ve operator uyumsuzlugu vardir yada telefonla ilgilidir.

Evden test ettin sanırım. Saniyede 2,5-3,5Mb 30-35Mbps tekamül eder. Belli ki oradan istasyona uzaksın, daha farklı konumlarda test yaparsan fark en net o şekilde anlaşılır.

O hızlarda gayet iyi, 3-5Mbps olmadıkça revize yapmazlar genelde.

Evden işe, işten eve bir hayatım yok. Sürekli farklı konumlardayım, yeri geliyor 20mbps yeri geliyor 300mbps.

• quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

bu tarifeye geçenler, 1 sene sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? tekrar eski operatörlere mi döneceksiniz?
    1 seneye kim öle kim kala hocam, hele bi gelsin zamanı bakarız
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
    Turkcell faturalıdan mı geçtiniz?
  • tsender T kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:11:17 >
  • Telekomdayım, *124#'den sorgulayınca taahhüt bozma bedeli olarak 81 lira çıktı. Çıkmayaydı iyiydi
  • Arkadaşlar, hot spot için ek ücret alınıyor mu bu pakette?
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell faturalı hattımı, hazır karta çevirsem bu kampanyadan faydalanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hOCAM İNDİRME HIZI 2,5-3, 5 MB a kadar çıktı . Yani 50mbit oluyor sanırım bu da. Hız normal mi yoksa daha da mı hızlı olması gerekir. Ama 5 mbit üstüne çıktığını görmedim. sürekli kontrol etttim.
    5 MB/s x 8 bit hesabından 40 Mbit hız çıkar. Ben ortalama 100 Mbit i çok rahat görüyorum. Bu da saniyede ortalama 12 MB yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 10 Temmuz 2019; 12:50:17 >
  • Arkadaşlar 3 gun önce tt faturalı taahhutsuz pakete geçtim bu pakete geçsem herhangi bir ceza vesaire ödemem gerekir mi 30 gün geçmediği için??Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertoMassimo -- 10 Temmuz 2019; 13:27:56 >
  • Ilk ay 20gb hediye degil miydi bana öyle birşey gelmedi

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.