Bildirim
Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (62. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulunulan bölgeye göre Platinum paketlerden biraz yavaş olduğunu, 2.öncelikte olduğunu yazanlar olmuş. Her halükarda Vodafone'dan hızlıdır diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün geçişim sağlandı bu pakete çok şükür. benim bölgemde genelde 100 bit görüyorum hızı tt de 15 anca görüyordum oyunlar ping vs çekilmiyordu artık. 15 artı ilk aya özel 20 gb da tanımlanmış. 1 sene paket arama derdinden kurtulduk. -
Az önce iki hattım için başvurumu yaptım bayiden, bakalım kaç günde geçiş olacak.
Acaba ayrıldığım Vodafone ve geçiş yaptığım Turkcell, kullandığım gün kadar mı fatura çıkaracak bu ay? -
İnternetden form doldurdum gelip teslim edeceklermis bekliyorummm
Direkt bu tarife ile mi getirecek yoksa nasıl olacak? Nasıl yaptınız? Sizden haber bekliyoruz, olur ise bende böyle geçeceğim. 8 gb internet hediye veriyor ayrıca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende geçiş yaptım 4 günde tamamlandı, ilk aya özel 20 gb hediye internet tanımlamışlar. 15 gb haricinde, başka kazanç varmı? -
-
Evet form doldururken seçiyorsunuz
Bayiden başvururken 100 sms'in olduğu söylendi, internet başvurusunda neden çıkmadı bilmiyorum.
7 senedir kullandığım turktelekomdan geçtim. Beğenmedim internetini açıkcası internet telekomda daha memnundum. Nereden anladım whatapp falan video baya zorlanıyor yoğun bölgelerde iken. Denemek amaçlı geçtim zaten 1 sene sonra bakarız duruma. Turktelekoma da 59 veriyorduk buna da :) -
GSM operatörleri gidip gelen müşterileri çok seviyor. İndirim sağlıyor. senelerce kalmak, onların cebine yarıyor. Her sene değiştirme sayesinde şu anda Telekom 15 GB 35₺ ödüyorum. Yada farklı ucuz tarifeleri de oluyor. Şimdi ise Telekom çekim sorunu nedeniyle buna geçeceğim. Devamlı bir yerde kalmamakta fayda var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba. Forumda defalarca sordum hep farklı bilgi alıyorum. Rica ediyorum bana bu konuda bir cevap verin. Ben tt abonesiyim ancak hat annemin uzerine 15 senedir. Şimdi bu turkcell kampanyasına geçerken fırsattan istifade hattı da üzerime alayım istiyorum. Ancak şuanda Telekom da iken hattı önce üzerime alıp sonra turkcell geçtiğimde 90 gün 30 gün her ne ise süre engeline takılır miyim acaba ve ne önerirsiniz?
Hocam devir işlemiyle ilgili nasıl bir süreç var inan bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem.
Önce hat sahibi ile taşıyınquote:
Orijinalden alıntı: ozzo27
Hocam merhaba. Forumda defalarca sordum hep farklı bilgi alıyorum. Rica ediyorum bana bu konuda bir cevap verin. Ben tt abonesiyim ancak hat annemin uzerine 15 senedir. Şimdi bu turkcell kampanyasına geçerken fırsattan istifade hattı da üzerime alayım istiyorum. Ancak şuanda Telekom da iken hattı önce üzerime alıp sonra turkcell geçtiğimde 90 gün 30 gün her ne ise süre engeline takılır miyim acaba ve ne önerirsiniz?
Sonra üzerinize alın
Şuan turkcell faturasız gnc paketteyim buna geçebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X