Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarife fiyatı ile benimde başıma gelmişti 44 tl olan tarife başvuru yaptıktan sonra 49 tl olmuş ekran görüntüsü falan almıştım ilkten kemküm ettiler biraz üsteleyip kendi resmi sitenizde yazılı olan resmedemi inanmıyosunuz diye yazıp yolladım 12 ay faturama 5 tl iade olarak yansıttılar üsteleyin boş bırakmayın peşini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah geçiş tamamlandı.. Bir sürü mesaj geldi, 59 TL yazıyor mesajda
  • bende bu tarifeyi kullanıyorum, tarifeyi tanıtırken 2000 dk diyorlar dikkat edin o 1000 dk bip denen zımbırtıda geçerli :)

edit ; pttcell hattımı turkcell'e taşımak için gittiğimde eleman faturalı yapmak için o kadar kıvrandı ki sinir oldum kalkıp gidecektim diğer bayiye yine aynı yaşamamak adına sabrettim :)) çok çakal oluyorlar hele kızları var ya şeytan gibiler 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azref merd -- 4 Ağustos 2019; 23:1:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa şimdi fizy üyeliği nasıl bu tarifede. Sınırsız yazıyor mobil programında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Bazı şarkıları dinleyebilirsin fakat çoğu şarkı 30 saniye olarak kullanıma açıktır ve 5GB kotası vardır o kota dolduktan sonra ana paketten düşmeye başlar.
  • arkadaşlar internet ayarlarını nasıl yapıyoruz 4.5g için iphoneda ? internete giremiyorum su an yeni taşındı hattım.
  • Taahhüt bozup gelecektim ama zam gelince vazgeçtim 😃

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi çıktı bak istersen..

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-gnc-firsat-pro-14gb-1000dk-250sms-sosyal-medya-da-gecerli-5gb-59-tl--139394603

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    25 yas alti imiş, biz olduk 33 :)

• ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Yeğen, çocuk, kardeş, arkadaş falan da mı yok

Hattımı 16 seneden sonra üzerime aldım bir daha kaybedemem :)
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Hattı devretmiyosun hocam, sadece kullanıcı tanımlıyorsun.

• Geçen hafta 15 GB internet 1000 dk 1000 SMS tarifesine TT da 35 TL ye geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Mh ara tv tanımlamasını yapsınlar
    bütün kanallar mı açılıyor?
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Sadece ulusal kanallar ve filmler.

Hocam bende 59 tl iken başvurmuştum. Telekomdan Turkcelle geçiş için. Kurye geldi bilgilerimi aldı.Ancak şimdi turkcell aradı, hattım taşıma işlemi daha tamamlanmadı. Bu paket aktif değil tamamlayamıyoruz. İsterseniz iptal edelim dediler. Yada 65 TL ye buna benzer paket var dediler. Sizce nasıl bir yol izlemeli?
  • 59 tl iken kacirdik malesef,taahhudum yeni bitti bende turkcell boyle yaptigi icin vodafone uyumlu online 6 ya basvurdum. toplam 8 gb internet ve internetten yemeyen bir uygulama tercihim instagram olur 1000 dk 250 sms, devreden internet bide 3 ay icinde cezasiz cikis imkani.toplam 45+vergi. cezasiz cikis imkani iyi olurda daha iyi bisey bulursam gecerim simdilik durum bu belki faydalanmak isteyen arkadaslar olabilir diye yazayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2442 -- 7 Ağustos 2019; 12:27:24 >
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    GNÇ Fırsat Pro tarifesi var hocam, alabiliyorsanız bunu alın.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-gnc-firsat-pro-14gb-1000dk-250sms-sosyal-medya-da-gecerli-5gb-59-tl--139394603

Alamazsanız Sarı Günlerden başka pek alternatif yok.

• Turkcell abonesiyim. Bu kampanya ilk 59 liradan çıktığında tabi geçemedim bu tarifeye. 25 Ağustosta taahhüttüm doluyor. Hesabım uygulamasında bu tarife baba özel olarak çıktı. Ve 65 lira olarak geçiş yaptım. Eşime de hem bu, hem de 60 lira olan 5+5 10 gb olan lifecell bol gözüktü bana özel olarak. Eşimi de o tarifeye geçirdim. O tarife de seçtiğim bir uygulama da 5 gb veriyor. Şu an Turkcell abonesi olan arkadaşlar hesabım uygulamasını kontrol edin

• Aynı pakete tt’de 35 tl ödüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.