Yok farkli bir sorun vardir. Kablosuz baglanti mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün akşam saat 8 den sonra benim de hızım 90-100 mbit'i geçmiyordu. 200 mbit tarifesindeyim. Yoğunluktan sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zannetmiyorum, fiberde yoğunluk gibi birşey yok, 200 ise 200, 100 ise 100
Fiberde yoğunluk nasıl yok? Hat zayıflaması yoktur belki yoğunluk başka birşey.
-
Bilgisayarınız varsa LAN kablo ile modeme bağlanıp hız testi yapmanızı tavsiye ederim. Superonlina şikayet etseniz de aynı şey ister. En doğru hız böyle çıkar. Kablosuz bağlantın hızı etkileyecek bir sürü nedeni olabilir.
FTTB olup bu tarifeye geçebilen var mı?
-
Hocam testleri ethernet ile bağlı bilgisayarımdan yapıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FFTTB olup bu tarifeye geçebilen var mı?
Cevabı ben ee merak ediyorum + nasıl üye olduklarını.
Bu kampanya taahhütnamesi içinde yer alan 5 TB indirme sınırı bir kota teşkil etmiyor mu? Bunu nasıl 'sınırsız' diye satıyorlar ve BTK uyuyor mu?
BTK'ya soran var mı bunu beyler?
Not: 100 mbps hız şenliği kampanyası için bakmıştım. 5 TB indirme, 500 GB (komedi) upload sınırı var ve SINIRSIZ diye pazarlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Aralık 2020; 12:42:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem TV nin hemen yanında tvden hiz testi yaptığımda 5 ghz üzerinden kablosuz 300 mbit hiz aliyorum kablo taktığımda 200 mbit hiz alıyorum netflix uzerundende test yaptığımda yine baya farkli cikiyor sizce 5ghz mi kablolu mu daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: GhostDogbenim de böyle (100mbit)
speedtest 80-90, fast 25-45 arası çıkıyor. powerline kullanıyorum ondan mı diye gittim laptop ile modeme direk kablolu bağlandım yine aynı.
modeminiz nedir ? modem kaynaklı olma ihtimali var mı acaba
-
Merhaba, daha önce turknet kullanıyordum, bugün bu tarifeye geçtim. Turknette torrent sitelerine girebilirken bu tarifede giremiyorum. sanırım dns değiştirsem de işe yaramıyormuş. modem arayüzündeki ispnin kendi dns'ini nasıl değiştirebilirim. 1.1.1.1 kullanmak istiyorum ama işe yaramıyor.
Ya da kendi modemim olan Asus DSL-AC55U modemimi kullanabilir miyim? belki onda dns değiştiririm modem üzerinden. konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrkaraburcMerhaba, daha önce turknet kullanıyordum, bugün bu tarifeye geçtim. Turknette torrent sitelerine girebilirken bu tarifede giremiyorum. sanırım dns değiştirsem de işe yaramıyormuş. modem arayüzündeki ispnin kendi dns'ini nasıl değiştirebilirim. 1.1.1.1 kullanmak istiyorum ama işe yaramıyor.
Ya da kendi modemim olan Asus DSL-AC55U modemimi kullanabilir miyim? belki onda dns değiştiririm modem üzerinden. konu hakkında bilgisi olan var mı?
torrent kısmını bilmiyorum ama modem değiştirmeniz zor, superonline kullanıcı adı ve şifreyi vermiyor, kendiniz almanız gerekiyor. bu da sanırım superonline'ın verdiği her modemde olmuyor. geçmiş olsun..
Arkadaşlar upload hızı 10 mbps 'e yükselen varmı bu paketi kullanıp ? kalıcı bir şey mi acaba ?
-
Benim yükselmiş. Muhtemelen karantina dönemi içindir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionArkadaşlar upload hızı 10 mbps 'e yükselen varmı bu paketi kullanıp ? kalıcı bir şey mi acaba ?
200/10 oldu ama duyuru yok gene.
-
5 tb limiti mi varmış. Nerde yazıyor bu baya baktım göremedim.
-
Taahhütnameyi indirin. Sonlara doğru, sanırım ikinci sayfada veya yakınında yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: extra345 tb limiti mi varmış. Nerde yazıyor bu baya baktım göremedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gördüm şimdi. Ayrıca eş zamanlı olarak 30dan fazla cihaz bağlanması da sözleşmeye aykırı duruyor.
Benim telefon tablet pc ıvır zıvır ile toplasam 20 alıcı anca. 5 tb ulaşmam da zor. Keza 500 upload da zor gibi ama bilemedim.
2 tb cloud almayı planlamaktaydım, demek ki alırsam ona göre planlayıp upload yapıcam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X