Şimdi Ara

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
12.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Valla Turkcell'in fiyatları çok fâhiş. Geçenlerde benim Vodafone taahhüt bitiyordu. Turkcell'e bakayım dedim. Baktım çok yüksek, aynen Vodafone'dan devam ettim.

Tarifem her ayın 21 ini 22 sine bağlayan gece 12 de sıfırlanıyor.
    Dün gece telefonum Veri kullanım uyarısı verdi. Baktım ki 10 GB doldu diyor.
    Benim tarife RED15. Bir sürü ülke dahil 2000 dakika her yöne + 15GB İnternet var.

Ama Facebook, Whatsapp falan kotadan sayılmıyor. Face de çok video izlemiştim. Yanımda uygulamasından girip baktım ki, daha 10.38 GB İnternetim var.

Yani şu an bu ay 20 GB dan fazla İnternet kullanabileceğim.

Ve bunlara 58.5 lira ödüyorum...
    Gelişme var vodafone'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcellde 2 ay önce vergiler dahil 25 tl kullandıgım 4gb 500 dk 1000sms paketi 45 tl yaptı geçen hafta turk telekoma geçtim bende 10 gb net 500 dk 1000 sms 29 tl.1 yıl öncede aynı fiyattı şimdide aynı fiyat.

O yüzdendir ki turkcell ilk kazığı saplayıp sonra günah çıkarmaya çalışıyor %10 ile.Türk ismini yakıştıramadığım 2 firma türkcell ve türk telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Valla Turkcell'in fiyatları çok fâhiş. Geçenlerde benim Vodafone taahhüt bitiyordu. Turkcell'e bakayım dedim. Baktım çok yüksek, aynen Vodafone'dan devam ettim.

Tarifem her ayın 21 ini 22 sine bağlayan gece 12 de sıfırlanıyor.
    Dün gece telefonum Veri kullanım uyarısı verdi. Baktım ki 10 GB doldu diyor.
    Benim tarife RED15. Bir sürü ülke dahil 2000 dakika her yöne + 15GB İnternet var.

Ama Facebook, Whatsapp falan kotadan sayılmıyor. Face de çok video izlemiştim. Yanımda uygulamasından girip baktım ki, daha 10.38 GB İnternetim var.

Yani şu an bu ay 20 GB dan fazla İnternet kullanabileceğim.

Ve bunlara 58.5 lira ödüyorum...
    Hocam ben de vodafone kullanıyorum 2. hat llarak ve eşimde kullanıyor.red20 ye 110, eşimde redli 15plus 68 veriyoruz.

Ama ne yazık ki bi turkcell değil.

Vodafone u ayakta tutan pass paketleri, ama turkcell in öyle değil. Çekim gücü, hız, verdiği hediyeler, müşteri hizmetleri desteği vs. birçok artısı var.

Evet fiyatlar fazla, ama bunu turkcell kasıtlı yapmıyor. Turkcell de ki şartlar (altyapı,baz istasyonu sayısı vs vs.) Vodafone da veya tt da olsa onlar yine aynı fiyatlarla hizmet verebilir mi? Buna evet onlar yine ucuza verirdi diyebilirmisiniz?

Bkz, telekomun sabitte ki fiyatları.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

• Öyle tabi ama burada TurkTelekom çekmiyor. Çok sıkıntı yaşadım...
  • 3 ay da olsa güzel bir gelişme.

Türk Telekom 30 liraya 8gb veriyo ucuz geliyodu gözüme.

Türkcell 30 liraya 4gb veriyodu bi geçiyim dedim. Şu an aylık en az 30gb mobil veri kullanıyorum aynı paraya. Şimdi bikaç ay neredeyse 40a dayanır bu.

Ama ben paketimde ne varsa onu kullanırım, bu işlerden anlamam derseniz Türk Telekom size en uygunu olur.

