Şimdi Ara

Turkcell fizy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell paketlerinde ki fizy uygulaması için verilen pakette neden müziklerin hepsi dinlenemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden dinleniyordu. Sonrasında "telif" bahanesi ile ek para istemeye başladılar. Bir süre önce keyifle dinlerdim. 30 sn meslesi gelince sildim. Aradan neredeyse 6-7 ay geçmiştir 2 gün önce kurup bakayım nasıl acaba diye, ohoooo daha da beter olmuş. Anında sildim.

Bu işi en güzel Apple Music ve Spotify yapıyor. Fizy felan hikaye. Milli felan demeyin sakın, üzerim!
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ilk zamanlar bende kullanıyordum yeni yıldan önce bi problem yoktu 2018 oldu benim dinlediğim sanatçıların bütün şarkıları neredeyse silinmişti o gün sildim dahada bakmadım muhtelemen gelmemiştir spotify ile yola devam.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    En güzeli en doğrusu. Parasını sonuna kadar hak eden bir platform spotify.

Muud'muş, fizy'miş, deezer mış felan hikaye hepsi.
    Fiziyi savunmak gibi düşünmeyin ama fiziye şayet spotify gibi ücret öderseniz kullanabilirsiniz Yani fiziyi bedava kullanıp kötü diyorsunuz spotify ye para öder kullanırım diyorsunuz Fiziyi neden ücretli kullanmıyorsunuz merak ettim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YunusEmreTR57 Y kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. 95 tl ödediğim bir tarife var. Yıllardır platinum abonesiyim. Aslında public olmayan başka bir gruptayim. Tamamen vip. Ancak bana bedava denilen şey paralı hale geldi ona kızıyorum. Sürekli ekstra para istiyor turkcell.

Şu da var spotify hem uygulaması hem de şarkı çeşitliliği olarak (tr şarkılar kısmen hariç) daha iyi fizyden. Tr şarkılarda ilk çıktığı zaman tabii ki fizy daha iyi.

Tarife fiyatları nedense aynı. Ben tcell in yerinde olsam daha uygun fiyat verirdim

Turkcell ayarlayamıyor işte dediğim gibi Rekabet kurumu müdahale ediyor ayrıca ben aylık veya 3 aylık 4 tl alıyor fizy için diye biliyorum Spotify içinde 10 tlden daha yüksek fiyat ödiyceksin Sana tavsiyem platinum yerine başka tarifelere geçmen yardımcı olabilirim istersen 50-55 tlye ayda 30 gb hatta daha fazlasını kullanabilirsin Eğer tamamen vazgeçmediysen Turkcellden yardımcı olabilirim hem zaten faturasız bir paket denersin beğenmezsen baika firmaya geçersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    4 yıl önce açıldı
    vodafone sınırsız youtube
    7 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Nasıl yardımcı olacaksın?

Yani hangi paketi almanın mantıklı olabicağı konusunda bilgi vermeye çalışıcam o aylık 30 gb üstü kullanmanın koca ay toplam 10-15 dk uğraşarak yapmanın yollarını söyliycem bu şekilde yani 😁

Allah allah söyle de herkes bilsin

Daha önceki birçok gönderide gereksede facede bunları insanlara söyledim Aşağılamaya çalışarak ne demeye çalışıyorsun anlamadımki ? Turkcell birçok hediye veriyor birçok kişi bu yöntemleri araştırmadığı hediyeleri alamıyor Bunc akişiyw yardım ettiğim konuda bana lakayık bir tavırla neden aşağılamaya çalışıyorsun ?

Dalga mı geçiyorsun sen arkadaş? Facebook hesabım yok. Ne bileyim senin bunları yaptığını. Bu yöntemleri buraya da yazarsın. Forumların temel amacı bilgi paylaşımıdır. Referansların olabilir, yardımların olabilir ama lakayık da lakayıt da davranmıyorum.

Mesajlarımda nerede aşağılama var?

Turkcell hediye veriyor peki, Salla kazan dışında ne hediyeler veriyor paylaş bilelim.
    Turkcell fizy
    Buyur kardeşim

Ha şöyle ya baştan beri bunu atsaydın tamamdır.

benim internet konusunda problemim yok. İhtiyacı olana nimet tabi.
  • Spotify bilmem ama Fizy'de dinlediğim ve dinleyeceğim çoğu parça yok. Öyle olunca da benim için seçilmiş ama sevmediğim parçaları dinlemek anlamsız oluyor. Gidip de bundan dolayı zaten para vermezken arada bulaşık yıkarken açtığım Fizy'de şarkılar da 30 saniye ile kısıtlanınca iyice anlamsız oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.