Şimdi Ara

Turkcell E Sim... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
13
Favori
40.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde her şey gibi E Sim'de katmerli kazık işine dönüşmüş. Turkcell hattımı E Sim'e çevireyim dedim ve Üsküdar'da 600 TL diyen bir bayiye bile rastladım 200'ün altında fiyat veren çıkmayınca TT ofisine gittim TT hattını E Sim'e çevirdim ve hiç para ödemedim. Ama TT bayilerinde giderseniz onlarda 200 TL'den kapı açıyor.

• Türk telekom esim almam gerek. Anladığım kadarıyla bayiler kafasına göre ücret talep ediyor. Internette esim ücretsiz gibisinden şeyler gördüm. Nedir durumun aslı?

Bu arada Telekom için ofis ve mağaza ayrımı varmış sanırım. Nasıl ayırt etcez bunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memedince kullanıcısına yanıt

Türk Telekom İlçe - İl Müdürlükleri TT Ofisi olarak geçiyor ve oralarda E Sim'e geçmek ücretsiz. TT bayileri 200 TL'den kapı açtı ben de internette ücretsiz olarak görünce Üsküdar Telekom Müdürlüğü'ne gittim ve ücretsiz hallettim. Ama çok sıra oluyor vaktinizin çok olduğu bir zamanda gitmenizi tavsiye ederim.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

E-sim hemen kullanima açıldı mı? Bazıları birkaç saat sonra kullanabildim yazmış..

• memedince kullanıcısına yanıt

Evet hemen açılıyor. Kare kodu okuttuktan sonra telefonda yeni SIM profili yüklemek istiyor musunuz çıktı onayladığım gibi açıldı.

• Turkcell abone merkezine sordum, 80 TL dedi. Ücreti standart mı bunun?

• Kaça bu e sim ücreti arkadaşlar ? Sitesinde de bir şey yazmıyor. Amerika'da ne güzel, iki telefonu yan yana koyunca sim'i aktarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 2 Ocak 2023; 19:13:13 >
  • Mevcutta iPhone 13 pro cihazimda Turkcell esim kullanıyordum Dün iPhone 14 pro ya geçtim bir türlü esim oraya aktaramadım profil silindi mecbur dün babamı Forum çamlıkdaki Turkcell bayisine yolladım ben 150 TL’yi gözden çıkarmıştım sağ olsunlar hiç ücret almamışlar en çok sevindiğim nokta sim değiştir diye bankalara sim blokesi gelir diye tahmin ediyordum sim blokesi gelmedi Allah’tan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncel bilgileri paylaşıyorum;

Turkcell Esim Ücreti 67,10₺'dir. İşlemlerinizi Turkcell İletişim Merkezlerinden yapmanızı tavsiye ederim.

Yurtiçi cihazlarda şebeke hemen geliyor.

Yurt dışı cihazlarda şebeke hemen gelmiyor.

Yapmanız gereken aşağıdaki linkten eşleştirme kontrol ederek beklemek, en geç 24 saat içinde şebeke gelir.

www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI - MSISDN Eşleşme Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-msisdn-eslesme-sorgulama
  • Semtimde bulunan bayiye sordum. 80 TL dedi. Başka bayiye sordum 100 TL dedi.

Turkcell neden buna sabit bir fiyat uygulaması yapmıyor, kör tuttuğunu topal yakaladığını olmuş bu sistem.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    m.turkcell.com.tr
    Sim kart değişikliği ücretli midir?
    https://m.turkcell.com.tr/yardim/4-5g/4-5g/sim-kart-degisikligi-ucretli-midir

“Evet, sim kart değişikliği KDV dahil 67,10 TL'dir. Turkcell 4.5G ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiziksel sim ve e-sim kullananlar arada az da olsa bir fark oluyor mu?, tecrübesi olanlar anlatabilirler mi?

• REM kullanıcısına yanıt
    Bir fark göremedim ben hocam, her şey aynı gibi.

Sim kart şebekeye kimliğinizi tanıtan bir güvenlik aracıdır, nasıl bir fark beklemektesiniz, şebekeye bir mili saniye erken yada geç bağlanma gibi bir beklentiniz mi var

Hiçbir fark yok.

• maaart M kullanıcısına yanıt

çok önceleri nano simler çıkmadan önce eski telefonlarda hat tanımayınca sim kartı silerdik bazen o günlerde üzerinde tam okumaya engel bir şey olunca hat çekmeyebiliyordu  

Bu sizin dediğini cihazın sim kartı okuyamaması oluyor, esim entegre bir modül olduğu için okunmama diye bir şey olamaz, fiziki simi ise tak çıkar vb zedelerseniz cihaz okuyamayabilir

• Fark var, telefon görüşmesi yaparken internet kullanamıyorsunuz.

Hat: Turkcell

@REM

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.