Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

*100# tuşlayınca 1 tl.ye 1000 sms her yöne var. O da %25 indirimli 65 kuruşa geldi bana

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackles

90 gün beklemenize gerek yok aynı işlemi yaptım 4 gün sonra geçebilirsiniz dediler ve geçtim.
    Hocam.1 yıldır turkcell super paket faturasız hat kullaniyorum.simdi vodafone veya bimcel faturasiza gecip geçiş olduktan sonra tekrar turkcele tasisam 90 gun dolmadan bu tarifeden faydalanabiliyor muyum? Birde telsiz ucreti acisindan operator farkediyor mu?

• aksa_ A kullanıcısına yanıt
    hocam malesef hat taşımada 90 gün beklenmesi gerekiyor kampanyalardan yararlanmak için son olarak vergileride standart olarak biliyorum ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jackles kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyin.

Turkcell'e faturalı olarak dönülecekse x operatörde x gün kadar kalma şartı yok. Diğer tarafta hat açılınca hemen dönülüp faydalanılabilir. Faturasiza gelineceksede 30 gün doldurulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Temmuz 2019; 23:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yanlış bilgi vermeyin.

Turkcell'e faturalı olarak dönülecekse x operatörde x gün kadar kalma şartı yok. Diğer tarafta hat açılınca hemen dönülüp faydalanılabilir. Faturasiza gelineceksede 30 gün doldurulmalı.
    Yarin hemen geciyorum vodafone o zaman.10 gune donerim sanirim.tesekkurler

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Geçen geçiş yaparken detaylı konusma fırsatım oldu çalışanlar ile Faturalıdada 90 gün şartı oldugunu söylediler hatta burdaki arkadaşlar hat devir işleminde bile 90 gün diyorlardı 4 gün oldugunu öğrendim ve geçiş sağladım

Hocam nasıl? Ben dün turkcell ile konuştum, benim hat annemin üzerine, ve Türk Telekom kullanıyorum. Bunu kendi üzerime alıp geçsem olur mu dedim? Hayır dedi çünkü yeni hat almışsınız gibi olacak dedi Türk Telekomdan ve 90 gün geçmeden turkcelle geçemezsiniz dedi? Bir açıklar mısınız rica etsem?

• ozzo27 kullanıcısına yanıt
    hocam zeytinburnu olivium outletteki turkcelldeki çalışanla konustum 4 gün oldugunu söylediler 4 gün sonra baska bir şubeye gidip değiştirmek istedigimi söyledim belirtmedimde hattı üstüme aldıgımı ve onaylandı bi problem olmadı

• Lifecell sarı günler paketiyle ilgili şu şekilde bir sıkıntı yaşadım sizlerde yaşamayın diye yazıyorum. 2gb sosyal paketim bitti daha sonrasında 15gb İnternet paketimde bitti. Sonrasında Turkcell İnternet paketleriniz bitti size 19tl karşılığında 1gb aşım İnternet paketi tanımladık mesajı geldi buraya kadar herşey normal. Ne turkcell İnternet sitesinde ne de gelen mesajda verdiğimiz 19tl ücretli 1gb İnterneti sosyal medya hesaplarınızda kullanamazsınız şeklinde bir ibare belirtmeden benim uygulamalar üzerinden sosyal medya hesaplarıma girişimi kesti!!!! Şu an sadece whatsup dan mesaj alabiliyorum resim vb. gönderiler yavaşlamadan kaynaklı gitmiyor. Ne de sosyal medya hesaplarına giriş sağlanabiliyor. Müşteri hizmetleri ile bugün toplamda 1 saate yakın konuşma yapmamda çözüm olmadı.

• 1000dk heryöne + 10gb +100 sms +2gb Twitter, facebook +5gb seçtiğim uygulamada geçerli 59 TL. Dün itibari ile geçiş yaptım 3 yıldır Turkcell faturalı hat kullanıyorum. Ayrıca bu paket geçtiğim için ilk ay 20gb hediye internet verdi. Tarifenin adı Lifecell+ Bol Paketi

• Yarın kampanyaya başvurusunun son günü olduğunu söyledi müşteri temsilcisi güncellendi diyor genel müdürlük öyle bilgi vermiş bilen arkadaşlar el atsın

Hocam peki başka bir operatördeyken hattı üzerinize alıp mi geçtiniz? Yoksa hat zaten turkcelle kayıtlı idi ve siz turkcelldeyken mi hattı üzerinize aldınız.

Not : benim durumum şu şekilde ben şuan Türk Telekom dayım ve hat benim üzerime değil.

ben vodafonedan üstüme aldım 30 tl ücreti vardı çünkü normalde turkcelle geçip üstüme alıcaktım 130 tl gibi bir ücret talep ettiler

İşte Telekom diyor ki üstüne aldıktan sonra 90 gün geçmeden turkcelle geçemezsin.

Ya ben de oyle biliyorum ama burada yazilanlari okuduktan sonra hem turkcell hem de tt mh ni aradim İkisi de 90 gun gibi bir surenin olmadigini soylediler Kafalar karisik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachak01 -- 24 Temmuz 2019; 21:54:25 >
  • sms yetmezse *100# ile ilave paket alabileceğiz

dakika yetmezse ne yapabiliriz.
    Normalde yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilmek için 90 gün bekleme koşulu var ancak kasıtlı bırakılan sistem açığından dolayı hattınızı diğer operatöre taşıyıp hemen geri turkcell'e taşırsanız bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Ben öyle yaptım. Telekom'a taşındığının 5.dakikasında Turkcell"e geri taşımak için talepte bulundum ve kullanmaya başladım.
    Sizin durumunuz biraz farklı. Annenizden devir aldığınızda bu hat yeni abonelik gibi olacak. Yeni açılan hatlar farklı bir operatöre 30 gün dolmadan taşınamıyor.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bugün Lifecell'e geçmeye karar verdim. Sizce internetten başvuru yapmak mı daha sağlıklı olur, yoksa bayiden mi? İnternetten başvurup daha sonra paket seçiyoruz sanırım.

Düzeltiyorum, başvururken seçiliyormuş. Ama 100 sms görünmüyor tarifede nedense.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 25 Temmuz 2019; 13:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.