Şimdi Ara

turkcell,digitürk,iddaa(3'ü toplam) 150bin ytl.. Cem yılmaz 250bin ytl bağış!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam habertürkteteki milli dayanışma adı altında toplanan bağışlarda birşey ilgimi çekti..Türkiyenin önde gelen şirketlerinden olan ve ciroları milyardolarları bulan Turkcell,dijitürk ve iddaa toplam 150bin ytl bağış yaparken Cem yılmaz tek başına 250bin ytl bağış yapmştır.Ne kadar garip bir olay değilmi?

Bu konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum.Dün gece programı izlerken ne diyeceğimi bilemedim???
    milli takım oyuncuları 1 mlyon ytl bağışladı.TOBB 5 MLYON YTL.yılmaz erdoğan 100bin ytl.seda sayan 100bin ytl..DOĞUŞ HOLDİNG 2 milyon ytl ömer üründül 30bin dolar..aklımda kalanlar bunlar..1 hafta sürecek bağış sizde faturalı hatlı telonunuzdan bir smsle 5 ytl bağış yapabilirsinz..ayrıntılar habertürkün sitesinde..

ŞİMDİYE KADAR TOPLANAN TUTAR:70 MİLYON YTL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgulcan -- 19 Ekim 2007; 0:07:18 >

• Aynı noktada benimde dikkatimi çekti. Açıkcası Turkcell için utanılması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Onlar için tam bir rezillik.
  • Okadar vermişse yine iyi kılını bile kıpırdatmayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cey-Cey -- 19 Ekim 2007; 10:36:58 >
  • Turkcell nakit yardımı yanında sms ile bağış tahsilatını da yapıyor, ve bunu hiçbir ücret almadan yapıyor.
    Bu yüzden Türkcell, Avea ve Vodafone'un kampanyaya katkısı yok denilemez.

Dün akşam Kipa'ya gittim alışverişe, meyve suyu alırken DİMES aldım, 100.000 ytl bağışladı diye
    Pencere çerçevelerimi yaptıracak olursam kesinlikle FIRATPEN'e gideceğim, biraz daha pahalı olsa bile.
    Zorlu'nun bağışından sonra Bosch, Arçelik vs. yerine VESTEL almayı tercih edebilirim.

Ve 1.000.000 ytl bağışlayan ama adını açıklamayan hayırseverin ellerini öpmek lazım...
  • bağışı reklam olarak kullanan şirketlere ve isimlere

TURKcell türk ismini kullanarak milyar dolarlar kazanan bu şirkete bu kadar bahış için

Ve 1.000.000 ytl bağışlayan ama adını açıklamayan hayırsevere kucak dolusu sevgi ve saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal974

Zorlu'nun bağışından sonra Bosch, Arçelik vs. yerine VESTEL almayı tercih edebilirim.

Sen VESTEL i bir kere tercih et sonra tekrar Arçeliğe dönersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

bağışı reklam olarak kullanan şirketlere ve isimlere

TURKcell türk ismini kullanarak milyar dolarlar kazanan bu şirkete bu kadar bahış için

Ve 1.000.000 ytl bağışlayan ama adını açıklamayan hayırsevere kucak dolusu sevgi ve saygılar

Aynen hepsi reklam için yapıyor bu beni dahada tiksindirdi almıyorum hiç bişey bunlardan zaten almıyodum.
    he burada turkcell'i savunan arkadaşlar turkcell türk şirketi ona para kazandırırım hebele höbele diye konuşuyolardı görün işte turkcell sizi ne kadar düşünüyor adını açıklamayan vatandaş tek başına bile 1 milyon ytl bağış yapmış bu şirketlerin dini imanı yok valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 19 Ekim 2007; 12:18:49 >

• Turkcell'in bu kampanya için gözardı ettiği mesaj gönderim paraları toplanan miktar kadardır . Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViLLazZo

Turkcell'in bu kampanya için gözardı ettiği mesaj gönderim paraları toplanan miktar kadardır . Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım .

o hesapla konuşursak avea da vodafone da msj konusunda yardımcı oluyor.
  • Tabii ki Avea ve Vodafone'da yardımcı oluyor ama Turkcell kadar değil heralde . Oy gönderenlerin %75 ve daha fazlasının Turkcell abonesi olduğunu düşünürsek ...
  • quote:

Turkcell'in bu kampanya için gözardı ettiği mesaj gönderim paraları toplanan miktar kadardır . Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım .

yok daha neler demek istiyorum sana kısaca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

bağışı reklam olarak kullanan şirketlere ve isimlere

Bırakın böyle reklam yapsınlar, reklam bütçeleri en güzel yere gitmiş olur.

televizyonda reklamın saniyesine binlerce dolar vermektense mehmetçik vakfına gitsin.
  • neyse sonuçta hepsi reklam peşinde isim verilmedende pekala yardım yapılabilir peki neden gizli yapmak varken alanen yapılmış bunu düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

ben de buna yok daha neler demek istiyorum

katılan kişi sayısı; 1.000.000 olsa

%75'i turkcell musterisi olsa; 750.000

bir sms 'in ücreti turkcell faturalı bizbize hat için : 17 ykr.

yani turkcell'in almadığı para: 0,17 x 750.000 = 127.500 YTL

turkcell verdiği hizmet için para almayarak yardım etmiş oluyor, ama bu tutar öyle milyon dolarlar falan değildir.

• quote:

quote:

quote:

turkcell verdiği hizmet için para almayarak yardım etmiş oluyor, ama bu tutar öyle milyon dolarlar falan değildir.

Mesaj gönderim ücreti belki milyon dolar olmayabilir burada haklısın ; ama bu mesajların karşılığında kullanıma göre Turkcell Türk Telekoma milyonlarca dolar hat kirasi ödüyor ; çünkü Turkcell hâlâ Türk Telekom altyapısını kullanıyor ; fakat kısa bir zamanda kendi altyapısını da oluşturmaya başlayacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 19 Ekim 2007; 13:24:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesaj gönderim ücreti belki milyon dolar olmayabilir burada haklısın ; ama bu mesajların karşılığında kullanıma göre Turkcell Türk Telekoma milyonlarca dolar hat kirasi ödüyor ; çünkü Turkcell hâlâ Türk Telekom altyapısını kullanıyor ; fakat kısa bir zamanda kendi altyapısını da oluşturmaya başlayacak .

hat kirası vs. masraflar ve kar olarak da bizden normalde mesaj başına 17 ykr alıyor
    hesap yukarıda ortada, 1.000.000 turkcelli mesaj atsa, turkcell'in vazgeçtiği para 125.000 YTL...

125.000 ytl nerede 70.000.000 ytl nerede...

hiç bir yardımı küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın, o küçük kızın verdiği 370 ykr bile çook değerli...

ama "Turkcell'in bu kampanya için gözardı ettiği mesaj gönderim paraları toplanan miktar kadardır" mesajınız çok abartılı geldiği için basit bir hesaplama ile göstermek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 19 Ekim 2007; 13:32:44 >

• Ayıp

Türk telekom bile

kaç para bağışladı en beklenmeyen yer..
  • kurtlar vadisini de kutlamak lazım..son bölümdeki reklam hasıtlarını bağışladılar.Buda 2 MİLYON YTL ediyormuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.