Şimdi Ara

Turkcell faturalıya geçmenin dezavantajları varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu güne kadar hiç faturalı hat kullanmadım.. 2003 ten itibaren avea kullandım, 2 yıldır da turkcell hazır kart kullanıyorum.

faturalıya geçenlere 1yıllık abonelik şartıyla yapboz paketleri var 250dk konuşma + 3gb internet alsam 26tl oluyor buda bana yeter

faturalıya geçince ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırım? ekstra bir ücret yada beni zor durumda bırakacak bir durum ile karşılaşırmıyım?

başka operatöre geçmek istemiyorum ava balığa gidiyoruz turkcell den başkası çekmiyor tarlada merada :)

faturalıdan tekrar hazır karta yada başka bir operatöre geçmeye kalkınca sorun çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 16 Ocak 2017; 15:0:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Faturalıya Geçmenin Potansiyel Dezavantajları

Turkcell faturalıya geçmek, aylık sabit bir ücret ödemenizi gerektirir ve bu da hizmetlerinizin kullanımınızdan bağımsız olarak sabit bir maliyete sahip olacağı anlamına gelir. Bu durum, kullanımınız sınırlıysa veya aylık faturanızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız dezavantajlı olabilir.

Ayrıca, Turkcell faturalıya geçerken hat kapatma ücreti ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu ücret, sözleşme sürenizin bitiminden önce hattınızı kapatmanız durumunda uygulanır. Farklı faturalı tarifeler arasında geçiş yaparken de hat kapatma ücreti alınabilir. Bu nedenle, faturalıya geçmeden önce sözleşme koşullarını ve olası ücretleri dikkatlice incelemen önemlidir.

Bununla birlikte, Turkcell faturalıya geçmenin aylık kullanım limitleri, ek özellikler ve avantajlar gibi bazı avantajları da vardır. Bu nedenle, ihtiyaçlarınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza uygun olup olmadığına karar vermeden önce her iki seçeneğin avantajlarını ve dezavantajlarını tartmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turkcell müşteri hizmetleriyle uzun zamandır yazışıyorum şikayetlerim üzerine artık kendimi zor tutuyorum hakaret etmemek için.
    Bir yıldır kullanmadığım hat için bana fatura çıkarıyorlar, kullanmadığımı mağdur olduğumu belirttim tim den dilekçe vermedikçe iptal olmaz dediler. Gittim dilekçeyi de verdim. Bugün yeni bir fatura gördüm detayına baktım şaka gibi:
    Hat açma ücret, paket ücreti, telsiz vs ücreti 96 tl fatura gülsem mi ağlasam mı bilemedim
    Açtım yeni şikayet kaydı ağzıma geleni yazım sizin gibi hırsız, haysiyetsiz, ahlaksız firma görmedim.utanmazlar, hırsızlar ağzıma geleni yazdım. Bu ilk yazışım da değil, 96 tl lik fatura gelmeden önce de aynı şeyleri yazmıştım altına şaka gibi sizin gibi değerli bir üyeyi kaybetmek istemeyiz bizi değerlendirin yazmışlar. Lanet olsun turkcell hat aldığım güne, uzak durun.
  • Çok güzel kitliyorlar hocam.
  • Geç sıkıntı olmaz. Ben agustos ayında geçmiştim bahsettiğin tarifenin 500dk olanına yıllık abone oldugun icin 100sms hediye bide 500mb hediye veriyorlar aylık onun haricinde paketim bittiğinde duruyor aşmıyor bide 5tl ye sınırsızlık özelliği yapmışlardı şuan abone alımına kapanmış ama taahütüm bitene kadar bana her ay vermeye devam edecekler 500dk 100sms 3.5gb internet (internet bitince 96kbps sınırsız) turkcell tv dergilik falan filan hepsi icinde telsiz vergisi hariç 35tl veriyorum bazı aylar ihtiyacım olmuyor internete her yerde wifi var 19tl 500dk yı kullanıyorum sadece 3gb ı almıyorum hediye 500ü kullanıyorum bide 5tl ye sınırsız internet 24e geliyor. Yap boz güzel paket yani ihtiyacına göre değiştiriyorsun. Müşteri hizmetleri 3 kere aradı 500dk 3gb 1000sms 35tl olana geçirelim diye ama yemezler bana göre baya cazip sanada tavsiye ederim sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın geçme. en yakın zamanda başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum
  • Bende geçtim bu Ayın içinde..Gayet memnunum..Daha önce Türktelekomdaydım..nedense memnun kalmadım ,bulunduğum bölgeden hep sorunlar yaşadım..karşı taraf sesin gelmiyor kısık kısık vs.diye hep veryansın diyordu...Şimdi bu zamana kadar Turkcell'deyim sorun yok..hem benim sesim hemde karşk taraf ses çok net geliyor..Biraz pahalı ama Bana önce kalite lazım...
    Neden faturalı derseniz ..Faturasız hat gibi kredi yükleme yok..bazen öyle bir an geliyor ki pat diye kredi yada konuşma dakkam bitiyor bunu çok yaşadım..hani derler ya tam lazım olacağında ya telefon çalışmaz yada kredi biter bakiye olmaz..
    Şimdi Faturalıda bu gibi sorunlar yok..bir bakıma özgürüz...Diğer bir amacımda Hat üzerine telefon almak..peşin para çıkartamıyorum nedense ..telefon için 90 gün beklemem gerekiyormuş öyle söylediler..sonrasında bakalım hangi telefonlar çıkacak bilmiyorum..sonuç olarak şimdilik memnunum ..İnşallah böyle devam eder..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.