Şimdi Ara

Turkcell En uygun paket 69 tl sunuyor ne yapabilirim (faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar turkcell taahütüm bu ay bitiyor fakat en ucuz geçebileceğim paket 69 tl olarak görünüyor. 532 aradığımda da aynı.

şuan kullandığım paket 10gb 750dk 100 sms 49 tl şeklinde. geçiş yaparken alt tarifeye geçebilirsin diye 532 yetkilisi mesaideyken uğraşamadığım için kabul etmiştim fakat alt tarifeyede geçemedim

tavsiyeniz nedir? otomatik deme talimatı var ayrıca hat değişikliği de yapamıyorum tüm işlerim aksar iş nediyle

• Faturasıza geç 1 ay takıl. Gülümseten avantaj paketini al 10GB 45 lira, 1 ay dolunca faturalıya geçiş teklifleri gelir ve 20GB 59 liradan alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    30 TL haybiye vermesin, direk taşıyıp gelince hem 30 TL vermez, hemde 1 ay beklemeden direk geçiş yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

hocam geçiş hat taşıma işlemi dışında bir işlem yapamıyor muyum?

kez yaptım bunu tüm işlerim karıştı.

otomatik ödeme talimatım vardı o iş içinde ayrıca uğraştım ( 2 fatura birden ödendi 4 ay )

• 2 hafta önce bana özel paketlerde 49 tl 10gb şeklinde çıktı geçiş yaptım fakat işlem gerçekleşmemiş. 532 aradığında söyledim yl bir tarife yok dedi bu kez de :D

• ulubudun kullanıcısına yanıt

Taahhüt bitmeden 1 hafta önce 532 arayıp faturasıza geçmek istiyorum de. 3 güne geçirirler. Ha iriven'in dediği gibi 35 lira ücret alırlar ve faturasıza geçince 1gb 500dk falan yüklüyorlar. Taşımakla uğraşmak istemeyenler için en iyi yol bu. Zaten 2 kez bayiiye gidip gelmeye kalsan 20 lira yol parası verilir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar da uzak değildir ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı hatta tl yükleme?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.