Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mh ara tv tanımlamasını yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65 TL olmuş.
  • Turkcell sitesinde kampanyanın son günü yazıyor nedir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Yarın itibariyle paketin fiyatı 65TL olacaktır. Bugün alan alsın yapan yapsın, benden söylemesi :)
    Hayırlı uğurlu olsun paketin artık adı; Lifecell Sarı Günler+ ve fiyatı da 65TL olarak güncellenmiştir :)
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen yaptım hocam tşk ederim 😊

• sirri S kullanıcısına yanıt
    Gece 5e kadar 2 temmuz tarihine kadar okudum. Bir mesaj atıp da bir şey kazanılacak bir şey yok.

• Evet tarife ismi ve fiyatı güncellenmiş, konuyu bu şekilde güncelledim bende.

İçerik aynen olduğu gibi duruyor, fiyat 59'dan 65'e yükseltildi.

Hâlâ gideri var bence.

• sirri S kullanıcısına yanıt
    Gece 5e kadar 2 temmuz tarihine kadar okudum. Bir mesaj atıp da bir şey kazanılacak bir şey yok.

Peki biz 59 tlden 12 ay sözleşme yaptık biz etkilerecek miyiz güncel fiyattan

• aslankesilen A kullanıcısına yanıt
    Hayır etkilenmezsin.

• 65 cok fazla, vodafone un 27 liralık 7gblı paketi cok daha mantıklı su durumda.
  • Paket içeriği de aynı değil 7.5 gb diyor ? Kaçırdık güzelim kampanyayı.

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt verdiğin için 2'ye katlanacak ve 15GB olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Az önce kayıt oldum Turkcell'e gidip 64,99 TL olmuş + 2 TL vergi varmış. Böyle bir şeye hakları var mı halen sitelerinde 59 TL yazarken?

Alıntıları Göster
    Dün akşam saat 9 gibi turkcell bayisinden lifecell 59 tl olan 15 gb pakete geçiş yapıcam dedim fiyatın değiştiyle alakalı birşey söylemediler.

ben şimdi 59 tl den mi aldım 65 mi nasıl öğrenebilirim ?
  • Basvuru yapan cocuk, hafif sinirlendigim icin tabletten sozlesmeyi gosterdi bana. Size aksi bir bildiri yapilmadi ise 59 olarak dusunun, hakem heyetine basvurup fazlaligi geri alirsiniz dusuncesindeyim.

Hocam fizy de şarkı dinleyemiyordum aynen tv+ gibi düşünüp tanımlanması için aradım. Ancak müşteri hizmetleri hesabımda tanımlı olan 5g fizy nin sadece 30 saniyelik şarkıları dinlemek için olduğunu söyledi. Açıkçası hiçbir operatörün müşteri hizmetlerinin tam bilgi sahibi olmadığını tecrübe ile deneyimlemiş olduğumdan sizin bu konuda bir bilginiz var mı veya müşteri hizmetleri doğru mu söylüyor sormak istedim :)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Dün akşam saat 9 gibi turkcell bayisinden lifecell 59 tl olan 15 gb pakete geçiş yapıcam dedim fiyatın değiştiyle alakalı birşey söylemediler.

ben şimdi 59 tl den mi aldım 65 mi nasıl öğrenebilirim ?

Alıntıları Göster
    Bende 31.07 de internet üzerinden başvuru yapmıştım. Tele kurye bugün sözleşme imzaladı ve simkart teslim etti.

Sözleşmede sadece "hepsi bir arada" paketi yazıyordu.

Başvurum sonrası gelen mailde SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ FATURALI PAKETİNİZ "Lifecell Sarı Günler" yazıyor ama paket abone alımına kapandı derler mi yada 65lik paketimi aktif ederler bilmiyorum.

Birde sitede şu bilgi var;

Turkcell.com.tr talep formundan yaptığım seçimlerin bağlayıcılığı var mıdır?

Turkcell.com.tr üzerinden yaptığınız talep, numaranızı taşımak için bir ön taleptir; bağlayıcılık, kuryenin size teslim ettiği abonelik ve numara taşıma sözleşmeleri imzalanmasının ardından numara taşıma işleminin gerçekleşmesi ile başlar.

iki liralık pakete sekiz liralık uğraştırmasalar bari!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 2 Ağustos 2019; 18:3:38 >

• ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Tüm tarifelerde fizy için standart üyelik veriliyor, bu yüzden bazı şarkıların sadece 30sn versiyonu dinleniyor. Tam versiyon için üyeliği premium yapmalısın. Oda ilk 3 ay 4 tl, sonra 14.90' mı ne. Yok almam diyorsan birçok sarkı 30sn kalacak.

Eskiden tüm şarkılar tam versiyonla açıktı, sonra alçak Turkcell paralıya çevirdi

Hoş zaten arşivi rezalet, spotify veya youtube music varken kullanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.