Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 6 ay önce tt nin bizim şirkete yaptığı özel bir kampanyayla çekmesede geçeyim dedim. 15 gb 1000 sms 1000 dk 36 tl. Iyi hoş kullanalım dedikte ne yolda çekiyor, ne asansörde. Ne evin ücra köşelerinde. Zırt pırt kopuyor, 4g var ama merkezi yerler dışında doğru düzgün hız alamıyorsun. Ne hikmetse volte açık ama bir türlü kullanmadık. 3 bayi gezdim. Kaç kere müşteri temsilcileriyle görüştüm. Kaç telefonda denedim bilmiyorum ama yok. Hele ilk geçtiğimde ses kalitesindeki düşüşe inanamadım. Telsizle konuşuyor gibi resmen. Dün bu paketi gördüm, gittim hallettim hemen taşımayı. Tt 40 tl taahhüt iptal bedeli yansıtacakmış, dedim yansıt istediğin kadar. Ömrümü yedi 6 ayda. Hoşbulbuk yeniden turkcell :) seneye de faturasız bir pakete taşır geri döneriz olmadı. Keşke şu taahhütleri 2 yıllık falan yapsalar. Ya da bize bıraksalar. Ben şuan bunu 3 yıl seçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanici123456 kullanıcısına yanıt
    36 tl yi çöpe atıyordum resmen. Şimdi 2 katı olsun. Hızını geçtim, çeksin her yerde yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanici123456 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene de lifecell kullanıyordum. Yine 100 sms vardı. Sms kullanırdım ama o zaman bıraktım. Sonra baktım. Ayda iki üç sms dışında kullanmamaya başladım. Size de öyle olur belki 😂

• Daha once yazilmis olabilir ama biraz baktim bulamadim. Lifecell yazisini turkcele cevirebiliyormuyuz.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Lifecell Telefonunuzda
    Yenilikçi marka Lifecell telefon ekranlarında da yerini alıyor.
    Lifecell’li olduğunuzu herkes bilsin, görsün diye, cep telefonu ekranındaki operator ismi de Lifecell TR.

Operatör ismini tekrar Turkcell yapmak için "IPTAL LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın, yeniden LIFECELL TR yapmak için benzer şekilde "LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın. Bilgilendirme kısa mesajları geldiğinde telefonunuzu açıp kapatmanız yeterli.

• İnternet üzerinden hat taşıma yapıp ekstra 8 gb hediyeyi alan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Beb soyle bi hataya dustum Once babamin adina olan hatti kendi adima devraldim Su an numara tasima icin 90 gun gecmesini bekliyorum Hat devrinde yeni hat almis gibi oldugu icin tasima icin 90 gun beklemen gerek Ama yeni abone bu kampanyadan yararlanamaz diye bi kural yok Planini buna gore yap

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanici123456

Bu mesaj silindi.
    destekliyorum
    ismi lazım del davalı olduğum sn kişi habire sms gönderiyor
    cvp vermekten daha ay dolmadan kora doldu

• arkadaslar. lifecell de internet paylasilmiyor mu? telefondan acip laptop uzerinden internete giremiyor muyuz?

• internet üzerinden numara mi taşınıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • laider kullanıcısına yanıt
    Paylaşabilirsin sorun yok.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce lifecell 5gb faturasız hat taşıma yaptım. 10 gün sürüyor taşıma. Kurye geliyor. Hattı veriyor. Kimlik fotokopisi alıyor. Sonra açılıyor. 8 GB hediye veriyor. Tarifesiz oluyor, sen sonradan istediğin tarifeye internet üzerinden hemen al diyorsun ve o tarifedesin. Sanırım aylık 2gb x 4tü hediye. Şimdi 6 ay oldu Telekomdayım. Buna geçmek istiyorum çünkü çekmiyor. Buna internet üzerinden geçen ve 8 gb hediye alan varsa öyle yapacağım. Bu tarife için de hemen al diye çıkıyor. Hattı internet üzerinden alıp, sonra bayilik üzerinden geçiş yaparsak yine olur. Ama net bilgisi olan var mı diye sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Paylaşabilirsin sorun yok.
    tesekkurler

• Bu durumdayken bile instagramda hikaye izlerken takılma yapıyor Turkcell. Bulunduğum konumda internet muazzam ama gel görün vodafoneda iken sıfır sıkıntı yaşadığım burada bile sıkıntı yaşıyorum. Hattım hep "G" olarak çekiyor ama bu hızları alıyorum ve kilit ekranında 4.5G yazıyor. Nedir bu "G"?? GPRS olmadığı kesin..

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyfaced07 -- 21 Temmuz 2019; 21:53:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babyfaced07

Bu durumdayken bile instagramda hikaye izlerken takılma yapıyor Turkcell. Bulunduğum konumda internet muazzam ama gel görün vodafoneda iken sıfır sıkıntı yaşadığım burada bile sıkıntı yaşıyorum. Hattım hep "G" olarak çekiyor ama bu hızları alıyorum ve kilit ekranında 4.5G yazıyor. Nedir bu "G"?? GPRS olmadığı kesin..

Buna cevabı @sis651 verebilir hocam.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.