Şimdi Ara

Turkcell'e geçicem, faturalı mı faturasız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun turk telekom hattim icin iptal basvurusu yaptim,sonuclaninca turkcell hat alicam ama faturali mi olsun faturasiz mi karar veremedim,hangisini tavsiye edersiniz? İkisi icin de 100 lira talep ediyorlar faturama ayda +7 tl olarak eklenecekmis.Bu yuzden uygun fiyatli bir paket rica ediyorum, dk ve sms cok az olabilir,internet 4-5 gb yeter.Bu arada turkcellin sitesinde son 4 rakamini kendi sectigim bi numarayi isteyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 24 Ocak 2020; 17:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence mevcut hattınız ile geçseniz daha iyi olurdu ama ben size paket önerisi yapayım; Rahat tarifelerine geçin, şuan Turkcell'in en uygun ve bonkör tarifeleridir kendisi. Mesela; 8 GB, 750 DK ve 1000 SMS 33₺ şuan kendim kullanıyorum faturalı gibi, ama istediğiniz zaman başka paket, tarife veya operatöre geçebilirsiniz taahhüt, ceza vs yok yani...

8 GB 33₺ olan Paket;

10 GB 43₺ olan Paket;

13 GB 53₺ olan Paket;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 24 Ocak 2020; 17:55:52 >

• Tesekkurler.Hat artik konusmadigimiz birinin ustune kayitliydi o yuzden iptal etmek istedim.Bir kac daha oneri alabilirim.

• Gnç Fırsat Süper paketi var hafta'da 2 gün yumurta çatlatma oynayarak'da hediye internet kazanabilirsiniz...

Buda Gnç Fırsat Midi paketi;

Bu önerdiklerimin hepsi faturalıdır, Rahat tarifeler faturalı hat sistemin de ilerlemekte ancak istediğiniz zaman ceza ödemeden çıkabilmektesiniz, faturasız pek uygun paket bulamadım şuan Turkcell'in en cazip paketleri Rahat ve Faturalı'lar'da hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 24 Ocak 2020; 18:1:20 >

• İptal etme diye indirim verirler.

• Sagolun, rahat paketleri inceledim baya iyi gorunuyor ayrica ekledigim resimde gorundugu gibi bi durum da var,rahat pakete gecene 12 ay boyunca her ay 3 gb daha hediye yaziyor.Tabi bayide bunu dogrulatmak lazim,faturali olmasi problem degil,yeter ki istedigim gibi olsun.Son 4 hanesine gore belirledigim bi numara var insallah onu ve rahat paketi birlikte alabilirim.

Turkcell'e geçicem, faturalı mı faturasız mı?

• Bu arada hat iptali icin tt musteri hizmetleri son faturan haricinde extra ucret odemezsin dedi ama supheliyim umarim yoktan bisey cikarmazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hocam şimdiden, öyle dediler ise çıkarmazlar bence sorun olmaz ama siz dediğiniz gibi temkinli olun, araştırın... (E-Devlet'ten operatör borçlarınıza bakabilirsiniz)

• :(
    Son 4 hanesine gore bi numara secip hat aldigim icin yalnizca sistemin o numaraya onerdigi tarifelere gecebiliyor musum firsat tarifesine gecemedim, gnc nin 3+2 gb interneti olan biseyi var en uygun o diye ona gecirdiler 29 liraymis ama yeni hat aldigim icin 38 odeyecem 12 ay.Orda aklima gelmedi,şimdi kendim gecebilir miyim firsat 3gb tarifesine?

• ssouness S kullanıcısına yanıt
    Geçemezsiniz hocam veya ücret ödetebilirler geçiş için, onu müşteri hizmetleri ile konuşun net yanıtı vereceklerdir...

• Moralim bozuldu hem istedigim pakey olmadi hem de alacagim numarayi baskasi almis kim aldiysa burdan selam gonderiyorum mecburen alternatif bi numara aldim sonu 1987 ile biten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.