Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim şimdi 9 ağustosta bitecek tahaüütüm en yakın hangi zamanda geçebilirim bu tarifeye
    git gel yapsam kaç gün sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklon

Bugün hattımı taşımak için Türktelekom'a gittim. Oradakiler bana geri Turkcell'e dönerken onun avantajlı/indirimli tarifelerinden yararlanamayacağımı, Turktelekom'da en az 60 gün durmam gerektiğini söyledi. Bu işten hiç bir şey anlamadım.
    tt mobilde sadece 20 gün durdum ve bu tarifeye sorunsuz geçtim

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    8-9 gün sürer en fazla. Tarife 31 ağustosa kadar aktif.

• arkadaşlar tv+ hediyesine ssport da dahil mi? premier lig maçlarını izleyebiliyor muyuz yani bu paketi alırsak?
  • TV+ 5GB, fizy 5GB, Lifebox 5GB, Dergilik 1GB Facebook & Twitter’da geçerli 2GB demiş.

peki ben 15 gb ı bunların dışında kullanamıyor muyum? -atıyorum x sitesinden film izlesem 15 gb veya 15gb lık nette sörf yapsam olmuyor mu?
  • sarasen S kullanıcısına yanıt
    15GB heryöne kullanılıyor.

• tolilow kullanıcısına yanıt
    Dahil degil, ücretsiz paket veriliyor. Sadece ulusal kanallar açık.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    belgesel kanalları dahil sanıyordum ben. sırf bunun için tercih edecektim ama vazgeçtim. teşekkürler...
  • Arkadaşlar bir konuda yardım isteyeceğim. Kafam allak bullak.

Şuanda kullandığım hat Telekom egm 15 gb tarifesi ve eylülde bitiyor. Ve hattı ben kullanıyorum ama 15 senedir annemin üzerine kayıtlı.

Planım şu şekilde; ben bu hattı fazla taahhüt ücreti ödememek adına ağustos ayında kendi üzerime alıp ondan sonra da turkcellin bu kampanyasına katılmak istiyorum. Bu durumda hattı üzerime aldığımda 80 Tl küsür hat parası ödeyeceğim ve 40 lira civarında da taahhüt bedeli ödeyeceğim. Sonra da lifecellin bu kampanyasına geçmeyi istiyorum.

Aklımı bulandıran konu ise şu; hattı kendi üzerime aldığımda ben sanki daha hattı üzerime aldığım gün Türk Telekomdan yeni hat almışım gibi olacak bu durumda yeni abone olarak görünüp turkcelle geçmemde ve bu kampanyaya katılmamda bir sorun çıkar mı? Rica ediyorum bilen bir arkadaşımız yardımcı olsun yoksa hattı üzerime alıp egm 15 gb den faydalanamayip ortada kalacağım resmen.

Herkese teşekkür ederim.

• Turk telekom denen lanet firmaya 12 ay taahhut vermek gibi bir hata yaptim bu pakede gecmek istiyorum acaba iptal cart curt ucretini odeyip gecsem mi ya subat 2019da bitiyor taahhut

• Taahhütü ne zaman verdiniz hocam? Ben de taahhüt verdikten sonra ilk fatura kesilmeden direkt Turkcell'e geçiş yaptım. Hiç bir problem de olmadı

• Tt prime 2000 2000 15 gb tt sınırsız konuşma 59 tl ye önerdi mt kabul ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Taahhütü ne zaman verdiniz hocam? Ben de taahhüt verdikten sonra ilk fatura kesilmeden direkt Turkcell'e geçiş yaptım. Hiç bir problem de olmadı
    26 ocak 2020'de bitiyor hocam taahhüt
  • İzmir içerisinde kullananlar var mı arkadaşlar ? Türkcell Hız testleri nasıl ? Türk telekomda 10-20 mps arası bir hız alıyorum.

1000 Dk 1000 Sms 15 gb net 40 tl ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 18 Temmuz 2019; 10:13:3 >
  • Turkcell kurumsal hat sahibiyim bu tarife en kısa sürede nasıl geçerim.
    Turkcell kurumsal hattımı turktelekom a taşısam faturalı yamı taşıyacağım faturasızamı?
    Türktelekoma geçtik den sonra kaç gün sonra bu turkcellin lifecell sarı günler tarifesine taşırım yol gösterebilir misiniz.
  • Turkcelliyim bu tarifeye geçmek istiyorum
    taahhütüm ağustos 10 da bitiyor

Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz

• 2. aya kadar tahautum var. Buna geçsem ne kadar cayma alır caba tt % 20 ındırım vardı.
  • firstcurse kullanıcısına yanıt
    Farklı bir operatöre faturasız olarak taşı, hat açılınca tekrar bayiiye gidip bu tarifeye taşıma yap. En fazla 10 güne geri dönmüş ve kullanmaya başlamış olursun.

• kadtas kullanıcısına yanıt
    *124# tuşla önce 3 sonra 2 ye bas cayma bedelini gösterir.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.