Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibarı ile TT faturalı hattımın sözleşme süresi bitti ve hattımı Turkcell'e taşımak için gittim. Hattımı taşıdığım taktirde TT tarafından yeni fatura dönemi içinde fatura çıkarılacağını söylediler. Gerçekten böyle birşey oluyor mu, bilgisi olan var mı?
  • Yeni fatura döneminde kaç gün kaldıysan, o gün kadar tarife parasını ödersin. Tarife 60tl, Günlük 2 tl diyelim 5 gün kaldın 10 TL olur. Paketteki hakların birini bitirirsen paranın tamamını ödersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda daha önce geçtiyse kusura bakmayın, acaba bu tv+ ücretli mi? yoksa 5gb kullandiktan sonra mi ücretli hale geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz standart üyelik veriliyor, ulusal kanallar açık oluyor sadece ve kullanımların önce 5GB'dan düşer.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• 2 Haziran 2019'da, sırf interneti bol diye, Platinum+ Hoşgeldin tarifesine geçmek için yeni bir hat aldım. Kısa süre sonra da bu tarife çıktı ve aynı miktarda interneti 20 TL daha ucuza verdi. Az evvel müşteri hizmetlerini arayıp bu tarifeye geçiş yaptım.
    Bilmeyen varsa diye yazıyorum, senede 1 kez alt tarifeye geçiş hakkı var. ben de o hakkı kullanarak bu tarifeye geçtim.
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldigim hem lifcell 15 hemde paltinyum paket var. Salla kazan platinyumda iki haftadir haftalik 4gb veriyor. Lifcell pycell ondan sonra haftalik 1gb verdi. Yani 20 tl fark icin ben platinyum derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 ay önce Turkcell'e geçmiştim.Şuanda Lifecell sarı günler kampanyasına ek 12 ay boyunca 2 gb il'e özel,1 gb paycell kart ve 1 gb haydi gel vardı onlarda dahil oldu.
  • Haftasonu Turkcell bayisine gidip bu sarı günler 15 GB sordum 1 Temmuz’da bittiğini söylediler. Devam ettiğine eminmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Haftasonu Turkcell bayisine gidip bu sarı günler 15 GB sordum 1 Temmuz’da bittiğini söylediler. Devam ettiğine eminmisiniz
    Evet. dün geçtim bu tarifeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyLo

2 ay önce Turkcell'e geçmiştim.Şuanda Lifecell sarı günler kampanyasına ek 12 ay boyunca 2 gb il'e özel,1 gb paycell kart ve 1 gb haydi gel vardı onlarda dahil oldu.
    otomatik mi tanımlandı
    özel bir işlem yapmak gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadaglilar

Bende yeni aldigim hem lifcell 15 hemde paltinyum paket var. Salla kazan platinyumda iki haftadir haftalik 4gb veriyor. Lifcell pycell ondan sonra haftalik 1gb verdi. Yani 20 tl fark icin ben platinyum derim.
    2 Haziran'dan düne kadar Platinum+ Hoşgeldin kullandım. Her Cuma salla kazan hakkımı da kullandım ama en fazla haftalık 1 GB çıktı bana (4 kez mi ne). Bana paketteki internet fazlasıyla yetiyor, o yüzden 20 TL fark benim gibiler için gereksiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Haftasonu Turkcell bayisine gidip bu sarı günler 15 GB sordum 1 Temmuz’da bittiğini söylediler. Devam ettiğine eminmisiniz
    Sanırım isim benzerliğinden kaynaklanıyor bu bitti muhabbeti. Sarı Günler adında cihaz vs. kampanyaları oluyor sürekli, muhtemelen onlarla karışıyor. "Sarı Günler" yerine "Lifecell Sarı Günler" diye sormayı deneyin.

Ben de müşteri hizmetleri aracılığıyla dün akşam geçtim Lifecell Sarı Günler tarifesine.
  • il özel kampanyası mecvut il’in ilçelerini de kapsıyormu? mesala listede şanlıurfa var sadede il de mi geçerli yoksa şanlıurfanın ilçelerinde de geçerli mi? ilçeler konusunda bilgisi olan varmı?

• 26.06.2019 tarihinden itibaren faturali hatlara il ozel kampanyasi sonlanmistir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

il özel kampanyası mecvut il’in ilçelerini de kapsıyormu? mesala listede şanlıurfa var sadede il de mi geçerli yoksa şanlıurfanın ilçelerinde de geçerli mi? ilçeler konusunda bilgisi olan varmı?
    O konuda bir açıklama yok ama bence kapsıyordur. ILFIRSAT 2GB veya ILFIRSAT 1000DK yazıp 2200'a gönderin (İnternet mi DK mı istiyorsanız ona göre yazın). Olumlu ya da olumsuz cevap gelecektir zaten.

Düzenleme: Pardon, üstteki mesaja göre faturalılar için sona ermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 12 Temmuz 2019; 11:2:14 >
  • up.
  • Bugün ben de Vodafone'dan bu pakete geçiş işlemi yaptırdım.
  • Bugün hattımı taşımak için Türktelekom'a gittim. Oradakiler bana geri Turkcell'e dönerken onun avantajlı/indirimli tarifelerinden yararlanamayacağımı, Turktelekom'da en az 60 gün durmam gerektiğini söyledi. Bu işten hiç bir şey anlamadım.

• Sallamışlar, yok öyle birşey.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.