Şimdi Ara

Turkcell'den Nakit Telefon Alabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum tarifeye ek olarak telefon satiyor zaten. Gecen vodafonea sordum nakit yok sadece taksitli satiyoruz dediler.
    Turkcellin internet sitesinde iphone 5s icin 1299 tl demisler. Bu sadece internetten satis icin mi gecerli yoksa herhangi bir timden 1299 a 5s alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone bayii sacmalamis. Butun operatorlerden nakit odeme ile telefon alabilirsin.

Vodafone bayii kendisi puan kazanabilmek icin taahhutlu ve taksitli satmayi tercih etmis olabilir ve sana sacma sapan bir sey soylemis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Vodafone bayii sacmalamis. Butun operatorlerden nakit odeme ile telefon alabilirsin.

Vodafone bayii kendisi puan kazanabilmek icin taahhutlu ve taksitli satmayi tercih etmis olabilir ve sana sacma sapan bir sey soylemis.

olabilir hocam. 5s sordum. magazada teshir urunu olarak yok ama dolapta var dedi. İsterseniz cikarayim dedi. Dedim nakit fiyati nedir? gorevli kiz nakit satmiyoruz sadece tarifeye ek satiyoruz dedi bnde kolay gelsin dedim ciktim.
    simdi netten baktim turkcellin sitesinde 5s1299 tl yaziyor. acaba internet fiyati mi yoksa bayidede mi ayni fiyat

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Nakit olarak alabilirsiniz işlerine gelir ama Vodafone iyice kaliteyi düşürdü yakında Türkiye'den çekilir %80 diyorum.
  • Bayiden alınıyor,başka yere sorun
    Bir de,Sitedeki fiyatlar peşin fiyatıdır zaten
    Öyle almak daha mantıklı
    Çünkü tarifeye ek alınca 24 ay takside girdiği için fiyatı katlanıyor

• hocam nakit olarak almanızda mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.