Şimdi Ara

Turkcell'den faturasız yıllık paket isteyenler kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
13
Favori
18.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom mu, vodafona mı geçmeli acaba:( Her yer de bi 12 ay taahhüt geyiğidir gidiyor. Metropol şehirlerde nasıldır acaba çekim güçleri?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Topladılar yüzbinlerce insanı diğer operatörlerden. Sonra da fiyat listemiz bu işine gelirse diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne kadar yıllık olursa olsun, aylık 10gb için 400₺ veren bir “akıllı” bulunuyor demekki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Faturalı hocam bu. Ama fiyat yine de yüksek tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam yıllık paketi taksite bölmüş işte faturalı olmuş :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki yıllık paketi piyasaya göre uygun fiyata çıkaran operatör olsa, epeyce talep görür diye düşünüyorum.

• Bu bir yeni umut ışığı olabilir mi?
    🤔
    Yükleyip görelim.

Turkcell'den faturasız yıllık paket isteyenler kulübü

Allah allah yaww🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 24 Eylül 2024; 4:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'de faturasız paket var ama çok pahalı

• Yıllık paket var ama çok pahalı

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Şu an en fazla 6 aylık paket var. Mega Fırsat 60 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ekim 2024; 23:37:20 >
  • Yıllık internet paketi ayrı ve konuşma sms paketi ayrı olan seçenekler olup, istediğin şekilde birleştirebilsen ve uygun fiyat olsa, talep görür diye düşünüyorum. Ayrıca paket çabuk biterde, kuyruğuna ek paket eklenme seçeneği de olmalı.

Elbette talep görmesi için fiyatın uygun olması gerekir.

• tt yıllık var hâlâ(bilmeyenler için yazdım)
    Fiyatı şu an 2100 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Ekim 2024; 7:5:42 >

2000TL 60gb için çok fazla hocam. Benimde son 3 gün kaldı TT'ye 2100TL'ye yıllık geçmen daha mantıklı duruyor.

• HDogus kullanıcısına yanıt
    Türkcell mobil imza hizmeti yüzünden mahkum kaldım hocam ve o yüzden operatör değiştir(e)miyorum. Yoksa haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Kasım 2024; 11:46:56 >

Faturalı için bu tarz kampanyalar gözüküyor hocam daha çok cep dostu olabilir onları değerlendirin isterseniz.

• Vodafone 1000 dk.4 gb internet,250 sms durma özellikli 143 lira 12 taahhütlü fiyati.Bunlarda durmayın hattınızı taşıyın.

• Bir diğer ayrinti tt da internet çok çabuk bitiyor ikisini de kullandım vodafonda daha uzun gidiyor.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Faturasız mı bu paket? Linkini verebilir misiniz?

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Vodaone yanımda üzerinden çıktı hatta 1000 dk.250 sms 5 gb internet paketli olanda 152 lira, 1 gb paketli olanda 132 liraydı.Faturalı fakat durma özelliği hediye verildi.Annemin hattını taşıdım.Telekom en ucuz 202 lira teklif etti.Bende vodafone taşıdım.İyikide taşımışım.Telekom birde dalga geçer gibi başvuru yaptıktan sonra arama yaptılar 202 lirayı tekrar teklif etmek için.Bundan sonra absürt ve saçma bir fiyat teklif etmediği sürece vodafone dan taşımayı düşünmüyorum.Turkcellin net gsmye yaptığı (dolaylı yoldan müşteriye yapılmıştır) ve Telekomun müşteriye yanıtlarıyla saçmaladılar hem fiyat hem de müşteriye değer verme konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 12 Kasım 2024; 1:56:25 >
  • 1000 tl.-2.000 tl. para alıyon ver 1.000 gb ver 2.000 gb insanlar kullansın, 50 gb 100 gb sanki sadaka veriyor yav uşaklar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.