Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya.. Nereye ne kadar yok sari gunler tarak kürek..... Kafam karisti.. Adamlar telekomda bana saf 15 gb veriyor.. Ne halt edersen et diyor... Bunda facede kac gb im kalmis instagram youtubede nekadarim kalmis onu mu takip edecegim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bu ne ya.. Nereye ne kadar yok sari gunler tarak kürek..... Kafam karisti.. Adamlar telekomda bana saf 15 gb veriyor.. Ne halt edersen et diyor... Bunda facede kac gb im kalmis instagram youtubede nekadarim kalmis onu mu takip edecegim?
    Bu da saf 15 gb zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Ama. İşte o zaman da turkcelden yeni hat almış gibi olacağım yeni hat alanlar bu kampanyadan yararlanamiyor diye biliyorum. Numara taşımış olmayacağım yani o zaman. Turkcell gözünde ben gidip yeni bir hat almış olacağım. Bu konuda düşünceniz nedir?

• ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Tarifeye geçtikten,iş bittikten sonra neden yeni hat vs islemi yapsınlar ki

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Ciddiimi? Ne bilim garip garip terimler vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Bulunulan bölgeye göre Platinum paketlerden biraz yavaş olduğunu, 2.öncelikte olduğunu yazanlar olmuş. Her halükarda Vodafone'dan hızlıdır diye düşünüyorum.
    Geçen hafta taahhüt vermeden wodafone’a geçtim. Speedtest yaptım wodafone 7 mbps hızı aldım. Turkcell’de 37 mbps alıyordum büyük hız farkı var..iyiki taahhüt vermemişim bu hafta tekrar turkcell’e 15 GB paketine döneceğim..

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 27 Temmuz 2019; 1:19:43 >

• gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Tarife iptal oluyor işte o zaman. Sıkıntı orda

• Bende başvurdum
    Hayırlısı

• Bizde bu tarifeye geçtik de.
    Şu fizy durumu nedir arkadaşlar. Direk indirip müzik felan dinlersek ücret gidiyormu. Fizye özel internet zaten varken burdan dinleyelim diyorum

• Perşembe başvurdum, bu sabah geçişim tamamlandı. Turkcell hızını özlemişim cidden. Vodefone ile aldığım hızın 10 katını alıyorum.

Lifebox uygulamasına girince şaşırdım, iki yıl önceki aboneliğimden kalan bütün yedeklemelerim duruyor, hiçbir şey silinmemiş.
  • Bu tarifeye geçtiğimden beri iki sürpriz yaptı,
    1- Dergilik uygulamasını indirip hiç açmadım gün içerisinde bitmek üzere mesajı geldi ?!
    2- fazla araştırma yapmadığım için karşılaştığım kötü durum,
    Facebook ve Twitter’da 2 GB bitince hızımı 1 kbps e düşürdü ?!

Düzeltme yolları yada aynı şeyleri yaşayan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcell de fatura stop özelliği var mı bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

hocam yaoacaklarini soyluyorum.

telefonuna bip messenger fizy dergilik golercepte sim uygulamalarini yukleyeceksin.

21 temmuza kadar sim kupon biriktir kampanyasiyla sim uygulamasina hergun girip kupon toplayacaksin.

Bip hediye yarisi kanalini takip edip arama mesajlarini bip uzerinden yaparsan her hafta en kotu gunluk 1 gb alacaksin

her ay 1 kez dergilikten dergi indirip haftalik 1 gb veya bip dakikani almayi unutma.

gollercepte uye olacaksin ilk uyelikte 500 mb gunluk veroyor ardindan her hafta ucretsiz sekilde bir mac secip atilan gol kadar mb kazanacaksin.

bip messenger uygulamasini ilk kez yuklediysen aylik 1 gb gelecek. bip icerisinden kesfet alanindan dijital magaza supriz noktayi takip edeceksin gunluk 1 gb alacaksin.

kim 1 gb ister kanali var oradan 250 mb a kadar gelip her hafta gunluk 250 mb alabilirsin.

supriz nokta kanalinda haruta uzerinden sari noktalari toplayacaksin yakin cevrelerinde varsa ucretsiz hediyeler kazanirsin.

dijital operator uygulamasini yukleyeceksin her hafta salla kazan yapacaksin.

hesbimdan 26 yas alti bir kisiyi bulacaksin hat kullanicisi olarak o kisi tc sini yazip Gnc uygulamasini telefona yukleyeceksin sansli 2 gununde yumurta catlatip hediyelerini kazanacaksin.

lifecelli oldugun icin her ayin 14 unde 14.40 ta sana ozel hediye verilecek. bip uygulamasindan lifecell kanalini takip etmeyi unutma.

