Şimdi Ara

Turkcell Fizy rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platinum olanlar var mı aramızda bilmiyorum ama bu a.q şirketi en başta ücretsiz vereceğiz dedikleri fizy'i paralı yaptılar. En başta verdikleri sözleri tutmayip insanı keriz yerine koyuyorlar. Artık ayrılma zamanı geldi diye düşünüyorum. Ama Vodafone'a mı geçeyim Telekom mu bilemedim?
    Vodafone red ya da TT prime düşünüyorum
    4g çekim gücü ve kalitesi önemli benim için. Tabi müzik serviside.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bunun konusunu açacaktım sizin konuyu gördüm

Gerçekten rezalet

Zaten listesi berbat sırf internetten yemiyo diye kullanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yeterli müzik yok, gerçekten bende internetten yemediği için kullanıyorum. Belli limiti geçince 30 saniye dinlemeye başlıyoruz şarkıları. Ayrıca şarkıların çoğu da premium üye değilseniz size görünmüyor.

4G konusunda çektiği yerde TT daha hızlı diye biliyorum ama Vodafone 4G konusunda en geniş kapsama alanına sahip. Tercih sizin. Ama ben Vodafone öneriyorum. Spotify kampanyaları oluyor. Türkcell fizy e para vereceğinize internetten yemeyen müzik paketi alın daha iyi.

• bende bu başlığı arıyordum uçuran 10gb kullanıyorum 70 liraydı iyi kötü hallediyordum şimdi 75lira oldu üstüne fizy için+4lira istemeye başladılar hat oldu 80lira

bu rakamlara vodafone a mı geçsem diyorum yada telekom a .telekom u hiç sevmiyorum ama sanki yapacak birşey yok gibi
  • dh den spotify aile paketlerine dahil olun.
    Turkcell kullanmaya devam edin.

Telekom ve Vodafone çekim, internet açısından rezalet.
    Telekomdayım 19 günüm kaldı 1 ay dolmasına gün sayıyorum resmen.
  • 1 Ay Full premium üyeliği kaptık bakalım..

En yüksek ses kalite başka oluyor 🤘

• fth F kullanıcısına yanıt
    Ben de Turkcell Platinum'dan bu son saçmalıklardan sonra Vodafone Red'e geçmeyi düşünüyordum. Telekom icin kotu diyorlar tamam da Vodafone da mı öyle?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone sınırsız youtube
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Ben de Turkcell Platinum'dan bu son saçmalıklardan sonra Vodafone Red'e geçmeyi düşünüyordum. Telekom icin kotu diyorlar tamam da Vodafone da mı öyle?

Turkcell sözleşmem bitince vodafone ve telekomu 15 er gün kullandım.
    Vodafone Telekomdan kötü, internet hızı rezalet.
    Turkcell > Telekom > Vodafone şeklinde.
    Bulunduğunuz şehire göre değişebilir. Faturasız hatta geçip deneyin en iyisi
  • Teşekkürler en iyisi fizy yerine bir çözüm bulup devam etmek o zaman

• Yıllardır Turkcell i pahalı pahalı kullanıyordum diğer operatörler çekmiyor diye ama fizy ile yaptırdığından sonra turkcell e çok sinirlendim ve spotify a üye oldum ayrıca diğer hatları araştırdım kullanan arkadaşlarımın yorumları sonucunda türk telekoma geçmeye karar verdim 45 gün sonra taahhüt bitince geçeceğim bence sende tepkini göster ayrıca Türk telekom çok daha ucuz.Çekim gücüde iş görecek seviyede bizzat arkadaşımın telefonu ile test ettim eskisi gibi çok fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

bende bu başlığı arıyordum uçuran 10gb kullanıyorum 70 liraydı iyi kötü hallediyordum şimdi 75lira oldu üstüne fizy için+4lira istemeye başladılar hat oldu 80lira

bu rakamlara vodafone a mı geçsem diyorum yada telekom a .telekom u hiç sevmiyorum ama sanki yapacak birşey yok gibi

hocam benimde 45tllik paket 50tl olmuş, bugün 50tlye yenilenecek mesajı geldiğinde aradım sordum, biz bu zamdan muaf değil miyiz? biz aldığımız an ki ücretden faydalanmıycak mıyız?
    şikayet etmek gerekiyor aslında..
  • Ben esnek 8 kullanıyorum Vodafoneda bir de Music pass aldım kralım hepsi 38 lira

• Ben iki hafta önce bu fizy saçmalığı yüzünden hattımı başka bir operatöre taşıdım. Cayma bedeli 50TL çıktı ama bu firmaya güvenim kalmadı açıkcası. Son birkaç yıldır Turkcell çok fazla değişti, inşallah o eski çizgisine geri döner.

• Bence çok büyütmemek gerek. Yarın bigün tekrar geri gelecegini veya daha farklı bir alternatifi platinum paketine dahil edeceklerinden şüphem yok.

Vodafone red kullanıyorum 3 yıldır, ne kampanyalar sonlandı, ama hep farklı birşey eklendi. Geçen gün yeni bir turkcell hat aldım, onuda platinum yaptım. Paket içeriğinden dolayı almadım, o yüzden kafam rahat.

Sizde rahat olun, yarın bigün geri gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Ocak 2018; 21:59:15 >
  • Fizy' i sarı puan ile kullandım.. Var olan müzikler bir anda gitmeye başladı,

Sezen Aksu'nun yeni şarkıları birden gitti mesela, bunun gibi tonla örnek.

Leşş
  • Fizy ölmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/spotify-kampanyasi.php
    3 aylık ücretsiz Spotify Premium üyeliği onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
    3 aylık ücretsiz dönem sonunda abone iptal etmediği takdirde, Spotify Premium üyeliği aylık 13,99 TL olarak Vodafone Mobil Ödeme üzerinden cep telefonu faturasına yansıtılacaktır. Kampanyanın bitiminde ücretlendirilmeden önce aboneler SMS ile ayrıca bilgilendirilir. Servisi kullanmak istemeyen aboneler IPTAL yazıp 5800’a gönderebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.