bu saatten sonra geri adım atacaklarını sanmıyorum. şuan uygun olarak tt'nin yıllık paketi var ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 29 Nisan 2024; 19:25:4 > |
Turkcell'den faturasız yıllık paket isteyenler kulübü (3. sayfa)

-
-
Aylık pakete mahkum etmek istiyor operatörler. Çünkü parası ödenip kullanılamamış dakikalar 30 gün sonra silinip yok edilmiş oluyor.
Bu hakka girmek değil de nedir?
-
Bunu alsak taksit yapan kredi kartı var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar. yurtdısında oldugum icin sadece vowifi ile konusma yapmak istiyorum. Hazırkartım var su an sadece smsleri alabiliyorum. Aradım taradım bulamadım. Turkcell de sadece konusma paketi yok mu arkadaslar?
-
Tekrar 1000 liradan sayfaya koymuşlar garip şekilde ama almaya kalktığınızda vermiyor, listede "ana paketler" sekmesinde çıkmıyor. Bana mı özel bir durum acaba, almayı deneyen oldu mu?
Halihazırda bu pakete sahibim ve süresinin dolmasına 1 ay kadar kaldı.
www.turkcell.com.tr
Turkcell Mutlu Mega 70 GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/mutlu-mega-70-gb-paketi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Haziran 2024; 2:9:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200’a gönder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paket yürürlükte değil artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun fiyata bı TT var. Oda çekmiyor. Çok pahalı turkcell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacak bir şey yok o halde
2 dönem mutlu mega 70 kullandım, kalkınca tt 1800 liralık paketi aldım, aynı ilçede yukarı mahallede hız testinde 70 mbit veriyor, aşağı mahallede 0,14 mbit. Yıllar geçti hala aynı türk telekom hiç gelişme yok. 2g nokialarda gprs vardı o zamandan beri 0,14 mbit. Yap işte şu baz istasyonlarını adam akıllı ne olacak sanki. 10.000 dk veriyor belki de binlerce dakikası alo, sesim geliyor mu, duyuyor musun demeyle gidiyor.
Türkcell'e sesimizi duyurabilecek bir babayiğit çıkar mı acaba?
malesef tuketiciyi koruyan hicbir yapi kalmadi ..nisan da %65 zam geldi tarifelere ve cogumuzun tarifesi %100-200 arasi artti ..iste kampanya kovaliyoruz ...
bana mart basinda 25 gb 135 tl teklif edilmisti su an uygulamada aynısı 300 tl civari ..ben de 14 gb icin (152+15tl) 167 tl verdim uzattim ..aynısına gecen yıl 88 (73+15) tl veriyordum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Haziran 2024; 12:55:4 > -
-
Merhaba bende tcell deki fahiş fiyatlardan sıkıldığım için bu pakete geçmek istiyorum. Ev ve iş wifi kullanımım var paketi nadir kullanıyorum. Tt 1800 yıllık pakete numara taşıma ile geçilebiliyor değil mi?
tabiki, önce geçiş sonra paket alımı yapıyorsunuz, yalnız iyi çekmiyor
Teşekkürler. Tcell in fahiş fiyatlarındansa bazı yerlerde çekmemesini kabul ederim. 170 tl olan paketi 3-4 ay önce 270 tl şimdi 330tl yaptılar aynı paketi kontratsız 350 ye kullanıyorum şu an bence saçma bir fiyatlandırma. Ayrıca bulunduğum bölgede tt çekme sorunu yok başka yerlerde çekmezse idare edeceğim
Turkcell abone başına baz istasyonu maaliyeti yıllık 5000$
Bağlanan kişi sayısı günlük yaklaşık 500 kişi
500 kişinin ortalama aylık ödediği fatura 15$
Toplam 7500$
Yıllık 90000$
Kar 85000$
Bu her şeyi açıklıyor. Anlayabilene... Artık kazık mı sırık mı yoksa sırık fabrikası mı giriyor siz karar verin
Dur daha bitmedi
Baz istasyonu sayısı 30500 Turkcell
Her istasyonda aynı olsa ve ortalama zaten
2.592.500.000$ o da 84.571.238.750₺ 84 milyar lira yıllık getiriye bak. Esasında daha fazladır minimum aldım.
vee
dünya gazetesi
Turkcell, 2023 yılı finansal sonuçlarını açıkladıhttps://www.dunya.com/sirketler/turkcell-2023-yili-finansal-sonuclarini-acikladi-haberi-720750Sonuç olarak bu büyümede sadece kazandığı gelirlerin büyüdüğünü görüyoruz. Altyapıda veya aldığımız hızlarda bir büyüme göremiyoruz. İnsanları Türkiyede nasıl ot gibi yolduklarını görmüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 6 Temmuz 2024; 14:2:25 >
-
turkcell yıllık konuşma paket var mı
-
Adamları 9 ay bile kesmedi. Uzun süreli dedikleri en uzun paket bile artık 6 aylık ve 2000 lira. Kepazeliğin daniskası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X