Şimdi Ara

Turkcell'den Playstation 4 Aldım , Eksik Ürün Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12.08.2017 tarıhınde turkcellden playstatıon 4 + 3 oyun ve toplamda 2 tane Dualshock olan bi paket vardı onu aldım 1499 tl ye .
    ayın 15 inde kargoya verdiler 16 sında elimdeydi . Fakat kargo paketini açınca kutunun kapalı olduğuna dair olan bir etiketi vardı SONY yazıyordu o açıktı . Bir şey olmaz dedim fakat sonrasında Turkcell'e ozel + 1 dualshock vermeleri gerekirken o içerisinde yoktu . Ben de musteri hizmetlerini aradım kargoyu kargo gorevlisi oradayken kontrol etmem gerektiğini söyledi ben kontrol etmeden aldım bu kısımda bir kusur bende sanırım . Sonrasında baska bir müşteri temsilcisiyle konuştum şikayet talebi oluşturdu. 2-3 gündür bekliyorum en az 10 gün sürer diyordu telefondaki görevli. Şimdi playstation kargo kutusunda öylece bekliyor , iade alırlar diye oyunların etiketlerini sökemiyorum .Bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım sizce ?

• Kargo kontrol mazereti ülkedeki en ucuz dolandırıcılık yöntemi. Ne idüğü belirsiz satıcılardan sonra koca koca firmalarda bunu yapmaya başladı. Güvenlik bantı açılmış, eksik aksesuarlı ürünü gönder sonra "niye kontrol etmiyorsun" diye alıcıyı suçla olacak iş değil. Bu işin peşini bırakma sakın yanlarına kar kalmasın. Tavsiyem şu, kibarlıktan, saygıdan vs... anlamadıkları hatta bu tarz yaklaşımlarda daha da kurnazlık yaptıkları için önce öyle birini bul ki telefon açıp bunlara bir güzel bağırsın ama öyle normal bağırma falan değil konuşmalarına müsade etmeden ağızlarını, yüzlerini sevsin. İşe yaramassa yasal yollarla hakkını arayacağını söylersin, yine olmassa tüketici mahkemesi vs... devam edersin sakın kabullenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Ağustos 2017; 5:42:13 >
  • Yukarıdaki arkadaşı dediği gibi yap aynen. Biraz agresif olman lazım. Ama büyük ihtimalle baya uğraştıracaklar seni. Milyon dolarlık firmalar müşterinin 100 liralık zararını karşılamamak icin 1000 tane takla atar bu ülkede. Seninde basına gelmiş ne yazık ki. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlarınız için . Geri dönüş yapsınlar bakalım ne diyecekler
    Ayrıca müsteri hizmetleri görevlisi bana kargoyu kontrol etmem gerektiği sözleşmede yazıyor diyordu şimdi okudum oyle bir tabir göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkcn34 -- 18 Ağustos 2017; 12:42:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son birkaç yıldır kargo şirketlerinde çalışanlarda hırsızlık yapmakta. kargoyu asıl kişiye teslim etmeme bunun sonucunda yok efendim kameralar bozuktu/kapalıydı yapacak birşey yok vs diyorlar. bazıları da aktarmadayken örn 20 sıfır kutulu telefon olan kutudan 4-5 telefon kutusunu açıp telefonları felan almaya başladılar. Nereye başvurursan vur çalanın yanına kalıyor en sonunda. youtube de ve özellikle facebookda ticaretlerin yogun oldugu sayfalarda videolar baya var.
  • Şikayetvar. com yazın. Bu tür olaylar da her zaman sıyrılmak için olayı kargo üzerine atıyorlar. Fakat emin olmak istiyorsanız kargo kolisinin bant kısmını kontrol edin. Kesilip tekrar bantlanmışsa kargo ihtimali yüksektir. Ayrıca bildiğim kadarıyla 2.kol koli içinde olmuyor onu koli üzerine bantlıyorlar. Fatura da 2. kolun yazdığına dikkat edin. Buna benzer bir olay başıma geldi. Kargo kolisinde hiç sorun yoktu fakat ürün kolisinin güvenlik bandı güzelce açılıp içinden oyun alınmış ve tekrar bantlanmış. Durumu bildirdim bana yeni oyun gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 20 Ağustos 2017; 23:38:2 >
  • Turkcellden ucuza mı geliyor konsol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb hocam cihazı internet üzerinden mi aldın?
  • Kardeşim o kampanyada bir ds4 olması lazım. Sen emin misin ?
  • Aldığınız şu aşağıda linkteki ürün olmalı. Bunda sadece bir DS4 var yalnız, bir yanlışınız var.

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/playstation-4-500-gb-avantajli-paket?place=autocomplete&q=plays#Aciklamalar
  • Geçmiş olsun umarım çözülür.

Bende kararsızım ps4 alsam mı Turkcell'den yoksa pro almak için beklesem mi diye biraz daha.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Bence beklemeyin hayat akıp gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bence beklemeyin hayat akıp gidiyor

Haklısınız hocam zaten ben ps4'ü 1080p 24 inc monitörüme bağlayıp oynayacağım ondan dolayı acaba ps4 pro değer mi diye düşündüm. Herhangi bir tv bağlantısı olmayacak çünkü.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Normalde ben ps4 olayını bitirmiştim ps5 e bakarım diyordum arkadaşımın ps4 ü vardı pro alınca onu bana gönderdi satalım vr almak istiyorum dedi sattım ps4 ü oyun oynamayı özlemişim ps4 te. Son ra pişman oldum keşke kendi konsolumu satmasaydım diye. Bir de çıkacak ex oyunlar var onları oynamak istiyorum. Derken tekrar alayım dedim. 4k tv yok ben de normal fh var ps5 e kadar bu beni idare eder sonrasını o zaman düşünürüm. Arada fırsat buldukça oynarım

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma zamanında xbox 360 sıfır konsol aldı. O dönem ps4 xone falan yoktu. Kutunun içinden sayısal loto kağıdı çıktı ağırlık yapsın diye kargocu lar içini boşaltmış. Şikayet etti birşey çıkmadı konsol kimvurduya gitti.

• yanliz kargocularda su uyanikliga yatiyor.

once imzalamanizi istiyor teslim evragini , sonra icini acip bakabilirsiniz, geri iade olacak ise oyle alirim diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.