Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paketin son tarihi net olarak belli mi acaba? ben 6 yıldır Türkcell kullanıyorum eskiden paket değişince 3 ay kalmak gerekiyordu kampanyalar için onu kaldırmışlar herhalde bende bugün öğrendim paketin son günü diyorlar ona göre bir kaç günlüğüne hattımı taşıyıp geri döneyim dedim
  • Fizy üyeliği hikaye.

Kimi şarkıyı dinletirken kimisine izin vermiyor.
  • Arkadaşlar merhabalar.İllere göre kampanyası devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren79 -- 31 Temmuz 2019; 13:16:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

sms yetmezse *100# ile ilave paket alabileceğiz

dakika yetmezse ne yapabiliriz.
    bunu al kardeşim

• evren79 E kullanıcısına yanıt
    Faturalı hatlar için kampanya bitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Ben numara taşımayla geçtim faturalıya, kampanya için sms attım ve olumsuz cevap geldi.

Bağlantıda da zaten belirtilmiş:

Umarım siz faydalanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslankesilen

Böyle bişey var mı
    Ben bugün 39 tl olana geçtim. Ancak 6 gb + 2 gb sosyal medya olarak gösteriliyordu listede. Bu başka kampanya mı ?
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam paketin son "başvuru" tarihi bu ayın sonu, yani 31 Ağustos. Fakat bugün için paket zamlanacak diyorlardı, yani 1 Ağustos için, ama henüz hareket yok.

Tarife değişikliği 30 günde 1 yapılabiliyor diye biliyorum ama emin değilim, ki zaten bu paketi kullanmak için hat taşıyıp git gel yapmanız gerek, hali hazırda taahütünüz varsa zaten ceza ücreti ödersiniz

• Dün sabah internetten başvuru yaptım, ne arayan var ne soran.

Verdikleri talep numarasıda "Girmiş olduğunuz talep numarası ile eşleşen kayıt bulunamamıştır." olarak gösteriyor.

Dün akşam bayiden geçiş yapayım diye bayiye gittim, orada da intten başvurum göründüğü için işlem yapamadıklarını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 1 Ağustos 2019; 11:50:58 >
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Banada basvurudan 4 gün sonra mesaj geldi Pazartesi teslim diye Çarşamba aradilar bende izne ciktim.Bayiden denedim iptal olmamış daha basvuru. Kisaca magdur ettiler müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarda çözüm bulamadi. İnternet başvurusu sorunlu.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Hiçbir bilgim ve fikrim yok maalesef.

• paket 65 tl olmus hayirli olsun.

• dsi4513 D kullanıcısına yanıt
    Sayfada 59 TL hâlen.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hangi sayfa? az once bayiden geliyorum

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    guncellenmemistir henuz

Bir bayiye daha uğradım. innten başvurduğum için yapamayacağını + paket fiyatının 62₺ ye yükseldiğini söyledi.

Şimdi int başvuru durumunu öğrenmek için müş hiz aradım, oda Ağustos 2 sinde müş alımına kapatılacağını söyledi.

• Arkadaşlar bayinin söylediğini müşteri hizmetleri yalanlıyor müşteri hizmetlerini de bayi yalanlıyor. Yine en az yalanı müşteri hizmetleri söylüyor. Ben 10 kere müşteri hizmetleri ile görüşmüşümdür. Alimin kapandığını söyleyen de oldu 25 ağustosa kadar devam ettiğini söyleyen de oldu. Yine 90 gün olayı için Müşteri hizmetleri inkar ederken bayi 90 gün olmadan geçiş olmaz dedi.

Neyse tüm bu karışıklıklar içinde ben annemin üzerine olan hattımı Türk Telekom dayken üzerime aldım ve hemen geçiş işlemlerini başlattım. Bana bu gece 00:42 de geçeceğim mesajı geldi bekliyoruz bakalım. Bir Dünya para ödedim hattı üzerime almak için. Egm 15 gb tarifesinden feragat ettim, inşallah geçişim olur. Geçiş işlemlerini bayi aracılığı ile yaptım orada görünen tarifelerden bir tanesinde lifecell sarı günler yazıyordu onu seçtim ama kesinlikle 15 gb 1000 dk gibi içerik yazmıyor idi. Sadece lifecell sarı günler tarifesi yazıyordu. Akabinde müşteri hizmetlerini aradım o tarifeye geçişiniz kesin defol dedi! Bu da başka bir bomba. Önce hattınız turkcell geçer sonra tarife işlemlerine bakarız dedi. Şimdi ben kara kara düşünüyorum. Bugün 00 42 de ne olacak???
    Diyelim ki geçiş sağlandı ondan sonra bir de lifecell geçiş için tekrar mı cabalayacagim??? Kafamda bin tane soru vallahi pişman oldum. Bu nasıl ülke bu nasıl bir sistem anlamakta zorluk çekiyorum. Ne olacağı belli değil yahu var mı böyle bir şey?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.