Şimdi Ara

Turkcell Dergilik ile dergi okunma sayısı katlanarak artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Dergilik ile dergi okunma sayısı katlanarak artıyor

Basılı medya okuyucuları gün geçtikçe dijital yayınlara kayıyor. Bunun farkında olan bazı girişimciler basılı medya ile dijital platformları birleştiriyor. Turkcell Dergilik de bu girişimlerden bir tanesi. Turkcell'in paylaştığı istatistiklere göre Dergilik uygulamanın kullanım oranı bir hayli yüksek.

Dergilik son altı ayda 2 milyonu aşkın kişi tarafından indirildi ve 7 milyon adet dergi okundu. Okuyucular uygulamayı en çok Cuma günleri saat 06.00-08.30 saatleri arasında kullandı. İndirilen dergi sayısı Ocak ayından bugüne %280 oranında arttı. En çok okunan mizah ve eğlence kategorilerindeki dergiler okundu.

Sadece Turkcell değil tüm operatörlerin kullanabildiği Dergilik uygulamasında 300'den fazla dergi bulunuyor. Bu dergilerden 100'e yakını ücretsiz olarak okunabiliyor. Dergilik'teki tüm içerikleri okumak için ayda 14.99 TL'ye abone olabiliyorsunuz. Dileyen kullanıcılar tek bir dergi satın alabiliyor. Ücretli dergilerin tekil fiyatı 3.49 TL'den 9.99 TL'ye kadar değişiyor.

Tatil Döneminde Okunma Oranı Arttı

Tatil döneminin gelmesi ile birlikte okuma oranında artış yaşandı. Haziran ayında okuma oranı bir önceki aya göre %10.2 artarak 2 milyon 100 bin okunmaya ulaştı. Haziran ayının en çok okunanı Leman dergisi oldu. Leman'ın ardından sırasıyla Uykusuz ve Ramazan Bülteni dergileri en çok okunanlar listesine girmeyi başardı.

Dergilik uygulamasında bilimden magazine, spordan teknolojiye farklı alanlardan pek çok dergi bulunuyor. Evde, işte ya da metroda o an canınız hangi dergiyi isterse onu okuyabiliyorsunuz. Dergiler yayınlandığı an uygulamaya ekleniyor. Kullanıcıya takip ettiği derginin yeni sayısı çıktığında bildirim iletiliyor. Dergileri bir defa indirerek daha sonrasında internet olmadan da okuma imkanı sunuluyor. Üstelik Turkcell kullanıcılarına Dergilik'te kullanabilmesi için ücretsiz internet paketi de hediye ediliyor.

Kullandığınız operatör fark etmeksizin Dergilik uygulamasını Google Play Store ve App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

• Aylık salla kazan hakkı verdiği için olmasın.Daha çok cokolayt almak için bende indirdim de okumadım :D

• Bircok dergi eksik ama

• Turkcellin en iyi uygulaması bence. Topgear vs dergileri hiç kaçırmadan okuyorum.

• bip de kim 1 gb ister var. aslında güzel kapmpanyalar. insaları böyle teşvik etmek iyi.
  • kitap satış olayına girse daha mantıklı olur !
    google kitap hala daha bağımsız yayıncılara destek vermiyor !

• şimdi baktım (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arneca.dergilik.main3x ) birde eski dergileri satmaya çalışıyor ! yuh yani kitap mitap olsa daha iyi anlayacağım ama dergi dediğin şeyin %70 reklam afiş ve ilanı içeriyor ! turkcell in akıllı ceolarından biri bu yazıyı okuyorsa ! hacı kitap işine girin kitap iyidir. iyi !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediyenin gözüne dayıyor.

• Dergilik için ekstra internet veriyor.Ondan böyle.

• Ne biçim yorumlar bunlar turkcell ne yapsın yaranmak icin anlamadım adamlar dergilerin tanesi 10 tlyken ücretsiz sunuyor ayın 1 inde ekleniyor dergi, 5 gb interneti de dergi icin ucretsiz veriyor daha ne yapsın severek kullandığım uygulamadır tek sıkıntı telefonun ekranının küçük olması sebebiyle zevk vermiyo fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.