< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell E Sim... (7. sayfa)
-
-
Diğer bayileri de gezin, illaki daha uygununa denk gelebilirsiniz hocam.
1 dakika bile sürmüyor açılması, yeni hat alımı veya numara taşıma da durum nasıldır bilemiyorum.
-
E sim önermiyorum henüz sistem düzgün işlemiyor daha sonra anlarsınız ne demek istediğimi ama siz bilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri gömülü sim, biri değiştirilebilir sim, tek olayı şebekeye bağlanmak icin güvenlik aracı, kim şarja etkisi var diyorsa sağlam sallıyordur itibar etmeyiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantık olarak sizin dediğiniz doğru
Bugün Turkcell'de e-sim'e geçiş yaptım. Bir bayi 70 lira istedi işlem için tamam dedim. Normalde 5 dk sürmesi gereken iş için tam 40 dk bayide bekledim. Ne olduğunu bile bilmeyen çalışanlar var hala. Adam e-sim'i aktif etmek için fiziksel simi çıkartmak gerek dedi ve çıkarttı da. 10 dk uğraşıp aktif edemeyince başkasına pasladı. Allah'tan bilen birisi çıktı da halletti. İlk 1-2 saat kadar etkinleştiriliyor yazısı yazdı sürekli bir ara servis yok yazdı. Sonra düzeldi. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
Şunu da hatırlatayım arkadaşlar; E-Sim’in Vodafone gibi bir kağıdı yok, QR kodu tablet PC üzerinden okutuyor bayideki elemanlar, hemen 1 dakika olma dan hat tanımlanıyor, şayet bir kâğıt olsa onu alıp buradan gösterecektim görselini.
Türk Telekom da durumlar nasıldır bilemem.
Ekleme yapayım: E sim'e geçiş yaptığınızda yıllık veya aylık hangi paketiniz varsa iptal olmuyor. Aynen devam ediyor.
Trump Avmde 150 TL dedi çok dedim. Bahçelievlerde 2 yere sorudm 90 dedi. Birinden aldım artık.
-
Ben o qr kodun resmini çektim hocam. Nolur nolmaz cihazı sıfırlarsam falan diye. Yoksa çıktı olarak vermiyorlar dediğiniz gibi QR kodu. Bu arada o kodu başkası okutsa o cihazda aktif oluyor yanılmıyorsam.
-
90 lira verdim bugün, vf ye 65, tt ye normal sime geçiş için 50 verdim.
-
Bugün iphone'a data hattı eklettim e-sim olarak. Bayi baya bilgiliydi, önce kendi sistemlerinden ipad'e eklendiğini araştırdı gördü, sonra yeni data hattını e-sim olarak açtı. iphone'a ekledim, iphone'da data hattı olarak algıladı, data vs yeni hattı kullan seçtim.
benim yapma sebebim statik ip sadece data hattı ile oluyor, data hattı & lte modem her zaman taşıması dert, şimdi tüm veriler data hattından statik ip ile çalışıyor. bonus olarak iphone lte hotspot olarak çok çok hızlı.
unutmamak gereken ayar; internet ve hotspot apn'lerini mgbs yapmak.
para almadılar bu arada, faturaya yansıyacak dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 18 Kasım 2022; 11:7:54 > -
Arkadaşlar dün e-sim çıkarttım Turkcell'den 70 TL ücret aldı. Anında aktivasyon gerçekleşti. Bayide ki kişi dedi ki;
Telefonu sıfırlarsan barkod kodu geçersiz veya telefonu değiştirirsen. Tekrardan çıkartmam gerekiyormuş e-sim kartını.
Gerçekten öyle mi?
-
Maalesef bizim operatörlerde böyle bir sorun var, yurtdışı operatörümün verdiği esim'i eski cihazdan silip yeni cihaza aynı qr ile geçirebildim. ama bizim operatörlerde bunu yapamıyoruz
-
Hocam ipad e data hattı almak istiyorum da, kaç para oduyorsunuz. Bayilerde genelde hep bilmiyoruz diyorlar veya normal hat al diyorlar
elden para almadılar, faturada da tesis telsiz vs disinda ucret gormedim.
-
Kubilay KırelliyoutubeYeni satışa sunulan eSIM destekli Apple Watch (bluetooh ve telefon cihazına ihtiyaç duymadan) mevcut telefon numaranızı kullanarak kendi üzerinden arama yaparak, arama alabilmekte. Video içeriğinde kurulum işlemlerini göstermek istedim. *01.07.2022 tarihinde sadece Turkcell bu hizmeti desteklemekte. 00:25 Kutu açılışı 00:34 Kutu üzeri bilgiler / Kullanım bilgileri 00:51 Kuruluma Başlama 01:10 Eşleme 01:30 Apple Watch Bağlanma İşlemi 01:40 Hesaba giriş işlemi 02:27 Apple watch eşzamanlama 03:27 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama (Bu aşamada Iphone'unuz üzerinde bulunan telefon numaranızı Apple watch üzerinde aktif ediyorsunuz.) 03:42 Uygulamalara Hızlı Bakış 04:02 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama yapabilmek için gerekli yazılım güncelleme işlemi 04:57 Yazılım güncellemesi sonrası "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama 06:04 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama talebinin alınması 06:43 Kanalıma abone olduğunuz için Teşekkürler :)https://www.youtube.com/watch?v=yVd218bs2-8&feature=youtu.beKubilay KırelliyoutubeIphone 11 / 12 / 13 Çift Sim Kart ile kullanımı - eSIM tanıtımıhttps://www.youtube.com/watch?v=mUSB-ONC3u0&feature=youtu.be
Tartışmasız en stabil eSIM Turkcell'de, telekomda maalesef eSIM kurulumunda sıkıntı yaşadım sonrasında yeniden Vodafone'a dönmem gerekti.
-
E-Sim çıkarınca fiziksel sim iptal mi oluyor? E-Sim'li Cihazi servise verecek olsak yedek cihazların hepsi fiziksel sim girişli cihazlar.
Evet hocam, fiziksel hat iptal olmaktadır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X