Paycell fiziki kart alip hem internette hem de fiziki kartla odemeler yaparak aylik maksimum 5 gb kazanirsin bunu da hattina yuklersin.

bunlari her ay duzenli yaparsan 15 gb in uzerine her ay duzenli arti 4 5 gb kazanirsin.
    10 senedir falan Turkcell kullanmıyordum,bu kampanyayı görünce geçiş yaptım şunları da okuyunca iyi ki geçmişim he dedim. Teşekkürler 🤚

• SMS olmaması kötü, 10 tane SMS olsa yine yeterdi (: 1 SMS ücreti ne kadar bilen varmı?

• Bugun turkcell bayindeki calisan 1 agustos itibari ile bu tarifenin zamlanacagini soyledi ve ayrica ilk ay hediye gb larin 1 agustos itibari ile verilmeyecegini soyledi varmi bilgisi olan?

• Dün 2 bayiye sordum bu kampanya 31 Temmuzda son dedi. 0532 532 0000 Turlcell müşteri hizmetlerini aradım sordum bizde görülen bilgide 31 Ağustos 2019 son yazıyor dedi. Bakalım 1 Ağustos'ta belli olur.
    Bu arada bugün Turkcell faturasıza numara taşımak için Şişli ve Mecidiyeköy'de 3 bayiye gittim,3'ü de faturasız hat kalmadı dedi ve hemen arkasından bildik muhabbete girdiler yok faturalı daha avantajlı falan..Faturasızda 5GB 40 TL,faturalıda 6 GB 39 TL dedi. Bayilerden biri Cevahir AVM Turkcell. Herife dedim ki dün Lifecell hoşgeldin 7GB paketini yükledim 20 GB internet tanımlandı tak diye dedim. Online İşlemlerden tanımlı interneti gösterdim. Herif nasıl oluyor evet 20 GB var diyor. Bence siz faturasız kampanyalar konusunda bilgi almıyorsunuz dedim.
    Trump AVM Turkcell'e gittim,faturasız hat yok bayilerde sizde var mı hat taşıyacağım dedim. Çocuk dedi istemezlerse tabi olmaz,biz azaldıkça talep ediyoruz bizde hep olur dedi. Onlar faturasız hat talep etmiyorlardır yada size yok diyorlardır dedi. Neyse sağolsun hattı taşıdı Turkcell'e. Tabi önce faturalı önerdi ama ısrar etmedi,fazlasıyla yardımcı oldu. Tabletten doldurdugu formu okutup kontrol ettirip doldurdu.
    Bilginiz olsun Şişli (Mecidiyeköy) Trump Towers Turkcell'i öneririm. Adamların işi de zor,bayideki eleman kadının birine Samsung telefon satmış,kadın memnun kalmamış bağıra bağıra bağıra kavga etti ben Iphone alacaktım sen Samsung sattın diye
    Telefonu sadece Alo-Melo ve whatsap ve youtube için kullanana Iphone verin kardeşim riske girmeyin. Oyun oynayacaksa Huawei amiral yada Samsung amiral modelleri verin. İşi bilin..

• Dün itibariyle bu pakete faturasız hattımdan geçiş yaptım. Turkcell mağazasına gittim oradan yaptırdım işlemleri.2 dakika içinde geçiş yaptılar direk. öyle bekleme falan yok günlerce . 100 sms var arkadaşlar hattınıza tanımlanıyor. Ayrıca ilk ay 20 gb hediye verdi.
  • Bugün ben de geçtim.

Ay başında zam geleceğini söyledi diğer arkadaşların dediği gibi, bir de powerbank hediye ettiler

• metaxa171 kullanıcısına yanıt
    Bende geçtim ama bana powebank hediye etmediler. Powerbank in gücü ve markası ney.

• casper1234 C kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz almadım, bayii geçince kendilerine uğrayıp almamı söyledi, aldıktan sonra alıntılarım sizi

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.