Şimdi Ara

turkcell faturasız numara taşıma için ön ödeme istiyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız hattımı turkcell'e taşımak için bayiye gittim. Bayi faturasız hatta taşımak için 30 tl ön ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Geçeceğim tarifenin ilk aylık tarife ücretini peşin alıyorlarmış. Başka bayiye de soramadım. Turkcellde bu uygulama sabit mi? Yoksa bayi uyanıklık mı yapıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok öyle birşey bayi uyanıklığı bu

• bayiyi direk turkcelle şikayet edin numara taşıma ücretsiz tarife bedeli diyede birşey yok

• merak ettim hangi tarifeye gececektiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

merak ettim hangi tarifeye gececektiniz

Tarife önemli değil, kullanmayacağım hattımda kalan 20 lirayı iade alayım diye geçecektim. Bayi elemanı birkaç tarife söyledi uygun olana geçirin dedim. İstediği ön ödeme geçeceğim tarifenin ilk aylık ücretiymiş yani hat aktif olduğumda yüklediğim ücret hattıma yüklenecekmiş. Banada yalan gibi geldi ama acelem yok diye üstüne düşmedim.

• bana sacma gibi geldi m temsilcisini arayın bir sorun veya turkcell foruma konu acın bilgi verirler vereceginiz 30 tl hattınıza yüklenecekse bir sorun olmaz tarife indirimi veya paket yenilensin diye söylemiş olabilir yani hat acılınca yükleyeceklerdir ama bana sacma geldi m temsilcisini arayın bilgi alın sonra şikayetci olun

• Bayiyi şikayet edin. Yok öyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

bana sacma gibi geldi m temsilcisini arayın bir sorun veya turkcell foruma konu acın bilgi verirler vereceginiz 30 tl hattınıza yüklenecekse bir sorun olmaz tarife indirimi veya paket yenilensin diye söylemiş olabilir yani hat acılınca yükleyeceklerdir ama bana sacma geldi m temsilcisini arayın bilgi alın sonra şikayetci olun

Benden istediği 30 tl taşıyacağım hattıma yükleniyor olabilir ama ben zaten o hattı kullanmayacağım ve içindeki 20 tl yi iade almak istiyorum. 30 lira yüklemek manasız olacak.

• Böyle birşey yok...Başka bayiye gidin ordan taşıyın, diğerinide şikayet edin...
  • ÇOĞU bayi yapıyor bunu artık Kontör yükleme için. nereye şikayet ederseniz edin bişey çıkmaz. avea da Vodafone da da var böyle Şeyler. özellikle yaşlı kesime çok yapıyorlar. numaranı taşırız diyorlar ama 20 tl ücreti var. sonra da bu Ücret hattınızda kalıyor diyorlar. olay tamamen Kontör satma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.