Şimdi Ara

Turkcell Faturasız İnternet Paketleri İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell Faturasız internet paket fiyatlarını Faturalıyla eşitlemiş.

Tüm Faturasız paketler %20 civarında ucuzlamış.

Haftalık 50 MB 5 TL
    Aylık 100 MB 10 TL
    Aylık 250 MB 14 TL
    Aylık 1 GB 29 TL
    Aylık 4 GB 39 TL
    Aylık 8 GB 69 TL

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri/hazirkart

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc
    3G data hattı almak çok daha mantıklı artık.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet

3g modemde kullanırken evette adam telefonunda kullanıyorsa hem konuşcak hem sms atcak hem internete girmesi gerekiyorsa aynı hat ve telefon üzerinden üstteki tarifeler geçerli oluyor mecburen.Çünkü 3g data hattında sesli görüşmeye kapalı hat bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 15 Ekim 2010; 11:25:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

3g modemde kullanırken evette adam telefonunda kullanıyorsa hem konuşcak hem sms atcak hem internete girmesi gerekiyorsa aynı hat ve telefon üzerinden üstteki tarifeler geçerli oluyor mecburen.Çünkü 3g data hattında sesli görüşmeye kapalı hat bildiğim kadarıyla.

Evet kapalı ama fiyat olarak çok fark var bu yüzden nete bağlanırken diğer hattı kapalı tutmaya değer bence.Yada zaten bu devirde herkesin 2 telefonu var.Diğer tel.i pc'ye laptopa bağlar

• Vodem almıştım, bi de yanına şimdi Turkcell data hattı almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN
    quote:

Vodafone gibi tarifeler turkcellde yapsa artık fena olmaz ama zamanla yapacaktır eminim

• 100 mb hala 10 tl:@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SÜPER indirim olmuş, gözlerim yaşardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

100 mb hala 10 tl:@

ben bir süre önce ayda 10tlye vodafone un cepnet paketine benzer bir paket oluşturmalarını istemiştim. bu indirimle istediğim şey için ilk adımı atmış oldular devamını beklerim. yakında 100mb sonrası hız düşümü ile sınırsız cepten internet gelirse şaşmam.Ama vodafone 0.1mb kadar hız verebilirken turkcell in 0.05mb hızında verebileceğini düşünüyorum limit aşımı sonrası. çünkü turkcell in sınırsız adı altında çıkarttığı internet paketlerinde uygulama hep böyle.
  • vodafone 1 gb 15 tl

seste turkcell, internette vodafone... çöptede avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail
    vodafone 1 gb 15 tl

seste turkcell, internette vodafone... çöptede avea

iphone4 alırsan vodafon internet 1gb 30 tl yerine 15 tl veriyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    SÜPER indirim olmuş, gözlerim yaşardı.

paketi aşmassan iyi fiyat
  • Hiç uygun değil türkcell hattım var ama internet kullanamıyorum
  • 3G'ye geçin derim ben telefondan kullanıyorum 3g interneti hız mükemmel ama paketler pahalı.(Turkcell)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

3G'ye geçin derim ben telefondan kullanıyorum 3g interneti hız mükemmel ama paketler pahalı.(Turkcell)

Katılıyorum bende şu anda yazıkta oldugumdan dolayı 3G hattımla bağlanıyorum telefon üzerinden laptopla.ADSLe o kadar para verip eve bağlantı açtırma parası vb derken bir sürü iş.O yüzden en iyi çözüm bu benim için.Fİyatlarıda uygun.Kota sorun olur diye düşünüyordum ancak benim gibi adama olmadıysa sizlerede olmaz diye düşünüyorum.
  • 3g ve edge kullanımı için paketler farklı mı arkadaşlar? Misal iPhone 2g kullanırken 100 mb yazıp 2260'a mesaj göndererek edge paketi alıyordum. Eğer yine aynı paketi alıp şimdiki telefonum ile 3g kullanmaya kalkarsam 100 mb haricinde mi ücretlendirilir ekstradan? Yoksa kullandığım miktar 100 mb'dan mı düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
    3g ve edge kullanımı için paketler farklı mı arkadaşlar? Misal iPhone 2g kullanırken 100 mb yazıp 2260'a mesaj göndererek edge paketi alıyordum. Eğer yine aynı paketi alıp şimdiki telefonum ile 3g kullanmaya kalkarsam 100 mb haricinde mi ücretlendirilir ekstradan? Yoksa kullandığım miktar 100 mb'dan mı düşer?

arkadaşım ara mh'ni paketini oradan al ve aldığın paketi ister 3g de ister edge de kullan karar sana kalmış.
  • 100 MB internet paketi ilk 3 ay 5TL olmuş,

Bu güzel olmuş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.