• Fiyatları zaten 4 katı olduğu için sorun yok , iyiki başka operatörler geldi ülkeye yoksa çok fena fantazi yapacaktı bu Turkcell bari adınızı değiştirin lan

• Saquaro kullanıcısına yanıt
    Bin dakika bin sms 15 GB net 50 lira Telekom da. Ona geçtim. Bulunduğum yerde iyi çekiyor. İş yerimde turkcell çekmiyordu Telekom çekiyordu. PTT cell de uygun onada bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianmen

3 ay da olsa güzel bir gelişme.

Türk Telekom 30 liraya 8gb veriyo ucuz geliyodu gözüme.

Türkcell 30 liraya 4gb veriyodu bi geçiyim dedim. Şu an aylık en az 30gb mobil veri kullanıyorum aynı paraya. Şimdi bikaç ay neredeyse 40a dayanır bu.

Ama ben paketimde ne varsa onu kullanırım, bu işlerden anlamam derseniz Türk Telekom size en uygunu olur.
    Ben operatör sahibi olsaydım

tarife ve paketlere "anormal" zamları yapsaydım

2-3 aylığına müşterilerine ancak bu kadar kampanya yapardım.

• İnterneti 2 ye katlamak nedir ya. Tasarruf yaptıracağına tüketimi arttırıyor. Bu mu yani milli şirketimiz.

• FlymenX F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu türkcelli sömürüp de hâlâ ne alıp veremediğin var anlayamadım.

Avea gibi baz istasyonunu emrine vermediği için bu kadar da yapılmaz

• Anlamadıgım bir nokta var bu internet denen kota sınırlamasını hem mobil hem de bilgisayarlar da komple kaldırsan ne gibi sonuclar olur.Yani hali hazırda ortada bir üretim yok.Kablo üzerinden veriler gidip geliyor.Hani elle tutulur şirkete parasal olarak zarar olur daha cok para kazanamaz onun haricinde ne tür eksi kazanımı olur

• irfan___tr İ kullanıcısına yanıt
    Fiyat düşeceğine paket artıyor. artan talep yılbaşından sonra nasıl olacak merak ettim bende.

• Mevcut tarifeleri 2 katına çıkarsalar ya da fiyatları yarıya düşürseler gerçekten buna inanırdık. Ama hiçbiri samimi değil. Herkes öyleymiş gibi görünerek kendi cebini düşünüyor.

• Mobilde kotanın olmadığını düşünün. Bu işlerden biraz anlayanlar direkt olarak torrent çekerler, hotspot açıp bilgisayar/tablet/akıllı televizyon gibi cihazları da mobil internete bağlarlar... Bunu operatörler de biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Fiyat düşeceğine paket artıyor. artan talep yılbaşından sonra nasıl olacak merak ettim bende.
    O zaman hafiften bir zam yapar

Sonra da görülmemiş bir kampanya .

• 5 gb vardı. 5 daha gelmiş. Teşekkürler Turkcell.

• Ne yapsalar eyvallah dersiniz? Adamlar btknin belirledigi standartlardan oturu yuksek fiyat uyguluyorlar. Alan razi veren razi. 35 milyon insan kullaniyor sikayet etmeden. Kazandiginin buyuk kismini sen dagda koyde en dip kanyonda basina bisey gelirse telefonun ceksin soye gece gunduz yatirim yapmis ve hala yapiyor. Karadenizde dogu anadoluda ilce merkezleri disinda internet kullanimi neredeyse yok denecek firmalar ne yapti bu surecte? Diger hatlarin 20 senedir 2g getiremedigi yerde 4.5g hizmeti veriyorsa bunun da bi bedeli olmasin mi? Koyumde cekmiyor telekom ve vodafone. Turk telekom silenin köylerinde yollarinda eyup ilcesine 8 km uzaklikta göktürke 4 km uzaklikta olan mesire alanlarında istanbulun koylerde cekmiyor daha. Onlar hizmet getirecek diye yillarca bekledik. Ne guzel bol bol internet kullan ek pakete para verme diye tarifeni ikiye katlamis hala sikayet. Vodafone turk telekom fiyat performans olarak tatmin edici firmalar. Turkcell bu isi en iyi yapan firma. Bunun tartisiliyor olmasi cok enteresan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.