Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O hızı alıyorsanız takılmalar mobil şebekeden ziyade ana santraller ile Instagram sunucuları arasındaki sorunlarla ilgilidir. Gerçi jitter biraz yüksek ama o daha çok gerçek zamanlı iletişimi etkileyecek bir durum, yine de bir miktar etkisi olabilir belki. Bu sunucular genelde Türkiye'de değiller ve Türkiye'ye ya da belli sağlayıcılara ayrılmış kapasiteleri sınırlı olabiliyor. Bu sınır aşıldığında da hikayenin gecikmesi gibi sorunlar oluyor. Sunucu sorunu da olabilir. Trafiği o sunuculara taşıyan hatlardaki performansla ilgili de bir şeyler olabilir. Bu aralar bende takılma farkettim mi hatırlamıyorum. Bugün videolarda biraz takılmam vardı ama bölgede elektrik kesik ve tüm aboneler birkaç baz istasyonuna yüklenmiş olduğundan takılma normaldi. Geçici bir sorundur bence, birkaç güne çözülür.

G'ye gelince, telefon marka modelini bilmiyorum ama custom ROM falan kullanıyorsanız arayüz simgeleri ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Oradaki G sadece GPRS'in kısaltması olarak kullanılır orada ve o hızı GPRS ile görmeniz imkansız. Yani orada bir sunum sorunu ya da modemin işletim sistemine bağlantıyı hatalı bildirme gibi bir sorunu olmalı. Yeniden başlatmayı denemişsinizdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 21 Temmuz 2019; 23:8:34 >

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplar için teşekkür ederim. Telefonum Xiaomi Mi A1 son sürüm yüklü root filan hiçbir işlem yapmadım. Aynı son sürümde ve daha önceki sürümlerde Vodafone da kullandım inanın bu "G" olayına hiç rastlamadım. Turkcell'e geçtiğim ilk günden beri 4.5G nin iyi çektiği yerlerde bu şekilde "G" olarak gösteriyor. Bildirim çubuğunu indirince mobil verilerin altında GPRS yazıyor en altta ise 4.5G. İlginç değil mi?? Ve son olarak şunu farkettim internet erişim noktası adlarına girince kullanıcı adı ve şifre GPRS olarak ayarlı?? İyi birşey mi kötü mü karar veremedim bu duruma aldığım hızlar "G" ile kötü değil..

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• babyfaced07 kullanıcısına yanıt
    Kozmetik bir sorun sizinki. Konfigürasyon dosyalarnda hatalı bir şey var, arayüzün bağlantıyı GPRS gibi göstermesine sebep oluyor. Kullanıma zararı olmuyordur.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Cevap ve ilgin için teşekkür ederim hocam.

• Şuan geçebilir miyim bu kampanya ile Turkcelle ve fizzy paketini kullanmak için ayrı bir üyelik almak gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Arkadaşlar bir konuda yardım isteyeceğim. Kafam allak bullak.

Şuanda kullandığım hat Telekom egm 15 gb tarifesi ve eylülde bitiyor. Ve hattı ben kullanıyorum ama 15 senedir annemin üzerine kayıtlı.

Planım şu şekilde; ben bu hattı fazla taahhüt ücreti ödememek adına ağustos ayında kendi üzerime alıp ondan sonra da turkcellin bu kampanyasına katılmak istiyorum. Bu durumda hattı üzerime aldığımda 80 Tl küsür hat parası ödeyeceğim ve 40 lira civarında da taahhüt bedeli ödeyeceğim. Sonra da lifecellin bu kampanyasına geçmeyi istiyorum.

Aklımı bulandıran konu ise şu; hattı kendi üzerime aldığımda ben sanki daha hattı üzerime aldığım gün Türk Telekomdan yeni hat almışım gibi olacak bu durumda yeni abone olarak görünüp turkcelle geçmemde ve bu kampanyaya katılmamda bir sorun çıkar mı? Rica ediyorum bilen bir arkadaşımız yardımcı olsun yoksa hattı üzerime alıp egm 15 gb den faydalanamayip ortada kalacağım resmen.

Herkese teşekkür ederim.
    Hattı kendi üstüne alırsan 90 gün boyunca operatör değiştiremezsin

• Hocam peki önce turkcell geçip sonra hattı üzerime alıp lifecell 59 tl kampanyasına geçebilir miyim?

• ibret olsun diye yazayım

1 yıldır turkcell faturalı abonesiydim
    ancak son fahiş fatura nedeniyle anlık bir öfkeyle tt mobil 24 ay taahhütlü kamu faturalı 10gb internet 1000 dakika 1000 sms 39 tl tarifesine geçtim
    ardından bu başlığı görünce henüz tt mobil tarafından ilk fatura kesilmeden (20 günlük kullanım) bu tarifeye dönüş yaptım çünkü tt mobil internet islambolun göbeğinde beni saatlerce internetsiz bıraktı
    ceza olarak 1,30 tl fatura çıkarıldı
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bana da e-devletten bakınca 34 tl gibi bir fatura çıktığını gördüm. Bu demek oluyor ki son ay bile olsa kullandığın gün kadar fatura ödüyorsun, bir aylık fatura değil..

• yalan yanlış bilgi vermeyin hocam 4 gün sonra değişim yapıyorlar daha dün turkcelle geçiş sağladım vodafonedan hattı üstüme aldıktan sonra turkcellde 150 tl fiyat çektikleri için önce vodafonedan hattı üstüme alıp geçtim 30tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kachak01 K kullanıcısına yanıt
    90 gün beklemenize gerek yok aynı işlemi yaptım 4 gün sonra geçebilirsiniz dediler ve geçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halen ilk ay 20 gb hediye kampanyası devam ediyor mu acaba, sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım.

Ayrıca internetten başvurursak vereceği 8 gb interneti 2x4 ay şeklinde veriyor sanırım.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    1) Devam ediyor. Detaylı bilgi kısmında görebilirsin.

2) Evet, 4 ay boyunca her ay 2GB veriyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

Vodafone'un çekim gücü, internet hızı düştü son zamanlarda. Taahhütümün de son ayındayım, 15 gb için teklifleri halen ödemekte olduğum 69 TL oldu. Turkcell oldukça cazip görünüyor.

• kullanici123456 kullanıcısına yanıt
    Lifecell'de ek paketler uygun.

Uygulamalar için paketler var, haftalık 4GB 10 TL, aylık 10GB 25 TL gibi.

Yinede sen bilirsin tabi.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    10 gb 25 tl numara taşısam yararlanabilirmiyim acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalı hat ta taşısam bir yıllık taahhüt bana kaça patlar bu faturalı işi,,, faturalı da mutlaka bir gün bir yerden cart diye kökleyecektir,,, bunun olmaması için ne yapmak lazım,,, fatura stop olayı varmı,, bunda da sonradan faturalanma olayı olur yine yapar yapacağını,,

mesela hiçbir faturalı da 30 tl şu paket denilip 30 tl olmamıştır 35 olmuştur 38 olmuştur 40 olmuştur asla 30 tl diye satılıp 30 tl kalmamıştır

59 tl denilip, aylık 80 90 tl fatura ortalaması olur sanırım 12ay sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell kontörlü kullanıyorum şu an. bu pakete başvuru yapmak istediğimde sizin için uygun değil diyor. neden geçemiyorum. geçmenin bir yolu var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.