Şimdi Ara

Turkcell'e geçtim rahat ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Avea kullanıyorum, ara sıra sorunlar çıkarsa da fiyat avantajı nedeniyle devam ediyordum. Fakat birkaç aydır evde ciddi çekim sorunları yaşamaya başladım. Ya hiç çekmiyor, ya da çağrı başladığında kopmalar yaşıyordum. Şikayet kaydı açtığımda ise "bölgenizde altyapı yetersizliği sorunu bulunmaktadır, fakat yakın zamanda yatırım planlanmamaktadır" yanıtını aldım. Başka operatöre geçersem de cayma bedeli ödemem gerekiyormuş :) İstanbul'un göbeğinde çekmeyen hat için bu yanıtı almak gerçekten hayal kırıklığı oldu. Aslında aynı yanıtı geçen yıl işyerimde zemin katta yaşadığım çekim sorunu için de almıştım, fakat çok uğramadığım bir kat olduğu için gözardı etmiştim.

Turkcell'in Lifecell Fırsat Ekstra tarfiesine bugün itibarı ile ayda 54 TL'ye geçiş yapmış bulunmaktayım. Aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne alınamayan hizmet için cayma bedeli istenmesi konulu şikayet kaydımı da oluşturdum.

Şu anki ilk izlenimim muhteşem, ayda 16 lira fark ödeyerek elde ettiğim konforun tarifi yok. Tabii Turkcell'in ilk kez böyle cazip bir fırsatına denk geliyorum. 10GB'lik paketler genelde 100 liranın altında olmuyordu.

Bir operatörden tek beklentim iyi çekmesi. Kampanya, fırsat vb umrumda değil. Bu nedenle Turkcell'i kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Forumda kaç yıldır varsınız?
    Bu anınızı herhangi bir turkcell konusuna yada telekom konusuna eleştiri olarak yazabilirdiniz.
    Yöneticiler şu bölümde her aklına esenin anısını anlatmak için konu açmasına izin verirse bırakacağım şu forumu. Sıkıldım artık.
    Bu yazı herhangi bir Turkcell konusunda paylaşılabilir.
    Tamam acele yardıma ihtiyacı olan oluyor,konulara yazmak yerine buraya konu açıyor,kabul edilebilir ama bu nedir kardeşim.
    Bugün Turkcell'e gittim de konu aç.
    Çok mutluyum demek için konu aç.
    Yada ben yanlış yerdemiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu aslında İstanbul'un göbeğinde iki farklı lokasyonda altyapı sağlamayan ve yatırım planı da yapmayan Avea hakkında insanlara bilgi vermek amacıyla açılmıştı. Dikkat ederseniz mesajın yarısı zaten bundan bahsediyor. Hatta tüketici hakem heyeti sonucunu da buradan paylaşıp, benzer sorunlar yaşayan arkadaşlara emsal teşkil etsin diye düşünmüştüm.

Soruya gelecek olursak, 2006 yılından beri foruma üyeyim ve ne yazık ki böyle bir tepkiyle ilk kez karşılaşıyorum.

DonanımHaber bu kaba ve uzaklaştırıcı üsluptaki üyeler sayesinde ne yazık ki bitmeye mahkum. İnsanlar sırf bu nedenle yeni arayışlar içindeler, alternatif sitelere yöneliyorlar.

Ve son olarak emin olun siz yanlış yerde değilsiniz, yanlış yerde olan benim. Farketmemiz sağladığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Hadi size iyi forumlar..
  • Turkcell'in tek sorunu fiyatıdır. Çekmiyor etmiyor diye müşteri kaybettiği çoook nadirdir. Zamanla kullandıkça TT'da olmayan birçok hizmeti keşfedeceksindir. Ha bunları yazardım şimdide boşver, kendin keşfet

1 fatura dönemin dolunca mh sra hocam ve lifecell sarı günler tarifesine geçmek istiyorum de. 15GB 59 liraya alırsın daha iyi olur.

Turkcell'i bırakıyorum diye konu açılıp sayfalarca yorumla Turkcell'e giydirildiğini de gördük. Nasıl ki memnuniyetsizlikte konu açılıyorsa memnuniyette de açılması gayet doğal bence. Nihayetinde "tarafsız" olunup görüş bildirmek iyidir, hoştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Haziran 2019; 13:14:58 >
  • Turkcell Turk Telekom Vodafone dahil bu tür geçtim memnunum yada pişmanım gibi yazılar devam eden konulara yazılabilir.
    Burada turkcele giydirilen konulara da yazmıyorum,yazmam.
    Neyse kurda boynun neden kalın demişler.Kendi işimi kendim hallederim de o yüzden demiş. Foruma ayak uydurmak gerekiyorsa uyduralım bakalım sonuç ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 27 Haziran 2019; 15:15:16 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turkcell ben çekmiyor diye kullanmıyorum bugün bulunduğum yerde iyi çeksin bir dakika durmam gecerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.